Havemand Støvring

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" i øjeblikket på pause

Tilbud på billig havemand Støvring. Få 3 gratis tilbudIngen ekstra gødning

Køkkenhaver har ikke brug for gødning. Hvorfor ikke? Haveindustrien er nærmest udviklet med henblik på anvendelse af gødning. Mine egne forsøg med ikke at forbedre jorden, men at begynde på en frisk med en perfekt blanding fungerede så godt, at jeg overvejede en ny ide - om gødning er nødvendig.
Kompostjorden forsynede planterne med alle de nødvendige nærings- og sporstoffer. lgen afviste eksperterne ideen, og det gør de stadig, men ved I hvad? Det virker! Jeg har ikke brugt nogen form for gødning i haven hjemme eller i mine udstillingshaver i mange år.
Og det er ikke kun det første år, men år efter år efter år Tænk bare - ikke mere gravearbejde og lugning og ikke mere gødning! Det eneste, jeg nogen sinde tilfører jorden, er lidt mere havekompost. Det eneste, vi nu har brug for, er noget at have vores 15 cm perfekte jordblanding i. Hvad med en kasse?Kassens størrelse tilpasses

Det er min teori, at når din have er indrammet, vil det give ensartethed og struktur ikke bare til haven, men til dit liv. Når der er sat nogle grænser for næsten alt, vil du finde det lettere at passe, og du vil trives bedre med det.
De bundløse basiskvadrater på 1x1 m er lette at bygge af brædder eller mursten, eller du kan købe samlesæt af træ, plast eller metal, som bare skal sættes sammen. I de små rammer med den perfekte jordblanding vil høsten blive fem gange så stor som på den samme plads i en enkeltrækkehave. Du har derfor ikke brug for mange rammer.
Der skal ikke luges ukrudt, og jorden skal ikke graves. Hvis du anbringer kassen oven på den eksisterende jord, borteliminerer du alt det sædvanlige besvær og arbejde med jordforbedringen. Jeg har valgt rammer på 1 x 1 m, fordi det er en størrelse, du kan gå rundt om, og hvor du let kan nå ind at passe planterne.Eksempler på
vejnavne i 9530:
Spurvestien
Tingager
Syrenvej
Til Kirken
Guldbækvej
Lyngvej
Hedelunden
Stadion Alle
Rådyret
Odderen
Elmealle
Vestre Primærvej
Volsted Skolevej
Storhøjvej
Porsborgvej
Drosselvænget
Hermesvej
Gammel Skolevej
Bymarken
Nørre Alle

Del med vennerne:

OBS! Du har vel husket at...
... du også kan modtage op til 3 fantastiske overslag fra en godkendt flyttemand fra Støvring.

Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Udvalgte havemænd i 9530 Støvring


Anlægsgartneren

Viborgvej 24
9530 Støvring
CVR: 25971779
Tlf. 98372973

Thorhauge Anlægsgartneri ApS

Industrimarken 9
9530 Støvring
CVR: 36481889
www.arnethorhauge.dk

Webfort

Hulvejen 90
9530 Støvring
CVR: 25384938
Tlf. 40415573© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt