Billig-gartner.dk

Havemand Støvring

Vi kan lige nu ikke tilbyde 3 tilbud

Tilbud på billig havemand Støvring. Få 3 gratis tilbudIngen ekstra gødning

Køkkenhaver har ikke brug for gødning. Hvorfor ikke? Haveindustrien er nærmest udviklet med henblik på anvendelse af gødning. Mine egne forsøg med ikke at forbedre jorden, men at begynde på en frisk med en perfekt blanding fungerede så godt, at jeg overvejede en ny ide - om gødning er nødvendig.
Kompostjorden forsynede planterne med alle de nødvendige nærings- og sporstoffer. lgen afviste eksperterne ideen, og det gør de stadig, men ved I hvad? Det virker! Jeg har ikke brugt nogen form for gødning i haven hjemme eller i mine udstillingshaver i mange år.
Og det er ikke kun det første år, men år efter år efter år Tænk bare - ikke mere gravearbejde og lugning og ikke mere gødning! Det eneste, jeg nogen sinde tilfører jorden, er lidt mere havekompost. Det eneste, vi nu har brug for, er noget at have vores 15 cm perfekte jordblanding i. Hvad med en kasse?Kassens størrelse tilpasses

Det er min teori, at når din have er indrammet, vil det give ensartethed og struktur ikke bare til haven, men til dit liv. Når der er sat nogle grænser for næsten alt, vil du finde det lettere at passe, og du vil trives bedre med det.
De bundløse basiskvadrater på 1x1 m er lette at bygge af brædder eller mursten, eller du kan købe samlesæt af træ, plast eller metal, som bare skal sættes sammen. I de små rammer med den perfekte jordblanding vil høsten blive fem gange så stor som på den samme plads i en enkeltrækkehave. Du har derfor ikke brug for mange rammer.
Der skal ikke luges ukrudt, og jorden skal ikke graves. Hvis du anbringer kassen oven på den eksisterende jord, borteliminerer du alt det sædvanlige besvær og arbejde med jordforbedringen. Jeg har valgt rammer på 1 x 1 m, fordi det er en størrelse, du kan gå rundt om, og hvor du let kan nå ind at passe planterne.Havemand Støvring

Vejnavne i
postnummer 9530:
Viborgvej
Neptunvej
Ellidshøj Banevej
Hovhedevej
Gyvelvej
Porsborgvej
Gammel Viborgvej
Kirkevej
Ledvogtervej
Volsted Skolevej
Rugmarken
Hedelunden
Tjørnealle
Degnevang
Hybenvej
Kronhjorten
Smedevænget
Banesvinget
Mercurvej
Blomstermarken

Få 3 gratis Ageras Advokattilbud

3 tilbud på isolering


Lokale havemænd fra postnummer 9530

Anlægsgartneren
Viborgvej 24
9530 Støvring
CVR:
Tlf. 98372973
Thorhauge Anlægsgartneri ApS
Industrimarken 9
9530 Støvring
CVR:
www.arnethorhauge.dk
Tage Vadsholt Buus
Harrildvej 25
9530 Støvring
CVR:
Tlf. 98385078


© 2019 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt