Havemand Sorø

Vi kan indtil videre ikke levere tilbud

Billig havemand Sorø → 3 gratis tilbud på 36-48 timerGødskning og vanding

Det første, man lægger mærke til, når man begynder at dyrke planter i krukker, er, at arbejdsopgaverne forandrer sig. I bede roder planterne selv rundt for at finde, hvad de har brug for; i krukker skal de have maden serveret af dig.
Vand med forsigtighed tidligt og sent på sæsonen, når det er fugtigt i vejret; man kommer let til at vande for meget. Men midt på sommeren er problemet normalt at holde krukkerne tilstrækkelig fugtige, især i varme, tørre perioder, eller når det blæser. Når først krukkerne er fyldt med rødder, tørrer de næsten ud, mens man står og ser på dem.
Ampler skal ofte vandes morgen og aften om sommeren, og store krukker skal formentlig vandes hver dag. Som en forholdsregel kan man altid bruge fingertesten for at kontrollere, om der virkelig er brug for vanding.Gødning til planterne

- Bland lidt langtidsvirkende gødning i jorden (følg vejledningen på posen med hensyn til mængden).
- Tag planten ud af potten og løsn nogle af rødderne, hvis planten er pottebundet.
- Fyld mere jord omkring planten, så overfladen af rodklumpen befinder sig i niveau med jordoverfladen. Lad være med at fylde krukken helt til randen.
- Tryk jorden forsigtigt til - lad være med at presse den ned, som om det er en dej, der skal æltes - og vand derefter grundigt.
Når planterne har vokset i fire til seks uger i et inaktivt voksemedium, skal man begynde at gøde; brug flydende eller letopløselig gødning. Hvis man på forhånd ved, at man ikke har tid til at bruge flydende gødning hver uge, er der stadig ting, man kan gøre: Bland langtidsvirkende gødning i pottejorden, før krukken plantes til. Hvis man derudover giver flydende gødning en gang imellem, vil de stråle af fryd.Billig VVS

Eksempler på
vejnavne i 4180:
Heglingevej
Vinkelvej
Køkkenhøjvej
Lange Løng
Valmuevej
Stenkistebuen
Løvegårdsvej
Krøjerup Overdrev
Hestehavevej
Tøjhusvej
Skælskørvej
Rundhøjskrogen
Nyvej
Sorøvej
Varig Allé
Vinkelstrædet
Stillevang
Ryevej
Kirkebjergvej
Højbjærgvej

Havemand Sorø

Få 3 byggetilbud - gratis og uforpligtende

3 tilbud på varmepumper

Hæderlige havemænd i postnummer 4180


Palle´s Have og flise service

Holbækvej 40
4180 Sorø
CVR: 30161165
Tlf. 51515811

Bøgelundens Haveservice

Bøgelunden 13
4180 Sorø
CVR: 36597208© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt