Havemand Solrød strand

  • Billig havemand Solrød strand - Indhent gratis 3 tilbud
  • Få 20 pct rabat med 3 herlige tilbud
  • Få kun tilbud fra billige havemænd

Vi kan i øjeblikket desværre ikke levere tilbud

Lokale veje
Solrød strand

Søtoften
Solvej
Rørsangervej
Vestre Strandvej
Vinkeltoften
Vestre Drosselvej
Østre Frihedsvej
Vestre Grænsevej
Ålykkevej
Søndre Damtoften
Æblehaven
Traneholmvej
Tryllevældevej
Vestre Plantagevej
Tjørnehegnet
Vestre Odinsvej
Svalegangen
Valmuemarken
Smedebanken
Skovhegnet

Havemand Solrød Strand - Her får du 3 tilbud på en fagmand


Haveejerens fjender

Snerle er fjende nummer et for de fleste haveejere. De hurtigtvoksende slyngende stængler snor sig tæt omkring andre planters blomster og stængler. De kan rive stauderne med op, når man forsøger at fjerne dem. Hvis de får lov at være i fred, kan snerler kvæle selv store buske.
De tykke hvide rødder breder sig hurtigt, og da de let knækker, resulterer alle forsøg på at grave dem op bare i, at de danner rodstiklinger, som er med til at formere udyret endnu hurtigere. Snerle skal fanges, lige når de første skud viser sig over jorden; da har de en ganske kort periode, hvor de danner rosetter.
De kan hakkes bort eller pletbehandles med ukrudtsmiddel - et af de få tilfælde, hvor det kan retfærdiggøres. Snerle er så afgjort et ukrudt, der bør være fjernet fra jorden, før den plantes til, da det vil være meget vanskeligt at bekæmpe den, hvis den vokser sig vej op gennem dyrkede planter.

Butbladet skræppe og Stor nælde

Butbladet skræppe er et velkendt, bredbladede ukrudt, som man gnider på huden, når man er blevet brændt af brændenælder, med rustrøde blomsterstande, der bliver 60-90 cm høje senere på året. De har en dybtgående pælerod, der er tilbøjelig til at knække, når man trækker planten op, hvorefter små stykker rod begynder at vokse på ny.
Stor nælde i små grupper er ikke noget særligt problem, da det er let at grave dem op, men hvis de får etableret sig, breder rødderne sig hurtigt over store afstande for at danne satellitkolonier, og stænglerne kan blive op til 2,2 m høje.
Almindelig kvik er en græsart med tynde stive stængler breder sig med krybende, hvide, underjordiske jordstængler. Små grupper kan graves op, men hvis den invaderer stauder eller buske, er det bedst at grave både ukrudt og plante op, så ukrudtets rødder kan adskilles fra rødderne hos den prydplante, man gerne vil bevare.


Eksempler på lokal havemand Solrød strand

JR Anlæg & Haveservice
Birkelyngen 15
2680 Solrød Strand
CVR: 18406144
Hjemmeside
Geah Entreprise ApS
Traneholmvej 3
2680 Solrød Strand
CVR: 30725220
Hjemmeside
Brdr. Sindby ApS
Boghvedemarken 63
2680 Solrød Strand
CVR: 33870388
Hjemmeside