Havemand Solrød strand

  • Billig havemand Solrød strand - Modtag 3 gratis tilbud
  • Få rabat (28 %) med 3 attraktive tilbud
  • Få kun tilbud fra potentielle havemænd

Der kan desværre ikke bestilles 3 tilbud indtil videre

Eksempler på veje
fra Solrød strand

Rønnevej
Tåstrupvej
Tryllesløjfen
Toftevænget
Vestre Spættevej
Valnøddevej
Åsager
Søndre Åtoften
Vestervang
Strandhaven
Solrød Center
Solvænget
Strandbovænget
Østre Lagunevej
Åsvej
Ventegodtsvej
Østre Grænsevej
Æblevænget
Vibevænget
Spurvevej

Havemand Solrød Strand - Her får du 3 tilbud på en fagmand


Haveejerens fjender

Snerle er fjende nummer et for de fleste haveejere. De hurtigtvoksende slyngende stængler snor sig tæt omkring andre planters blomster og stængler. De kan rive stauderne med op, når man forsøger at fjerne dem. Hvis de får lov at være i fred, kan snerler kvæle selv store buske.
De tykke hvide rødder breder sig hurtigt, og da de let knækker, resulterer alle forsøg på at grave dem op bare i, at de danner rodstiklinger, som er med til at formere udyret endnu hurtigere. Snerle skal fanges, lige når de første skud viser sig over jorden; da har de en ganske kort periode, hvor de danner rosetter.
De kan hakkes bort eller pletbehandles med ukrudtsmiddel - et af de få tilfælde, hvor det kan retfærdiggøres. Snerle er så afgjort et ukrudt, der bør være fjernet fra jorden, før den plantes til, da det vil være meget vanskeligt at bekæmpe den, hvis den vokser sig vej op gennem dyrkede planter.

Butbladet skræppe og Stor nælde

Butbladet skræppe er et velkendt, bredbladede ukrudt, som man gnider på huden, når man er blevet brændt af brændenælder, med rustrøde blomsterstande, der bliver 60-90 cm høje senere på året. De har en dybtgående pælerod, der er tilbøjelig til at knække, når man trækker planten op, hvorefter små stykker rod begynder at vokse på ny.
Stor nælde i små grupper er ikke noget særligt problem, da det er let at grave dem op, men hvis de får etableret sig, breder rødderne sig hurtigt over store afstande for at danne satellitkolonier, og stænglerne kan blive op til 2,2 m høje.
Almindelig kvik er en græsart med tynde stive stængler breder sig med krybende, hvide, underjordiske jordstængler. Små grupper kan graves op, men hvis den invaderer stauder eller buske, er det bedst at grave både ukrudt og plante op, så ukrudtets rødder kan adskilles fra rødderne hos den prydplante, man gerne vil bevare.


Eksempel på lokal Solrød strand havemand

Mikkels Træfældning
Maglekærvej 10
2680 Solrød Strand
CVR: 31817641
Hjemmeside
Brdr. Sindby ApS
Boghvedemarken 63
2680 Solrød Strand
CVR: 33870388
Hjemmeside
Træ & Busk
Hovbovej 7
2680 Solrød Strand
CVR: 18788039
Hjemmeside