Havemand Slagelse

Der kan desværre ikke fås 3 tilbud pt.

Få 3 fordelagtige tilbud på en dygtig havemand SlagelseVintersikre krukker

Man kan bruge alle former for krukker til dyrkning om sommeren, forudsat at de har drænhuller i bunden, men hvis man vil have planter i dem om vinteren, skal man være sikker på, at de kan klare vejret. Mange keramik- eller lerkrukker knækker, hvis jorden i dem fryser, fordi vandet udvider sig, når det bliver til is.
Træ, sten og plastic kan naturligvis klare sig. Lad være med at lade dig snyde af de frostsikre lerkrukker - der er nogle, der tror, at det betyder, at de beskytter sarte planter mod frost; det gør de ikke. Det er bare krukker af en bedre kvalitet. Men selv de såkaldte frostsikre krukker er ikke ufejlbarlige.
Frosttolerante ville være et mere præcist udtryk. Foråret er normalt uforudsigeligt, og hvis man har tidligtblomstrende buske som kamelia i krukker, skal man ikke anbringe dem på et østvendt sted; tidlig morgensol, der skinner på frosne blomster ødelægger dem.Brug af fiberdug

Undgå også blæsende steder, ellers vil blomsterne blive brune - især de hvide. Hvis vejret er dårligt, flyttes krukkerne til en overdækket terrasse eller et uopvarmet væksthus, hvor de i tilgift vil sætte blomster tidligt.
Hvis der er udsigt til frost, efter at planterne har sat nye skud eller store fede blomsterknopper, kan de pakkes ind i fiberdug. Det giver kun få grader ekstra, men det er ofte lige, hvad der er brug for. Lad være med at pakke planterne ind i plastic, for det giver kondens på indersiden med deraf følgende risiko for rådangreb; i modsætning hertil ånder fiberdugen.
Hvis jorden i krukkerne fryser helt til, vil planterne næsten med sikkerhed gå til grunde. I god tid før frosten sætter ind, flyttes krukkerne derfor ind i et væksthus, en carport eller en garage - de vil ikke tage skade, selv om de skal stå i et skur eller en garage en uges tid eller to.Billig VVS

OBS! Du har vel ikke glemt at...
... du ligeledes kan få tilsendt op til 3 udsøgte tilbud på en reel havemand i Slagelse kommune.

Få 3 byggetilbud - gratis og uforpligtende

Veje i postnummer 4200:
Fåborgvej
Forsøgsvej
Hansensvej
Enghavevej
Gårdagervej
Havretoften
Bavnehøjvej
Apollovej
Brorupvej
Gadekærsvej
Heliosvej
Gærdet
Byskovvej
Assensvej
Fælledvej
Gravestykket
Basunvej
Asebovej
Hedebogårdsvej
Banevolden

3 advokat tilbud

Postnr. 4200 Slagelse havemænd


Optimus Anlæg A/S

Gårdagervej 1
4200 Slagelse
CVR: 36925655
www.optimus.dk

Hus og have fra A til Z

Egebjergvej 109
4200 Slagelse
CVR: 21221848
www.husoghavefraatilz.dk

Grøn Vækst A/S

Hasselholmvej 2
4200 Slagelse
CVR: 33598653
www.groenvaekst.dk© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt