Havemand Slagelse

  • Billig havemand Slagelse - Få gratis 3 tilbud
  • Få 10 procent rabat med 3 tiltalende tilbud
  • Få kun tilbud fra godkendte havemænd

Der kan ikke modtages 3 tilbud for nærværende

Eksempler på
vejnavne Slagelse

Gyldenrisvej
Hans Tausensgade
Dansvej
Gefionvej
Glentevej
Efeuvej
Bogensevej
Byvangen
Flakkebjergvej
Gl.Søndervangsvej
Assensvej
Elverhøjvej
Bekkasinvej
Casinotorvet
Birkemosevej
Adilsvej
Blæsingevej
Havremarksvej
Bakkedraget
Halkevadvej

Få 3 fordelagtige tilbud på en dygtig havemand Slagelse


Vintersikre krukker

Man kan bruge alle former for krukker til dyrkning om sommeren, forudsat at de har drænhuller i bunden, men hvis man vil have planter i dem om vinteren, skal man være sikker på, at de kan klare vejret. Mange keramik- eller lerkrukker knækker, hvis jorden i dem fryser, fordi vandet udvider sig, når det bliver til is.
Træ, sten og plastic kan naturligvis klare sig. Lad være med at lade dig snyde af de frostsikre lerkrukker - der er nogle, der tror, at det betyder, at de beskytter sarte planter mod frost; det gør de ikke. Det er bare krukker af en bedre kvalitet. Men selv de såkaldte frostsikre krukker er ikke ufejlbarlige.
Frosttolerante ville være et mere præcist udtryk. Foråret er normalt uforudsigeligt, og hvis man har tidligtblomstrende buske som kamelia i krukker, skal man ikke anbringe dem på et østvendt sted; tidlig morgensol, der skinner på frosne blomster ødelægger dem.

Brug af fiberdug

Undgå også blæsende steder, ellers vil blomsterne blive brune - især de hvide. Hvis vejret er dårligt, flyttes krukkerne til en overdækket terrasse eller et uopvarmet væksthus, hvor de i tilgift vil sætte blomster tidligt.
Hvis der er udsigt til frost, efter at planterne har sat nye skud eller store fede blomsterknopper, kan de pakkes ind i fiberdug. Det giver kun få grader ekstra, men det er ofte lige, hvad der er brug for. Lad være med at pakke planterne ind i plastic, for det giver kondens på indersiden med deraf følgende risiko for rådangreb; i modsætning hertil ånder fiberdugen.
Hvis jorden i krukkerne fryser helt til, vil planterne næsten med sikkerhed gå til grunde. I god tid før frosten sætter ind, flyttes krukkerne derfor ind i et væksthus, en carport eller en garage - de vil ikke tage skade, selv om de skal stå i et skur eller en garage en uges tid eller to.


Lokal havemand fra 4200

Trelleborg Grøn Service
Hejningevej 30
4200 Slagelse
CVR: 27073646
Hjemmeside
Slagelse Haverservice
Rødkildevej 1
4200 Slagelse
CVR: 13140871
Hjemmeside
Grøn Vækst A/S
Hasselholmvej 2
4200 Slagelse
CVR: 33598653
Hjemmeside