Havemand Skævinge

  • Billig havemand Skævinge - Få 3 gratis tilbud
  • Få 14 pct rabat med 3 prisgodkendte tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra godkendte havemænd

Det er desværre ikke muligt at indhente 3 tilbud indtil videre

Lokale veje
Skævinge

Humlemosevej
Præstehøjvej
Lindebjergvej
Poppelvej
Ny Harløsevej
Nygade
Æbelholtsdamvej
Travegårdsvej
Brydetoften
Hasejevej
Baunedalen
Amtsvejen
Toftevænget
Skåret
Dyrelunden
Gadegårdsparken
Industrivænget
Smedevej
Nyvej
Lindevej

Havemand Skævinge - Modtag 3 gratis stærke tilbud


Beskæring med fingrene

Beskæring med fingrene kan kun ske på unge, bløde skud. Man gør det på unge planter for at få dem til at forgrene sig og danne en god, velformet plante. Man kan møde ivrige haveejere, der lader neglene på tommel- og pegefinger vokse sig længere, så de er ekstra gode at nippe med.
De fleste lader dog til at kunne klare sig uden den slags raffinementer. Fingernegle er i almindelighed meget bedre end spidsen af en saks, som ikke kan komme tæt nok på til at fjerne små sideskud. Fjern sideskuddene med en finger, som man ofte gør på tomater, idet sideskuddene knækker, når de presses udad.
Blomsterløg: Fjern den visne blomst, men lad stilken blive. Næringsstofferne i den døende stilk bliver trukket tilbage til løget, så det er i stand til at blomstre igen næste år. Mange bittesmå blomster som hos krognål kan ikke afpudses; det skal man ikke tage sig af, medmindre man virkelig er pernitten.

Knibning af topskud

Knibning er fuldstændig det samme som topning - man fjerner skuddets vækstpunkt - men her er målet at bevare en ældre plantes form. Hvis man har en dejlig symmetrisk fuchsia, med et enkelt langt skud, som skyder ud til siden og dermed afviger fra resten af planten.
Så kniber man spidsen af det lange skud for at få det til at forgrene sig, så bliver planten bare tykkere i stedet for skæv. Det kan også være nødvendigt at fjerne skudspidsen af et skud, der er blevet skadet af sygdomme eller skadegørere eller måske svedet af sen frost.
Det er ingen sag at slippe af med bladlus, der har samlet sig omkring skudspidsen; man fjerner bare den angrebne plantedel med lus og det hele. Ved at fjerne den beskadigede del hjælper man plantens egne hormoner med at sikre, at et nyt skud erstatter det gamle så hurtigt som muligt.


Kvalitetsbevidste havemænd fra postnr. 3320

Skandinavisk Landskabspleje
SBorupvej 6
3320 Skævinge
CVR: 33504276
Tlf. 23745111
Handybasserne
Gadegårdsparken 1
3320 Skævinge
CVR: 25971302
www.handybasserne.dk
J.D.T. Havepleje- og Anlæg
Meløsevej 33
3320 Skævinge
CVR: 15107847
www.vejvedgaard.dk