✅Havemand Skævinge

  • Billig havemand Skævinge - Modtag 3 gratis tilbud

  • Du sparer 48 procent med 3 økonomiske tilbud

  • Du modtager kun tilbud fra arbejdsvillige havemænd

3 tilbud er desværre ikke i drift pt.

✅Havemand Skævinge - Modtag 3 gratis stærke tilbud✅Beskæring med fingrene

Beskæring med fingrene kan kun ske på unge, bløde skud. Man gør det på unge planter for at få dem til at forgrene sig og danne en god, velformet plante. Man kan møde ivrige haveejere, der lader neglene på tommel- og pegefinger vokse sig længere, så de er ekstra gode at nippe med.
De fleste lader dog til at kunne klare sig uden den slags raffinementer. Fingernegle er i almindelighed meget bedre end spidsen af en saks, som ikke kan komme tæt nok på til at fjerne små sideskud. Fjern sideskuddene med en finger, som man ofte gør på tomater, idet sideskuddene knækker, når de presses udad.
Blomsterløg: Fjern den visne blomst, men lad stilken blive. Næringsstofferne i den døende stilk bliver trukket tilbage til løget, så det er i stand til at blomstre igen næste år. Mange bittesmå blomster som hos krognål kan ikke afpudses; det skal man ikke tage sig af, medmindre man virkelig er pernitten.

Det er desværre ikke muligt at bestille 3 tilbud i dagKnibning af topskud

Knibning er fuldstændig det samme som topning - man fjerner skuddets vækstpunkt - men her er målet at bevare en ældre plantes form. Hvis man har en dejlig symmetrisk fuchsia, med et enkelt langt skud, som skyder ud til siden og dermed afviger fra resten af planten.
Så kniber man spidsen af det lange skud for at få det til at forgrene sig, så bliver planten bare tykkere i stedet for skæv. Det kan også være nødvendigt at fjerne skudspidsen af et skud, der er blevet skadet af sygdomme eller skadegørere eller måske svedet af sen frost.
Det er ingen sag at slippe af med bladlus, der har samlet sig omkring skudspidsen; man fjerner bare den angrebne plantedel med lus og det hele. Ved at fjerne den beskadigede del hjælper man plantens egne hormoner med at sikre, at et nyt skud erstatter det gamle så hurtigt som muligt.3 tilbud på Gartner er i dag ikke i driftSkævinge firmaer i Gartnerfaget


Anlægsgartner Michael Rohwer

Kildevænget 19
3320 Skævinge
CVR: 13010072
www.rohwer.dk© 2021 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt