Havemand Sjælland

  • Billig havemand Sjælland - Få 3 gratis tilbud
  • Få rabat (33 procent) med 3 prisgodkendte tilbud
  • Du får kun tilbud fra reelle havemænd

3 tilbud på Gartner er indtil videre standset

Vejnavne i
postnummer 4160

Holløsevej
Pærevej
Helgesvej
Lupinvænget
Broksøvej
Ulstrupvej
Lille Valmosevej
Ellekærvej
Tybjergvej
Hammervej
Hybenvænget
Langkærgårdsvej
Tvedevej
Vinkelvej
Kærvej
Kildebovej
Violvænget
Vinderupvej
Rolighedsvej
Fasanvænget

Spar 20-22 % på en havemand Sjælland med gratis 3 tilbud


Dyrkningsmetoder til krukker

At dyrke planter i krukker er akkurat det samme som at dyrke potteplanter i vindueskarmen i stuen; der er kun størrelsen til forskel. Men hvad er det med krukker, som får gnieren frem i nogle af os? Jeg ville ønske, at jeg havde fået en tier, hver gang nogen har spurgt mig, hvorfor man skal bruge pottejord i stedet for havejord til sine krukker.
Det kan ikke betale sig at spare på jorden. Pottejord er det samme som at give planterne en god selskabsmiddag i stedet for at spise dem af med en pose chips. Pottejord er specielt sammensat til at opfylde planternes krav; med havejord ved man aldrig, hvad man får:
Den kan være fuld af sygdomme eller skadedyr; den kan mangle væsentlige næringsstoffer; være dårligt afdrænet eller bare være af dårlig kvalitet. Da krukker er noget, der skal vises frem, skal planterne i dem have det bedste af det bedste for at kunne udvikle sig optimalt.

Sådan tilplanter man en krukke

Hvis planterne skal befinde sig i den samme krukke i adskillige år, er muldbaseret jord det bedste at bruge, da det holder længst. Prøv at finde en jordblanding, der passer til surbundsplanter, hvis der skal dyrkes rododendron og kamelia.
Inaktive voksemedier er gode til udplantningsplanter, der ikke skal være i krukken mere end fem eller seks måneder. De kan ofte holde på mere vand, så de egner sig særlig godt til små krukker, ampler og altankasser, der er kendt for at tørre meget hurtigt ud om sommeren.
Man kan købe vandholdende gel til brug i krukkerne. Den absorberer fugtighed, hver gang man vander, og holder på vandet, så planterne senere kan udnytte det, men lige et advarende ord: Følg vejledningen og lad være med at bruge for meget - gel udvider sig og kan skubbe planter og jord op over krukkekanten. I Danmark bruges gel mest til afskårne blomster og dekorationer.


Vi opsporer de bedste havemænd

Lind Byg & Anlæg ApS
Krogsøvej 4, Hjelmsølille
4160 Herlufmagle
CVR: 36076747
www.facebook.com/155639464531330
Kildegaarden
Holmager 23, Trælløse
4160 Herlufmagle
CVR: 28830564
Tlf. 57672269
Preben Andersen Sund
Hjelmsølillevej 23, Hjelmsølille
4160 Herlufmagle
CVR: 17764233
Tlf. 57642375