Havemand Sønderjylland

  • Billig havemand Sønderjylland - Indhent gratis 3 tilbud
  • Få ca 25 % i rabat med 3 strålende tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra energiske havemænd

Vi kan i øjeblikket desværre ikke tilbyde tilbud

Veje 6640 Sønderjylland

Flauenfeldvej
Hjarupvej
Koldingvej
Engvej
Sydbanevej
Vingen
Storegade
Solparken
Baldersvej
Harager
Højvang
Skolevej
Gl. Lunderskovvej
Kongsbjerg
Dollerupparken
Rugvang
Fynslundvej
Møllegade
Kobbelhaven
Industrivej

God havemand Sønderjylland - Få 3 gratis tilbud - Spar 26 %


Mos i græsplænen

Jeg ville ønske, at jeg havde fået en tier, for hver gang en eller anden har fortalt mig, at deres plænemiddel ikke virker mod mos. Tja, det gør det altså ikke, hvis ikke det står på pakken, at det også virker mod mos. Der findes dog et middel, som indeholder både nogle næringsstoffer, ukrudts- og mosmiddel.
Virkningen holder sig ca. en måned, og der skal ikke tilføres gødning i en måned efter udbringningen. Plænesand er et gammeldags, men effektivt middel, der fungerer som gødning, ukrudts- og mosmiddel, men det kan svide plænen, der hvor der bruges for meget.
Når det er sagt, er der nogle haveejere, som sværger til det. Lav det selv af 4 dele (vægtdele) svovlsur ammoniak, 1 del jernsulfat og 20 dele fint sand. Det skal tilføres, når vejret er tørt, men jorden fugtig i en mængde, der svarer til 115 g pr. kvadratmeter.

Brug af mosmidler

Det bruges om foråret og tidligt på sommeren, ikke om efteråret. De fleste mosmidler er et par uger om at virke, og man ved, hvornår det er sket, for det døde mos bliver sort. Et lille angreb kan måske forsvinde af sig selv efter behandlingen, men det anbefales normalt at fjerne det døde materiale.
Ærligt talt ville jeg hellere rive skidtet løs fra begyndelsen og spare brugen af kemikalier. Det er hårdt arbejde, så jeg bruger en elektrisk plænerive. På en fugtig plæne, der ligger i skygge, bliver mosset ved med at komme tilbage, ligegyldigt hvad man gør.
Man vil sandsynligvis være nødt til at gentage behandlingen forår og efterår for at holde trit med det. Alt, hvad man kan gøre, for at der kommer mere lys til plænen, og for at forbedre afdræningen fra jordoverfladen - løsning med en greb eller udlægning af sand - hjælper også.


Lokal havemand fra postnummer 6640

Skovlandbrug
Fynslundvej 17
6640 Lunderskov
CVR: 25652495
Hjemmeside
Birger Ingemansen
Dakavej 18
6640 Lunderskov
CVR: 75674910
Hjemmeside
Devo ApS
Risbøge 28
6640 Lunderskov
CVR: 37825743
Hjemmeside