Havemand Sønderjylland

Der kan ikke indhentes 3 tilbud lige nu

God havemand Sønderjylland - Få 3 gratis tilbud - Spar 26 %Mos i græsplænen

Jeg ville ønske, at jeg havde fået en tier, for hver gang en eller anden har fortalt mig, at deres plænemiddel ikke virker mod mos. Tja, det gør det altså ikke, hvis ikke det står på pakken, at det også virker mod mos. Der findes dog et middel, som indeholder både nogle næringsstoffer, ukrudts- og mosmiddel.
Virkningen holder sig ca. en måned, og der skal ikke tilføres gødning i en måned efter udbringningen. Plænesand er et gammeldags, men effektivt middel, der fungerer som gødning, ukrudts- og mosmiddel, men det kan svide plænen, der hvor der bruges for meget.
Når det er sagt, er der nogle haveejere, som sværger til det. Lav det selv af 4 dele (vægtdele) svovlsur ammoniak, 1 del jernsulfat og 20 dele fint sand. Det skal tilføres, når vejret er tørt, men jorden fugtig i en mængde, der svarer til 115 g pr. kvadratmeter.Brug af mosmidler

Det bruges om foråret og tidligt på sommeren, ikke om efteråret. De fleste mosmidler er et par uger om at virke, og man ved, hvornår det er sket, for det døde mos bliver sort. Et lille angreb kan måske forsvinde af sig selv efter behandlingen, men det anbefales normalt at fjerne det døde materiale.
Ærligt talt ville jeg hellere rive skidtet løs fra begyndelsen og spare brugen af kemikalier. Det er hårdt arbejde, så jeg bruger en elektrisk plænerive. På en fugtig plæne, der ligger i skygge, bliver mosset ved med at komme tilbage, ligegyldigt hvad man gør.
Man vil sandsynligvis være nødt til at gentage behandlingen forår og efterår for at holde trit med det. Alt, hvad man kan gøre, for at der kommer mere lys til plænen, og for at forbedre afdræningen fra jordoverfladen - løsning med en greb eller udlægning af sand - hjælper også.Få 3 gratis tilbud fra Fagexperten

Lokale veje
Sønderjylland:
Elkærholmvej
Egeskovvej
Dollerupparken
Nyvang
Anlægsvej
Odinsvej
Fabriksvej
Aage Skouboes Vej
Gelballevej
Svalevej
Åparken
Gl. Lunderskovvej
Møllegade
Petersminde
Østre Alle
Hjarupvej
Mølleparken
Jernbanegade
Dollerup Høj
Sortebjergvej

Del denne side:

Hej! Har du hørt at...
... du ligeledes kan få leveret 3 fine tilbud på en bundsolid testamenteadvokat i Sønderjylland.

Få 3 byggetilbud - gratis og uforpligtende

Sønderjylland specialister fra Gartnerfaget


Havehjælpen

Jernbanegade 10
6640 Lunderskov
CVR: 38499483
www.have-hjaelpen.dk

Jens Brandenborg

Storedamvej 26
6640 Lunderskov
CVR: 21614033

Ren og Grøn

Fabriksvej 9
6640 Lunderskov
CVR: 14942475
Tlf. 75585869© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt