Havemand Sønderjylland

  • Billig havemand Sønderjylland - Bestil gratis 3 tilbud
  • Spar ca 27 procent med 3 holdbare tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra robuste havemænd

Der kan ikke bestilles 3 tilbud for nærværende

Lokale vejnavne
Sønderjylland

Bøgevænget
Birke Alle
Slugten
Åparken
Søegårdsvej
Havegade
Wissingsmindevej
Ulveryggen
Sydbanevej
Kotrappegyden
Egholt Byvej
Svinget
Søndergade
Hylkedalvej
Skolevej
Industrivej
Lejrskov Kirkevej
Smedegyden
Egeskovvej
Ahornvænget

God havemand Sønderjylland - Få 3 gratis tilbud - Spar 26 %


Mos i græsplænen

Jeg ville ønske, at jeg havde fået en tier, for hver gang en eller anden har fortalt mig, at deres plænemiddel ikke virker mod mos. Tja, det gør det altså ikke, hvis ikke det står på pakken, at det også virker mod mos. Der findes dog et middel, som indeholder både nogle næringsstoffer, ukrudts- og mosmiddel.
Virkningen holder sig ca. en måned, og der skal ikke tilføres gødning i en måned efter udbringningen. Plænesand er et gammeldags, men effektivt middel, der fungerer som gødning, ukrudts- og mosmiddel, men det kan svide plænen, der hvor der bruges for meget.
Når det er sagt, er der nogle haveejere, som sværger til det. Lav det selv af 4 dele (vægtdele) svovlsur ammoniak, 1 del jernsulfat og 20 dele fint sand. Det skal tilføres, når vejret er tørt, men jorden fugtig i en mængde, der svarer til 115 g pr. kvadratmeter.

Brug af mosmidler

Det bruges om foråret og tidligt på sommeren, ikke om efteråret. De fleste mosmidler er et par uger om at virke, og man ved, hvornår det er sket, for det døde mos bliver sort. Et lille angreb kan måske forsvinde af sig selv efter behandlingen, men det anbefales normalt at fjerne det døde materiale.
Ærligt talt ville jeg hellere rive skidtet løs fra begyndelsen og spare brugen af kemikalier. Det er hårdt arbejde, så jeg bruger en elektrisk plænerive. På en fugtig plæne, der ligger i skygge, bliver mosset ved med at komme tilbage, ligegyldigt hvad man gør.
Man vil sandsynligvis være nødt til at gentage behandlingen forår og efterår for at holde trit med det. Alt, hvad man kan gøre, for at der kommer mere lys til plænen, og for at forbedre afdræningen fra jordoverfladen - løsning med en greb eller udlægning af sand - hjælper også.


Eksempler på havemænd i 6640 Sønderjylland

Ren og Grøn
Fabriksvej 9
6640 Lunderskov
CVR: 14942475
Tlf. 75585869
Jens Brandenborg
Storedamvej 26
6640 Lunderskov
CVR: 21614033
Lars & Viggo Kristensen
Sortebjergvej 27
6640 Lunderskov
CVR: 15257636