Havemand Sønderborg

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" i dag aflyst

Havemand Sønderjylland - Få 3 gratis tilbud fra fagfolkSpindemider i haven

Spindemider er hovedsagelig et problem i væksthuse eller på stueplanter og er så små, at man har brug for et forstørrelsesglas for at se dem ordentligt. De ligner små bevægelige støvpletter og er kun røde om vinteren - resten af tiden er de brungule.
Det første, man ser, er blege, plettede mønstre på bladene, der viser, hvor spindemiderne har ernæret sig; ved et slemt angreb vil man også kunne se fine silkeagtige væv i skudspidsen og på unge blade. I meget alvorlige tilfælde taber planterne bladene, der ofte tørrer ud og bliver brune; ligesom om efteråret.
Spindemider er meget vanskelige at have med at gøre, selv om man bruger kemikalier. De forebygges bedst ved at holde luften fugtig omkring planterne (spindemider trives i tør luft). Fjern angrebne blade eller knib skud, der viser tegn på spind. Det hjælper ofte at anbringe vinterhaveplanter udendørs om sommeren.Skum fra skumcikaden

Det hvide skum, man somme tider finder på planter tidligt på sommeren, er ikke nær så alvorligt, som det ser ud. Det skjuler skumcikadens nymfer, som ikke skader planter ret meget. Man kan vaske skummet væk med en vandslange, hvis man vil, men det er faktisk ikke nødvendigt. Den voksne cikade er et meget venligt væsen, der glad vandrer omkring på en håndflade - den ligner en mellemting mellem en kæmpelus og en lille græshoppe.
Der opstår problemer, når planterne ikke får den rette pasning eller de rette vilkår. De kan lide fysisk skade som følge af brud eller sårdannelse, og naturen kan give problemer; heraf en af havedyrkningens grundsætninger: Det er vejrets skyld. Men det er ikke død og ulykke det hele, for man kan dyrke sin have i årevis med kun få mindre problemer, hvis man er heldig, eller hvis man gør nogle få simple ting for at holde planterne sunde.Lokale vejnavne
Sønderborg:
Maitoft
Porsgrunngade
Mejsevænget
Klingade
Mommarkvej
Nybøl Nor
Nygade
Mysundevej
Langbrogade
I.P.Nielsens Vej
Philipsborgvej
Nørretoft
Kasmosevej
Langballe
Piilgårdsvej
Kirkestien
Perlegade
Istedvej
Kalvetoft
Kornblomstvej

Få 3 byggetilbud - gratis og uforpligtende

3 tilbud på varmepumper

Få 3 gratis tilbud fra Fagexperten

Havemand Sønderborg

Postnr. 6400 Sønderborg havemænd


Steen Bertelsen

Mejerivej 6
6400 Sønderborg
CVR: 36278285

JM Have Service

Ringridervej 92
6400 Sønderborg
CVR: 37677035
www.facebook.com/1104475442928170

JIH Entreprise

Madehusvej 20
6400 Sønderborg
CVR: 28460457
Tlf. 26891851© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt