Havemand Sønderborg

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" i øjeblikket ikke aktiv

Havemand Sønderjylland - Få 3 gratis tilbud fra fagfolkSpindemider i haven

Spindemider er hovedsagelig et problem i væksthuse eller på stueplanter og er så små, at man har brug for et forstørrelsesglas for at se dem ordentligt. De ligner små bevægelige støvpletter og er kun røde om vinteren - resten af tiden er de brungule.
Det første, man ser, er blege, plettede mønstre på bladene, der viser, hvor spindemiderne har ernæret sig; ved et slemt angreb vil man også kunne se fine silkeagtige væv i skudspidsen og på unge blade. I meget alvorlige tilfælde taber planterne bladene, der ofte tørrer ud og bliver brune; ligesom om efteråret.
Spindemider er meget vanskelige at have med at gøre, selv om man bruger kemikalier. De forebygges bedst ved at holde luften fugtig omkring planterne (spindemider trives i tør luft). Fjern angrebne blade eller knib skud, der viser tegn på spind. Det hjælper ofte at anbringe vinterhaveplanter udendørs om sommeren.Skum fra skumcikaden

Det hvide skum, man somme tider finder på planter tidligt på sommeren, er ikke nær så alvorligt, som det ser ud. Det skjuler skumcikadens nymfer, som ikke skader planter ret meget. Man kan vaske skummet væk med en vandslange, hvis man vil, men det er faktisk ikke nødvendigt. Den voksne cikade er et meget venligt væsen, der glad vandrer omkring på en håndflade - den ligner en mellemting mellem en kæmpelus og en lille græshoppe.
Der opstår problemer, når planterne ikke får den rette pasning eller de rette vilkår. De kan lide fysisk skade som følge af brud eller sårdannelse, og naturen kan give problemer; heraf en af havedyrkningens grundsætninger: Det er vejrets skyld. Men det er ikke død og ulykke det hele, for man kan dyrke sin have i årevis med kun få mindre problemer, hvis man er heldig, eller hvis man gør nogle få simple ting for at holde planterne sunde.Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Fredag d. 10/7-20

Del på Facebook:

3 tilbud på varmepumper

Veje 6400 Sønderborg:
Nordahl Griegs Vej
Porsdam
Jagten
Klingade
Palmose
Mosevang
Højsvej
Kiding Skov
Morbærhegnet
Kobberholm
Kærhalvø Sti
Poppelhegnet
Karen Blixens Vej
Madeskov
Kroghaven
Jomfrusti
Nordvestkajen
Maitoft
Nygårdsvej
Kærvej

Her er de mest pålidelige havemænd


Me And Mara

Møllegade 15
6400 Sønderborg
CVR: 38695134

JIH Entreprise

Madehusvej 20
6400 Sønderborg
CVR: 28460457
Tlf. 26891851

AC Have & Anlæg ApS

Tinggårdvej 4, Ragebøl
6400 Sønderborg
CVR: 37460877
www.facebook.com/achaveaps© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt