Billig-gartner.dk

Havemand Sønderborg


Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" indtil videre ikke aktiv

Havemand Sønderborg

Veje i postnummer 6400

Lindevej
Lundsgaardsvej
Mellemgade
Lerløkke
Jomfrusti
Højvang
Ludwig Marburgers Vej
Parkgade
Kirkestien
Mosevej
Laurids Skaus Vej
Præstevænget
Mysundevej
Læsøvej
Nørballe
Pilevænget
Mellemløkke
Præstegårdsparken
Jernbanegade
Newtonsvej

Havemand Sønderjylland - Få 3 gratis tilbud fra fagfolk


Spindemider i haven

Spindemider er hovedsagelig et problem i væksthuse eller på stueplanter og er så små, at man har brug for et forstørrelsesglas for at se dem ordentligt. De ligner små bevægelige støvpletter og er kun røde om vinteren - resten af tiden er de brungule.
Det første, man ser, er blege, plettede mønstre på bladene, der viser, hvor spindemiderne har ernæret sig; ved et slemt angreb vil man også kunne se fine silkeagtige væv i skudspidsen og på unge blade. I meget alvorlige tilfælde taber planterne bladene, der ofte tørrer ud og bliver brune; ligesom om efteråret.
Spindemider er meget vanskelige at have med at gøre, selv om man bruger kemikalier. De forebygges bedst ved at holde luften fugtig omkring planterne (spindemider trives i tør luft). Fjern angrebne blade eller knib skud, der viser tegn på spind. Det hjælper ofte at anbringe vinterhaveplanter udendørs om sommeren.

Skum fra skumcikaden

Det hvide skum, man somme tider finder på planter tidligt på sommeren, er ikke nær så alvorligt, som det ser ud. Det skjuler skumcikadens nymfer, som ikke skader planter ret meget. Man kan vaske skummet væk med en vandslange, hvis man vil, men det er faktisk ikke nødvendigt. Den voksne cikade er et meget venligt væsen, der glad vandrer omkring på en håndflade - den ligner en mellemting mellem en kæmpelus og en lille græshoppe.
Der opstår problemer, når planterne ikke får den rette pasning eller de rette vilkår. De kan lide fysisk skade som følge af brud eller sårdannelse, og naturen kan give problemer; heraf en af havedyrkningens grundsætninger: Det er vejrets skyld. Men det er ikke død og ulykke det hele, for man kan dyrke sin have i årevis med kun få mindre problemer, hvis man er heldig, eller hvis man gør nogle få simple ting for at holde planterne sunde.Her er de bedste havemænd

Steen Bertelsen
Mejerivej 6
6400 Sønderborg
CVR: 36278285
Me And Mara
Møllegade 15
6400 Sønderborg
CVR: 38695134
Dybbøl Haveservice
Søndervang 7, Ulkebøl
6400 Sønderborg
CVR: 21446289
Tlf. 74424900


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt