Havemand Søborg

  • Billig havemand Søborg - Indhent 3 gratis tilbud
  • Få 32 pct rabat med 3 solide tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra kreative havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" pt. aflyst

Lokale veje
Søborg

Debelvej
Buddingevej
Græskarvej
Daltoftevej
Byværnsvej
Kanonvej
Nissumvej
Gladsaxe Ringvej
Chr. Jensens Vej
Dalen
Grønnemosen
Mørkhøj Bygade
Nordvad
Hvedemarken
Hagavej
Kålmarken
Høje Gladsaxe Vej
Frødings Alle
Juni Alle
Christianehøj

Havemand Søborg og Gladsaxe - Få gratis 3 tilbud


Haverutiner er givende

Havearbejde kan være enormt kreativt - man bruger alt, hvad man har af kunstnerisk talent, med hensyn til sammensætning af planter og havens arkitektur. Men som enhver, der har trukket i gummistøvlerne, ved, er der også en hel del dagligdags rutiner at tænke på.
Jeg ved godt, at det lyder kedeligt, men når man ved, hvad man har med at gøre og hvorfor, behøver det overhovedet ikke at være kedeligt. Det kan være enormt berigende. Rutineopgaver som lugning og vanding gør, at man hele tiden er tæt på planterne, jorden og alle de andre levende ting og dermed lærer dem bedre at kende.
Inden længe vil man have knyttet et bånd til haven, så den føles som en del af familien. Det er lidt som at have en hund. Efter den store begejstring over at have købt en hvalp kommer den daglige fodring, gåturene og samværet, der får forholdet til at udvikle sig.

Forskellige nyttige haveudtryk

Vækststandsning er et pludseligt stop i væksten, der normalt finder sted på grund af kulde eller varme, tørt vejr, mangel på vand eller næring. Alvorlige angreb af skadedyr eller sygdomme kan også forårsage vækststandsning.
Kompost laves i en kompostbunke. Det er resultatet af den styrede nedbrydning af urteagtigt materiale (haveaffald eller råt køkkenaffald) i en kompostbunke eller komposttønde. Det bruges til iblanding i jorden eller til jorddækning, ikke til potteplanter.
Afpudsning er fjernelse af visne blomster. Det sker af flere grunde: For at undgå svampesygdomme, der ofte udvikler sig på vissent plantemateriale; for at få planterne til at se knapt så pjuskede ud; eller for at fremme dannelsen af nye blomsterknopper, idet planten forhindres i at bruge energi på at sætte frø, og blomstringsperioden dermed forlænges.


Få kontakt til de bedste havemænd

Auri-Byg og Have
Christianehøj 72
2860 Søborg
CVR: 34264112
www.auribyg.dk
Den Seje Gartner
Buddinge Hovedgade 142
2860 Søborg
CVR: 29026971
www.densejegartner.d
Kryger - Skov, Park & Landskab
Stenmarken 39B
2860 Søborg
CVR: 30843592
www.mkryger.dk