Havemand Sæby

  • Billig havemand Sæby - Indhent 3 gratis tilbud
  • Få 15 procent rabat med 3 førsteklasses tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra engagerede havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" i dag på pause

Vi dækker også disse
veje i Sæby

Bødkervej
Gåsevej
Rosenvej
Møllevej
Pindborggade
Ny Skovgårdsvej
Grothsvej
Niels Juels Vej
Rødtungevej
Drachmannsvej
Grenen
Ousenvej
Oddenvej
Gravenstenvej
Bøgevej
Grønnegade
Lyngsaafælledvej
Lindevej
Laurits Christensens Vej
Bryggervej

Billig havemand Sæby → Få 3 spændende tilbud → gratis


Urtehave i en plantekasse

Et af de største problemer med urtehaver med enkelte rækker er størrelsen. De er store! De fylder så meget, at de sædvanligvis bliver anbragt i den fjerneste ende af haven. Det betyder som regel, at når de ikke kan ses, så glemmer man dem. Efterhånden som året går, bliver de mere og mere forsømt.
Men gæt engang, hvad der bliver ved med at gro? Ukrudt! Og disse irriterende planter kan hurtigt invadere og kvæle din afgrøde. Hvis du er uopmærksom, overtager de hele haven.
Du skal kun bruge et minimum af frø, så du behøver ikke at købe nye frøposer hvert eneste år. Og du kan lave bund i nogle af dine rammer, så du kan flytte dem eller anbringe dem i bordhøjde eller anden passende højde, så de er lettere at holde og ser godt ud i din have.

Urtehaver flere steder i haven

Hele dyrkningsarealet behøver ikke at ligge samme sted. Du er ikke nødt til at luge eller vande et helt stort haveområde på en gang. Du kan splitte din have op, sådan at en eller to rammer står lige ved siden af køkkendøren, mens andre kan stå andetsteds i haven.
Små, individuelle haverammer giver dig større fleksibilitet med hensyn til havens indretning. Nu kan du anbringe din have, tæt ved hvor du går og sidder, eller hvor du kan se den inde fra huset. Den kan endda anbringes på terrassen eller et sted, hvor du dyrker forskellige aktiviteter eller slapper af.
Når dine trærammer er placeret i haven, ved huset, eller hvor de kan ses, kan det betale sig at passe dem, ikke kun af hensyn til udbyttet, men også så de pynter. Det letteste er at anbringe etårige blomster i tomme kvadrater, men du kan også kigge efter varieteter af grøntsager med løv i forskellige farver.


Udvalgt havemand fra postnummer 9300

NB Haveservice
Svejevej 12
9300 Sæby
CVR: 12039948
Hjemmeside
Bo Andersen Sæby A/S
Peder Munks Vej 64
9300 Sæby
CVR: 29634513
Hjemmeside
Svens Have og Plænesevice
Sadelmagervej 32
9300 Sæby
CVR: 34439494
Hjemmeside