Billig-gartner.dk

Havemand Rudkøbing


3 tilbud er desværre ikke online i øjeblikket

Veje 5900 Rudkøbing

Banken
Ringparken
Solbakken
Løjtnantvænget
Vesterby Mark
Haverne
Møllemosevej
Gartnervænget
Polleholmsvej
Knolden
Gyden
Mads Langes Vej
Klæsøvej
Illebøllevej
Omgangen
Fuglsbøllevejen
Grisebjergvej
Skovvej
Kirkegaardsvej
Lollesgaardsvej

Havemand Rudkøbing - Få 3 tilbud fra gode lokale gartnere


Etablering af stenbede

Stenbedet er en samling af svagt voksende og nøjsomme stauder, små buske og små træer. Stenbedsplanter har enten behov for en høj eller en lav pH-værdi. Deres fælles træk er kravet til den meget veldrænede og næringsfattige jordbund.
Det opnås ved at opbygge et hævet eller et drænet bed, hovedsageligt bestående af lerfrit grus, små og store sten. Plejen sigter mod at holde rent for ukrudt, opretholde jordens drænende effekt samt at vedligeholde jordens pH værdi. For at undgå, at jordens luftige materiale slæmmer til med organisk materiale, og at de sarte planter rådner under et lag blade, fjernes alle nedfaldne blade, så snart de observeres.
Overvanding kan få de mest sarte planter til at rådne. Vanding bør fortages om morgenen, så planterne hurtigt kan tørre ud. Surbundsstenbede med klynekanter bør vandes ofte, så klynerne ikke tørrer ud.

Vedligeholdelse af stenbede

Organisk materiale tilføres ved omplantning, eller der drysses 0,5 cm fint kompost ud om foråret ved de planter, der har behov for tilførsel af organisk materiale. Vanding: Der vandes kun i meget tørre perioder, som regel efter to uger uden regn i den varmeste periode.
Efter at have undervist i køkkenhavebrug gennem de sidste tredive år har jeg lært, at børn elsker arbejdet med haver. De synes, at det er så spændende at dyrke planter. Fra starten stod det klart, at haverne er perfekte til at lære børn regning og matematik, samt at alt med relation til videnskab er let at lære, når man bruger havebrug som et redskab.
Jeg kunne se, at en lærer sagtens kunne henføre de fleste emner til havebrug. Bortset fra det faglige skolearbejde er der også en sidegevinst, idet børnene lærer vigtigheden af at dele, at passe på og at tage ansvar.3 havemænd i postnr. 5900

Jørgensens Haveservice
Lindevej 9
5900 Rudkøbing
CVR: 27922902
www.jhs-langeland.dk
Mortens Haveservice
Husmandsvejen 3
5900 Rudkøbing
CVR: 34986614
Tlf. 62514896
Norsting Haveservice
Nørrebro 209
5900 Rudkøbing
CVR: 27049109
Tlf. 28346842


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt