Havemand Roskilde

  • Billig havemand Roskilde - Modtag gratis 3 tilbud
  • Du sparer 15 pct med 3 optimale tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra billige havemænd

Der kan desværre ikke bestilles 3 tilbud i øjeblikket

Roskilde
vejnavne eksempler

Fjordparken
Haldvejen
Bifaldet
Fredensvej
Brudelysvej
Gevninge Bakkedrag
Dunbirken
Gevninge Overdrev
Egegårdsvej
Bausager
Gyldenkærnevej
Gøderupvej
Fjordvang
Hestemarken
Duegårdsvej
Dronning Sofies Vej
Gadestokken
Gartnervang
Egegårdsparken
Bonderosevej

Havemand Roskilde - Vi skaffer dig 3 gratis favorable tilbud


Sådan deler man stauder

Man får ofte at vide, at stauder deles ved at vende to havegrebe med ryggen til hinanden. Tanken er, at man graver klumpen op af jorden og derefter vrider delene fra hinanden. Jeg har kun en ting at sige og det er, at den, der fandt på denne besværlige fidus, har aldrig prøvet det. Det virker ikke! Det er meget bedre at skære klumpen i stykker med en skarp spade.
1. Nogle planter har brug for mere regelmæssig deling end andre. Planter som høstanemone kan deles hvert tredje år. Andre planter, som storkenæb, kan vente betydelig længere. Brug en beskæresaks til at fjerne alle de gamle visne plantedele, så de sunde unge skud kommer til syne. Skær stænglerne så langt tilbage som muligt, så de afskårne stængler ikke så let kommer i vejen, og så man ikke stikker sig på dem, når man arbejder med klumpen. Før klumpen tages op af jorden, løsnes jorden omkring den med en spade eller en greb.

Sådan deler man stauder

2. Del den gode sunde unge klump i stykker på ca. 12 cm i diameter ved at stikke ned i hovedklumpen med en spade. Lad være med at være for hård, da små klumper er uendeligt længe om at begynde at blomstre. Mindre dele kan pottes op, så man kan forære dem til venner, hvis man har lyst til det. Den gamle trætte midterste del af planten kasseres.
3. Jorden forbedres, ved at der blandes noget god havekompost eller staldgødning og en håndfuld blandingsgødning i den. Det skal man gøre, hvad enten man planter stauderne på samme sted som tidligere eller benytter lejligheden til at flytte dem. De bedste plantestykker plantes med en indbyrdes afstand på ca. 30 cm.


Tilfældig havemand fra postnummer 4000

Tomsø Anlæg & Service
Ågerupvej 67
4000 Roskilde
CVR: 30336194
Hjemmeside
P.P. Brolægning A/S
Søndre Mellemvej 41
4000 Roskilde
CVR: 13959684
Hjemmeside
M.L. Larsen Entreprise
Rytterkær 5B
4000 Roskilde
CVR: 32596584
Hjemmeside