Havemand Ringsted

Billig havemand Ringsted - Få gratis 3 tilbud

Få 27 procent rabat med 3 tiptop tilbud

Du modtager kun tilbud fra kvalitetsbevidste havemænd

Havemand Ringsted. Få 3 tilbud, hurtigt og gratis

Årstidens farve

Når man taler om krukker, baljer og ampler, kommer man uundgåeligt til at tænke på sommer. Men der er tre veldefinerede årstider for krukkeplanter, og så længe man bliver ved med at skifte ud ved slutningen af hver af dem, kan man have krukker med smukke farver det meste af året.
Sommeren er let at have med at gøre; i virkeligheden er man her forkælet med valgmuligheder. Der er ikke noget, der overgår udplantningsplanter som petunier og pelargonier, når det gælder en lang, fortsat blomstringssæson, men alt med en kompakt, forgrenet eller hængende vækstform er ideelt.
Gårdhaveplanter er bare et markedsføringsudtryk for delvist hårdføre stauder, der sælges i små potter om foråret, og som egner sig til krukker. De plantes efter den sidste nattefrost, og hvis de passes ordentligt, bør de blive ved med at blomstre indtil den første rigtige kuldeperiode om efteråret.

Skimmia og nedliggende bjergte

Efter den første frost tager efterårs- og vinterplanterne over. Man kan bruge prydkål og grønkål eller stedmoder, lyng og bærbærende stedsegrønne som skimmia og nedliggende bjergte. Ja, jeg ved godt, at de ikke er stauder, men alt, hvad der dyrkes for en kort periode, er udplantningsplanter.
Disse udplantningsplanter kan man altid plante ud i haven, når de er ude over deres bedste periode i krukkerne, så det er ikke nær så ekstravagant, som det lyder. Når det værste vintervejr er overstået, og foråret begynder, kan man erstatte vinterplanterne med primula; jo senere man gør det, jo større er udvalget af udplantningsplanter i butikkerne.
Der vil være potter med ranunkler - de kæmpemæssige turbanlignende, farvestrålende blomster - violer, forglemmigej og potter med lave forårsløg lige på nippet til at springe ud. Når de er ved at være færdige, er det tid at begynde på sommeren igen.

Dygtige havemænd fra postnr. 4100


M. Y. Have og anlæg

Eilekiersvej 1
4100 Ringsted
CVR: 34113726
www.myhaveoganlaeg.dk

Maintz Service

Ørslevvestervej 10
4100 Ringsted
CVR: 21008435
www.maintzservice.dk


Avandgarden ApS

Holbækvej 13
4100 Ringsted
CVR: 31752647
www.avandgarden.dk

Horsetoftegaard Gartnerservice

Horsetoftevej 9
4100 Ringsted
CVR: 36993227
www.htgg.dk

TLH Anlæg

Gladiolusvej 23
4100 Ringsted
CVR: 30124820
Tlf. 60704546


Havemand Ringsted