Havemand Ringsted

  • Billig havemand Ringsted - Indhent gratis 3 tilbud
  • Få 13 pct rabat med 3 solide tilbud
  • Du får kun tilbud fra topmotiverede havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" indtil videre indstillet

Veje 4100 Ringsted

Frenderupvej
Blødebjergvej
Adamshøjvej
Hagelbjergvej
Havrebjergvej
Frejasvej
Drosselvej
Gammel Næstvedvej
Gladiolusvej
Acacievej
Bækkevej
Dianthusvej
Benediktevej
Garnisonen
Dalmosevej
Ejlstrupvej
Eventyrvej
Havemarksvej
Bringstrupvej
Allindemagle Huse

Havemand Ringsted. Få 3 tilbud, hurtigt og gratis


Årstidens farve

Når man taler om krukker, baljer og ampler, kommer man uundgåeligt til at tænke på sommer. Men der er tre veldefinerede årstider for krukkeplanter, og så længe man bliver ved med at skifte ud ved slutningen af hver af dem, kan man have krukker med smukke farver det meste af året.
Sommeren er let at have med at gøre; i virkeligheden er man her forkælet med valgmuligheder. Der er ikke noget, der overgår udplantningsplanter som petunier og pelargonier, når det gælder en lang, fortsat blomstringssæson, men alt med en kompakt, forgrenet eller hængende vækstform er ideelt.
Gårdhaveplanter er bare et markedsføringsudtryk for delvist hårdføre stauder, der sælges i små potter om foråret, og som egner sig til krukker. De plantes efter den sidste nattefrost, og hvis de passes ordentligt, bør de blive ved med at blomstre indtil den første rigtige kuldeperiode om efteråret.

Skimmia og nedliggende bjergte

Efter den første frost tager efterårs- og vinterplanterne over. Man kan bruge prydkål og grønkål eller stedmoder, lyng og bærbærende stedsegrønne som skimmia og nedliggende bjergte. Ja, jeg ved godt, at de ikke er stauder, men alt, hvad der dyrkes for en kort periode, er udplantningsplanter.
Disse udplantningsplanter kan man altid plante ud i haven, når de er ude over deres bedste periode i krukkerne, så det er ikke nær så ekstravagant, som det lyder. Når det værste vintervejr er overstået, og foråret begynder, kan man erstatte vinterplanterne med primula; jo senere man gør det, jo større er udvalget af udplantningsplanter i butikkerne.
Der vil være potter med ranunkler - de kæmpemæssige turbanlignende, farvestrålende blomster - violer, forglemmigej og potter med lave forårsløg lige på nippet til at springe ud. Når de er ved at være færdige, er det tid at begynde på sommeren igen.


Vi opsporer de bedste havemænd

Nielsen's Entreprise & Maskinstation
Nyhusvej 9
4100 Ringsted
CVR: 32998186
www.facebook.com/495914910488140
Maintz Service
Ørslevvestervej 10
4100 Ringsted
CVR: 21008435
www.maintzservice.dk
MAPAW - Anlæg og vedligeholdelse
Kværkebyvej 32
4100 Ringsted
CVR: 35870970
www.xn--mapaw-anlgsgartner-wub.dk