Billig-gartner.dk

Havemand Ringkøbing


3 tilbud på Gartner er indtil videre standset

Havemand Ringkøbing

Eksempler på
6950 vejnavne

Lyngsletten
Frederiksberg
Astrupvej
Klokkeblomsten
Frans Julius Vej
Nørbyvej
Alkjærhøj
Borkvej
Milevej
Gyvelvej
Engkær
Koustrupvej
Blåbærhaven
Havklitvej
Esbovej
Grønsiskenvej
Klostervej
Havrevænget
Mejlvang
Baggersvej

Indhent 3 gratis havetilbud på billig havemand Ringkøbing


Grøntsager og krydderurter

Når man ikke har ret meget have, er det genialt at have nogle få grøntsager i krukker, så man har supermarkedet lige uden for døren. Salater, krydderurter, squash og stangbønner trives alle sammen udmærket i krukker.
Forudsat at man sørger for at vande og gøde, er der ikke nogen grund til, at man ikke skulle kunne få lige så gode produkter i krukkerne, som man kan forvente fra et lille intensivt dyrket bed i haven. På en varm, solrig terrasse kan man føje tomater og peber til listen.
Det er ikke ret meget mere besværligt at dyrke spiselige ting i krukker, hvad angår vanding og gødning, end det er at dyrke dem frit udplantet, men de kan tage sig utrolig meget bedre ud, når de dyrkes i dekorative krukker. Man vil under alle omstændigheder nyde at se på dem næsten lige så meget som at spise dem, så ud fra alle synspunkter er de glimrende.

Pasning af helårskrukker

Pasning af helårskrukker om sommeren er stort set det samme som at passe krukker med petunier og fuehsier, men når årstiden er ved at være forbi, skal man variere pasningsmetoderne, så de passer til det skiftende vejr.
Efteråret er ofte plaget af storme, og det kan derfor betale sig at flytte krukker med høje planter tættere på huset, så de får læ, at binde dem til et spalier eller at anbringe dem mellem mursten, så de står mere fast. Som en ekstra forholdsregel kan man sætte krukkerne på et understel, mursten eller lignende, så de ikke kommer til at soppe i stående vand.
Det sidste, planter i hvile har brug for, er våde fødder, der fremmer rådangreb. Vinteren medfører uger med kulde og frost, så helårskrukker skal isoleres. Selv om planterne er fuldstændig hårdføre, er deres rødder mindre beskyttede, end de ville være i et blomsterbed.Godkendte havemænd fra postnr. 6950

Billighave
Kærbyvej 8
6950 Ringkøbing
CVR: 36340096
Ringkøbing Anlæg
Rindumvej 13
6950 Ringkøbing
CVR: 32744664
Tlf. 51764803
Enemærkets Hostahave
Schubertsvej 2
6950 Ringkøbing
CVR: 28587392
www.enemaerkets-hostahave.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt