Havemand Ringkøbing

  • Billig havemand Ringkøbing - Bestil gratis 3 tilbud
  • Få 14 pct rabat med 3 fordelagtige tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra dygtige havemænd

Det er ikke muligt at bestille 3 tilbud indtil videre

Lokale veje
Ringkøbing

Birkkjærvej
Jordbærhaven
Højbjergvej
Frederiksberg
Borkvej
Kløvervænget
Hirsemarken
Agersbækvej
E F Jacobsens Vej
Jasminvej
Molsvej
Hugborgvej
Bag Torvet
Krattet
Lærkealle
Falkevej
Lysningen
Blåbærhaven
Hvingelvej
Kastengevej

Indhent 3 gratis havetilbud på billig havemand Ringkøbing


Grøntsager og krydderurter

Når man ikke har ret meget have, er det genialt at have nogle få grøntsager i krukker, så man har supermarkedet lige uden for døren. Salater, krydderurter, squash og stangbønner trives alle sammen udmærket i krukker.
Forudsat at man sørger for at vande og gøde, er der ikke nogen grund til, at man ikke skulle kunne få lige så gode produkter i krukkerne, som man kan forvente fra et lille intensivt dyrket bed i haven. På en varm, solrig terrasse kan man føje tomater og peber til listen.
Det er ikke ret meget mere besværligt at dyrke spiselige ting i krukker, hvad angår vanding og gødning, end det er at dyrke dem frit udplantet, men de kan tage sig utrolig meget bedre ud, når de dyrkes i dekorative krukker. Man vil under alle omstændigheder nyde at se på dem næsten lige så meget som at spise dem, så ud fra alle synspunkter er de glimrende.

Pasning af helårskrukker

Pasning af helårskrukker om sommeren er stort set det samme som at passe krukker med petunier og fuehsier, men når årstiden er ved at være forbi, skal man variere pasningsmetoderne, så de passer til det skiftende vejr.
Efteråret er ofte plaget af storme, og det kan derfor betale sig at flytte krukker med høje planter tættere på huset, så de får læ, at binde dem til et spalier eller at anbringe dem mellem mursten, så de står mere fast. Som en ekstra forholdsregel kan man sætte krukkerne på et understel, mursten eller lignende, så de ikke kommer til at soppe i stående vand.
Det sidste, planter i hvile har brug for, er våde fødder, der fremmer rådangreb. Vinteren medfører uger med kulde og frost, så helårskrukker skal isoleres. Selv om planterne er fuldstændig hårdføre, er deres rødder mindre beskyttede, end de ville være i et blomsterbed.


Eksempler på havemand i Ringkøbing

Laubjergs Havecenter
Borkvej 18
6950 Ringkøbing
CVR: 17095781
Hjemmeside
Hans Vissing Jakobsen
Hvingelvej 7
6950 Ringkøbing
CVR: 77532811
Hjemmeside
Mogens Planteskole
Holstebrovej 41, Rindum
6950 Ringkøbing
CVR: 21117943
Hjemmeside