Havemand Ringe

  • Billig havemand Ringe - Bestil 3 gratis tilbud
  • Få rabat (15 %) med 3 hammerfede tilbud
  • Modtag kun tilbud fra veletablerede havemænd

Der kan ikke fås 3 tilbud i dag

Lokale veje
Ringe

Sdr. Højrupvejen
Nordvangsvej
Krogen
Industrivej
Vestergade
Jyllandsgyden
Palleshavevej
Præstebro
Krarupvænge
Lørupvej
Toftevænget
Irisvej
Kapelvej
Lindevej
Hundstrupvej
Linde Allé
Krumstrupvej
Kattekilde
Skovager
Kolonihave Hvidkilde

Havemand Ringe. Brug vores gratis online service


Skadegørere i plæner

Selv de mest velholdte plæner kan en gang imellem lide under uvelkomne gæster, men hvis man er vågen, og ved, hvad man skal se efter, kan man tage problemet i opløbet, så det ikke udvikler sig til en epidemi. Det er også godt at kunne kende forskel på problematiske gæster og gæster, man sagtens kan leve med.
Regnorme er faktisk nyttige i haven - de laver hundredvis af små drænhuller i jorden. De trækker også organisk materiale som døde blade ned i jorden og er derved med til at berige den. Der findes mange forskellige arter af regnorme, men kun få af dem laver ormeafkast på plænens overflade.
Det er tilmed hovedsagelig om foråret og efteråret, så lad være med at overreagere; regnorme er et tegn på en sund jord. Vent til en tør dag og fordel ormeafkastet med en stiv kost - det vil forsvinde, før man begynder at klippe græsset.

Myrer i græsplænen

Myrer holder af at danne bo i tør plænejord om sommeren, hvor de kan skubbe små vulkanlignende tuer af fin jord op i plænen. De vil forsvare deres bo og ofte bide ubehageligt, hvis man sætter sig ned i nærheden af dem - de røde myrer er de værste.
Myrer går normalt efter pletter, hvor græsset er tyndt, og jorden kan ses, så en tæt, velpasset plæne generes ikke så ofte. Hold øje med myreboer tidligt på sommeren. Hvis man gennemfugter nye boer grundigt med vand, kan man ofte drive dem bort.
Hvis de har forskanset sig godt, må man tage den med ro; sent på sommeren vil hele kolonien flyve sin vej. Gennemvand arealet godt, når myrerne forlader stedet, så vil meget af den løsnede jord blive vasket på plads igen.


Udvalgte havemænd i postnummer 5750

J C Anlæg
Lydinge Mølle Vej 9
5750 Ringe
CVR: 31703581
www.jc-anlaeg.dk
Benny Tubæk A/S
Fåborgvej 2, Heden
5750 Ringe
CVR: 14306838
www.tubaek.com
Service-Vagten
Rudmevej 151
5750 Ringe
CVR: 21089346
www.service-vagten.dk