Havemand Ringe

  • Billig havemand Ringe - Modtag gratis 3 tilbud
  • Få ca 16 % i rabat med 3 bæredygtige tilbud
  • Modtag kun tilbud fra bundsolide havemænd

Der kan desværre ikke fås 3 tilbud lige nu

Eksempler på veje
fra Ringe

Sallingelunde
Østergade
Nørremarksgyden
Tingskovvej
Søfældevej
Nordbakken
Langekrog
Mølledamsvej
Vesterskov
Søndervang
Lydinge Haver
Vestergade
Lydingevej
Hylshusevej
Hundstrupvej
Smedegyden
Skovmærkevej
Mellemager
Vinkelvej
Øvre Hillerslev

Havemand Ringe. Brug vores gratis online service


Skadegørere i plæner

Selv de mest velholdte plæner kan en gang imellem lide under uvelkomne gæster, men hvis man er vågen, og ved, hvad man skal se efter, kan man tage problemet i opløbet, så det ikke udvikler sig til en epidemi. Det er også godt at kunne kende forskel på problematiske gæster og gæster, man sagtens kan leve med.
Regnorme er faktisk nyttige i haven - de laver hundredvis af små drænhuller i jorden. De trækker også organisk materiale som døde blade ned i jorden og er derved med til at berige den. Der findes mange forskellige arter af regnorme, men kun få af dem laver ormeafkast på plænens overflade.
Det er tilmed hovedsagelig om foråret og efteråret, så lad være med at overreagere; regnorme er et tegn på en sund jord. Vent til en tør dag og fordel ormeafkastet med en stiv kost - det vil forsvinde, før man begynder at klippe græsset.

Myrer i græsplænen

Myrer holder af at danne bo i tør plænejord om sommeren, hvor de kan skubbe små vulkanlignende tuer af fin jord op i plænen. De vil forsvare deres bo og ofte bide ubehageligt, hvis man sætter sig ned i nærheden af dem - de røde myrer er de værste.
Myrer går normalt efter pletter, hvor græsset er tyndt, og jorden kan ses, så en tæt, velpasset plæne generes ikke så ofte. Hold øje med myreboer tidligt på sommeren. Hvis man gennemfugter nye boer grundigt med vand, kan man ofte drive dem bort.
Hvis de har forskanset sig godt, må man tage den med ro; sent på sommeren vil hele kolonien flyve sin vej. Gennemvand arealet godt, når myrerne forlader stedet, så vil meget af den løsnede jord blive vasket på plads igen.


Havemand Ringe eksempel:

Benny Tubæk A/S
Fåborgvej 2, Heden
5750 Ringe
CVR: 14306838
Hjemmeside
J C Anlæg
Lydinge Mølle Vej 9
5750 Ringe
CVR: 31703581
Hjemmeside
Ribergaard Servicegartnere
Ravnshøjgyden 4
5750 Ringe
CVR: 10523737
Hjemmeside