Havemand Ribe

  • Billig havemand Ribe - Bestil gratis 3 tilbud
  • Få ca 21 procent i rabat med 3 solide tilbud
  • Få kun tilbud fra engagerede havemænd

3 tilbud er ikke tilgængelig i øjeblikket

6760 Ribe
vejnavne

Heides Fenne
Harevej
Skovgårdsvej
Græsgårdsvej
Kanalstien
Klåbyhøjvej
Bolengvej
Kiærsvej
Gedeager
Vibevænget
Møllehusvej
Granly
Drosselvænget
Bispegade
Højagervej
Snepsgårdevej
Klirevænget
Munkevej
Hjortetoften
Stenbogade

Få 3 tilbud på havemand Ribe → Spar mindst 22 pct


Bunddækkebuske

Bunddækkebuskene anvendes med mange lave planter af samme art, så bedet fremstår som et ensartet, fladedækket bunddække. Planterne står med en afstand, så de inden for en kortere årrække dækker jorden. Plejen sigter mod at opretholde buskene som fladedækkende, fri for ukrudt og med en bestand af sunde planter.
Ukrudtsbekæmpelse i bunddækkebuske sker ved håndlugning. Rodukrudt tages op ved hjælp af en greb, så roden helt fjernes. Meget ukrudt fjernes let under regnvejr, fordi den bløde jord nemmere ”slipper” rødderne.
l etableringsfasen renholdes ca hver 2. uge med hakke og skuffejern, så ukrudtet ikke når at smide frø. På de enkelte buske fjernes alle døde grene. Ellers er det gerne kanterne på bedet, som skal klippes, hvis det fylder mere end det areal, man ønsker dækket med buske.

Ukrudtsbekæmpelse i fritvoksende hæk

Ukrudtsbekæmpelse i den fritvoksende hæk sker med hakkejern, skuffejern og rive, normalt 5-6 gange om året. Stort ukrudt fjernes, førend det smider frø. En veletableret fritvoksende hæk får med tiden kun ukrudt rundt i kanten samt træagtigt ukrudt i hækken.
I etableringsfasen renholdes hver 2. uge med hakke eller skuffejern, så intet ukrudt smider frø. Gødskning: Der anvendes normalt en humusforbedrende naturgødning. Man kan derudover benytte NPK 23-3-7. Brug maksimalt 3 kg pr. 100 ml om året. Det er 40 g pr. kvadratmeter og svarer til de fleste væksters behov.
Der kan også gødes efter en jordbundsprøve eller gødningsplan. Vandingen er ofte kun nødvendig under selve etableringsfasen. Vand altid med minimum 30 mm pr. Vandgang (dette måles med en regnmåler placeret i vandingsfeltet). Sørg altid for at jorden er let fugtigt, det giver de bedste vækstbetingelser.


Eksempler på havemand i Ribe

Maskinflex
V Vedsted Vej 20
6760 Ribe
CVR: 29986533
Hjemmeside
JRJ Anlægsgartner
Uglevænget 7
6760 Ribe
CVR: 27582907
Hjemmeside
Grøn Fritid ApS
Industrivej 18
6760 Ribe
CVR: 25359313
Hjemmeside