Havemand Ribe

  • Billig havemand Ribe - Få 3 gratis tilbud
  • Få ca 24 pct i rabat med 3 optimale tilbud
  • Du får kun tilbud fra udvalgte havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" i øjeblikket ikke online

Eksempler på
vejnavne i 6760

Gadefennevej
Høvænget
Juulbjergvej
Haderslevvej
Haldsvej
Gøgevænget
Porten Toft
Musvitvænget
Terpagersvej
Hans Jacobs Vej
Klydevænget
Høgevænget
Skovgade
Riddermandsvej
Midtvej
Fårebjergvej
Klitvej
Toldstedvej
Munkevej
Tørresager

Få 3 tilbud på havemand Ribe → Spar mindst 22 pct


Bunddækkebuske

Bunddækkebuskene anvendes med mange lave planter af samme art, så bedet fremstår som et ensartet, fladedækket bunddække. Planterne står med en afstand, så de inden for en kortere årrække dækker jorden. Plejen sigter mod at opretholde buskene som fladedækkende, fri for ukrudt og med en bestand af sunde planter.
Ukrudtsbekæmpelse i bunddækkebuske sker ved håndlugning. Rodukrudt tages op ved hjælp af en greb, så roden helt fjernes. Meget ukrudt fjernes let under regnvejr, fordi den bløde jord nemmere ”slipper” rødderne.
l etableringsfasen renholdes ca hver 2. uge med hakke og skuffejern, så ukrudtet ikke når at smide frø. På de enkelte buske fjernes alle døde grene. Ellers er det gerne kanterne på bedet, som skal klippes, hvis det fylder mere end det areal, man ønsker dækket med buske.

Ukrudtsbekæmpelse i fritvoksende hæk

Ukrudtsbekæmpelse i den fritvoksende hæk sker med hakkejern, skuffejern og rive, normalt 5-6 gange om året. Stort ukrudt fjernes, førend det smider frø. En veletableret fritvoksende hæk får med tiden kun ukrudt rundt i kanten samt træagtigt ukrudt i hækken.
I etableringsfasen renholdes hver 2. uge med hakke eller skuffejern, så intet ukrudt smider frø. Gødskning: Der anvendes normalt en humusforbedrende naturgødning. Man kan derudover benytte NPK 23-3-7. Brug maksimalt 3 kg pr. 100 ml om året. Det er 40 g pr. kvadratmeter og svarer til de fleste væksters behov.
Der kan også gødes efter en jordbundsprøve eller gødningsplan. Vandingen er ofte kun nødvendig under selve etableringsfasen. Vand altid med minimum 30 mm pr. Vandgang (dette måles med en regnmåler placeret i vandingsfeltet). Sørg altid for at jorden er let fugtigt, det giver de bedste vækstbetingelser.


Her er de bedste havemænd

Maskinflex
V Vedsted Vej 20
6760 Ribe
CVR: 29986533
www.maskinflex.dk
Anlægsgartner Jørgen Vestermark
Bohrsvej 4
6760 Ribe
CVR: 75094213
Tlf. 75424640
Jensens Haveservice
Spandet Kærvej 2
6760 Ribe
CVR: 33285299
Tlf. 23307651