Havemand Rebild

  • Billig havemand Rebild - Få gratis 3 tilbud
  • Spar ca 15 pct med 3 konkurrencedygtige tilbud
  • Modtag kun tilbud fra ansvarsbevidste havemænd

3 tilbud på Gartner er pt. ikke online

Vi dækker også disse
veje i Rebild

Skørping Nord
Sverrighusvej
Gerdingvej
Horsensvej
Cimbrervej
Vandværksvej
Hedegårdsvej
Ingersvej
Valmuevej
Ved Skoven
Nybovej
Galgeparken
Drosselvej
Ejstrupvej
Søtoften
Gyvelvej
Smallegade
Vester Alle
Højvangstoften
Bentevej

Få 3 gratis tilbud på billig havemand Rebild kommune


Min mix

Hvis du ikke skal bruge den jord, du allerede har, men i stedet anvende en perfekt jordblanding, hvad er det så for en, og hvor får du fat i den? Tre ting kendetegner det perfekte voksemedie. For det første er det en letvægtsblanding, der er nem at arbejde med og let for planterne at gro i.
For det andet er den næringsholdig og indeholder alle de mineraler og sporstoffer, som planterne skal bruge, uden at man tilfører ekstra gødning. Endelig er den fugtholdende, men veldrænet.
Efter mange eksperimenter har jeg fundet frem til, at tre af mine favoritmaterialer bliver en ideel blanding, hvis de kombineres i lige store mængder efter deres volumen: 1/3 sphagnum, 1/3 vermiculite og 1/3 findelt kompostjord. Hos planteskoler og havecentre kan disse produkter købes i store sække, men måske skal vermiculite bestilles hjem, da det som regel sælges i mindre poser til frøspiring.

Den bedste blanding

Som den tredje ingrediens kan du også bruge hjemmelavet kompost. Har du ikke en kompostbunke, bør du lave en så snart som muligt. Min blanding er veldrænet, så der står ikke vand i rammerne, der kan slå rødderne ihjel.
Blandingen holder godt på fugtigheden, så planterne kan gro godt. Det er en fornøjelse at arbejde med blandingen, der har en let tekstur og dufter godt. De første to bestanddele er ikke næringsholdige, men den sidste - kompostjorden - har alle de mineraler og næringsstoffer, du kan forestille dig.
Kompostjorden er den vigtigste bestanddel af de tre, og det er godt for miljøet og din have, hvis du fremstiller din egen. Det kan næsten ikke blive mere organisk.


Find de bedste havemænd

Uhrenholt Multiservice
Gerdingvej 2
9520 Skørping
CVR: 34913706
www.uhrenholt-smed.dk
Frugthaven
Ejstrupvej 23
9520 Skørping
CVR: 10052009
www.frugtogmost.dk
Rebild Hus & Haveservice
Haverslevvej 83
9520 Skørping
CVR: 34448663
www.rebildhushaveservice.com