Havemand Rebild

  • Billig havemand Rebild - Indhent gratis 3 tilbud
  • Spar ca 28 pct med 3 seriøse tilbud
  • Få kun tilbud fra engagerede havemænd

Der kan ikke modtages 3 tilbud lige nu

Eksempler på veje
i postnummer 9520

Horsens Hedegårdsvej
Gerding Gade
Skørping Center
Galgeparken
Gammel Skørpingvej
Torstedlundvej
Ranunkelvej
Sætervej
Bavnehøjvej
Hedevangen
Ny Tustrupvej
Golfvej
Fræervej
Højparken
Skindbjerglundvej
Tvorupvej
Kummerhøjvej
Præstegårdsheden
Skråvejen
Ved Skoven

Få 3 gratis tilbud på billig havemand Rebild kommune


Min mix

Hvis du ikke skal bruge den jord, du allerede har, men i stedet anvende en perfekt jordblanding, hvad er det så for en, og hvor får du fat i den? Tre ting kendetegner det perfekte voksemedie. For det første er det en letvægtsblanding, der er nem at arbejde med og let for planterne at gro i.
For det andet er den næringsholdig og indeholder alle de mineraler og sporstoffer, som planterne skal bruge, uden at man tilfører ekstra gødning. Endelig er den fugtholdende, men veldrænet.
Efter mange eksperimenter har jeg fundet frem til, at tre af mine favoritmaterialer bliver en ideel blanding, hvis de kombineres i lige store mængder efter deres volumen: 1/3 sphagnum, 1/3 vermiculite og 1/3 findelt kompostjord. Hos planteskoler og havecentre kan disse produkter købes i store sække, men måske skal vermiculite bestilles hjem, da det som regel sælges i mindre poser til frøspiring.

Den bedste blanding

Som den tredje ingrediens kan du også bruge hjemmelavet kompost. Har du ikke en kompostbunke, bør du lave en så snart som muligt. Min blanding er veldrænet, så der står ikke vand i rammerne, der kan slå rødderne ihjel.
Blandingen holder godt på fugtigheden, så planterne kan gro godt. Det er en fornøjelse at arbejde med blandingen, der har en let tekstur og dufter godt. De første to bestanddele er ikke næringsholdige, men den sidste - kompostjorden - har alle de mineraler og næringsstoffer, du kan forestille dig.
Kompostjorden er den vigtigste bestanddel af de tre, og det er godt for miljøet og din have, hvis du fremstiller din egen. Det kan næsten ikke blive mere organisk.


Aktuel havemand fra postnummer 9520

Uhrenholt Multiservice
Gerdingvej 2
9520 Skørping
CVR: 34913706
Hjemmeside
I/S Mosdal
Hellum Byvej 2
9520 Skørping
CVR: 27495508
Hjemmeside
Frugthaven
Ejstrupvej 23
9520 Skørping
CVR: 10052009
Hjemmeside