Billig-gartner.dk

Havemand Rebild


Det er ikke muligt at modtage 3 tilbud indtil videre

Havemand Rebild

Eksempler på
vejnavne Rebild

Damvej
Egholmsvej
Brændeskoven
Herman Bangs Vej
Birkeholmvej
Teglgårdsvej
Fræer Kirkevej
Røde Møllevej
Sverrighusvej
Hobrovej
Østerbygade
Torstedlundvej
Anemonevej
Tyttebærvej
Krogsvej
Skørpingvej
Vesterbygade
Mosskovvej
Mosevej
Damgården

Få 3 gratis tilbud på billig havemand Rebild kommune


Min mix

Hvis du ikke skal bruge den jord, du allerede har, men i stedet anvende en perfekt jordblanding, hvad er det så for en, og hvor får du fat i den? Tre ting kendetegner det perfekte voksemedie. For det første er det en letvægtsblanding, der er nem at arbejde med og let for planterne at gro i.
For det andet er den næringsholdig og indeholder alle de mineraler og sporstoffer, som planterne skal bruge, uden at man tilfører ekstra gødning. Endelig er den fugtholdende, men veldrænet.
Efter mange eksperimenter har jeg fundet frem til, at tre af mine favoritmaterialer bliver en ideel blanding, hvis de kombineres i lige store mængder efter deres volumen: 1/3 sphagnum, 1/3 vermiculite og 1/3 findelt kompostjord. Hos planteskoler og havecentre kan disse produkter købes i store sække, men måske skal vermiculite bestilles hjem, da det som regel sælges i mindre poser til frøspiring.

Den bedste blanding

Som den tredje ingrediens kan du også bruge hjemmelavet kompost. Har du ikke en kompostbunke, bør du lave en så snart som muligt. Min blanding er veldrænet, så der står ikke vand i rammerne, der kan slå rødderne ihjel.
Blandingen holder godt på fugtigheden, så planterne kan gro godt. Det er en fornøjelse at arbejde med blandingen, der har en let tekstur og dufter godt. De første to bestanddele er ikke næringsholdige, men den sidste - kompostjorden - har alle de mineraler og næringsstoffer, du kan forestille dig.
Kompostjorden er den vigtigste bestanddel af de tre, og det er godt for miljøet og din have, hvis du fremstiller din egen. Det kan næsten ikke blive mere organisk.Eksempler på havemænd fra postnummer 9520

Rebild Hus & Haveservice
Haverslevvej 83
9520 Skørping
CVR: 34448663
www.rebildhushaveservice.com
Frugthaven
Ejstrupvej 23
9520 Skørping
CVR: 10052009
www.frugtogmost.dk
Michael Chr Jensen
Brøndumvej 40
9520 Skørping
CVR: 38284134
Tlf. 22821530


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt