Havemand Randers

  • Billig havemand Randers - Bestil 3 gratis tilbud
  • Få rabat (13 pct) med 3 gode tilbud
  • Modtag kun tilbud fra reelle havemænd

3 tilbud på Gartner er pt. stoppet

Lokale veje
Randers

Borgmestervangen
Trangstræde
Svanevej
Prins Christians Gade
Vestertorv
Apotekerstræde
Møllestræde
Hobrovej
Biografgade
Schousgade
Nørrebrogade
Rosengade
J.V. Martins Plads
Markedspladsen
Vognmandsgade
Lene Bredahls Gade
Østergade
Integade
Øster Alle
Markedsgade

Billig havemand Randers. Få 3 tilbud på din haveopgave


Mange slags græsplæner

Mange af os har rotationsklippere, og somme tider ser man efterligningsplæner, der slet ikke indeholder græs, men som består af krydderurter eller blomster i stedet for. Men til trods for den vægt, der lægges på moderne design og trendy hårde overflader, laves der stadig nye plæner.
Der er udviklet moderne typer af prydrajgræs, som er kompakt og tåler slid, så vi har fået den bedste af begge verdener, uden de stive strå, der gjorde 1950´ernes plæner så ubehagelige at sidde på.
Der findes mange forskellige græsblandinger: Nogle egner sig til fugtige skyggefulde områder; andre til tørre, solrige steder; nogle er langsomtvoksende, næsten vedligeholdelsesfrie blandinger, andre er blandinger, der tillige indeholder vilde blomster. Også på rullegræsfronten kan man vælge mellem en lang række forskellige typer.

En sportsplæne?

Nu til dags har mange af os flere forskellige plænetyper; de har hver deres afgrænsede areal - måske et område med den fine plæne, græsstier, en brugsplæne, som børn og hunde kan lege på, eller måske en stor, dominerende plæne eller en eng med vilde blomster.
Der er ikke ret mange, som virkelig ville ønske sig en plæne som en bowlingbane, hvis de vidste, hvad det indebærer. En rigtig sportsplæne kræver enorme mængder af vedligeholdelse, fordi den skal forsøge at forene to ting:
En hård, flad overflade, der tåler stort slid, og en plæne med så stor vækstkraft, at den kan klare daglig klipning í en højde, der ikke er mere end 1 cm. Derfor har sportsklubber ansat specielt personale til at sørge for al vedligeholdelsen - tromlingen, den omfattende klipning og regelmæssig nysåning - der er intet af det, man selv har lyst til at foretage sig.


Eksempler på havemand i 8900 Randers

Jysk Arborist Service
Nørrebrogade 2
8900 Randers C
CVR: 37400289
Hjemmeside
Randers Anlæg ApS
Nyvangsvej 12
8900 Randers C
CVR: 36913290
Hjemmeside
Banemanden.dk
Vestergade 68
8900 Randers C
CVR: 21349747
Hjemmeside