Billig-gartner.dk

Havemand Randers


Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" pt. aflyst

Havemand Randers

8900 Randers
vejnavne

Slotspladsen
Odinsgade
Rapsgade
Mølleparken
Nordregrave
Gethersvej
Vestre Bakkevej
Blegdammen
Tørvebryggen
Kirketorvet
Mariagervej
Thors Bakke
Helenestræde
Prinsessegade
Tårngade
Fischersgade
Adelgade
Markedsgade
Nattergalvej
Solsortvej

Billig havemand Randers. Få 3 tilbud på din haveopgave


Mange slags græsplæner

Mange af os har rotationsklippere, og somme tider ser man efterligningsplæner, der slet ikke indeholder græs, men som består af krydderurter eller blomster i stedet for. Men til trods for den vægt, der lægges på moderne design og trendy hårde overflader, laves der stadig nye plæner.
Der er udviklet moderne typer af prydrajgræs, som er kompakt og tåler slid, så vi har fået den bedste af begge verdener, uden de stive strå, der gjorde 1950´ernes plæner så ubehagelige at sidde på.
Der findes mange forskellige græsblandinger: Nogle egner sig til fugtige skyggefulde områder; andre til tørre, solrige steder; nogle er langsomtvoksende, næsten vedligeholdelsesfrie blandinger, andre er blandinger, der tillige indeholder vilde blomster. Også på rullegræsfronten kan man vælge mellem en lang række forskellige typer.

En sportsplæne?

Nu til dags har mange af os flere forskellige plænetyper; de har hver deres afgrænsede areal - måske et område med den fine plæne, græsstier, en brugsplæne, som børn og hunde kan lege på, eller måske en stor, dominerende plæne eller en eng med vilde blomster.
Der er ikke ret mange, som virkelig ville ønske sig en plæne som en bowlingbane, hvis de vidste, hvad det indebærer. En rigtig sportsplæne kræver enorme mængder af vedligeholdelse, fordi den skal forsøge at forene to ting:
En hård, flad overflade, der tåler stort slid, og en plæne med så stor vækstkraft, at den kan klare daglig klipning í en højde, der ikke er mere end 1 cm. Derfor har sportsklubber ansat specielt personale til at sørge for al vedligeholdelsen - tromlingen, den omfattende klipning og regelmæssig nysåning - der er intet af det, man selv har lyst til at foretage sig.Havemænd Randers eksempel:

Bjerregrav Belægning
Kirkevej 22
8900 Randers NV
CVR: 31459842
www.bjerregravbelaegning.dk
Randers Anlæg ApS
Nyvangsvej 12
8900 Randers C
CVR: 36913290
Anlægsgartner Kurt Boe Pedersen
Rensdyrvej 17
8900 Randers SØ
CVR: 10708478
Tlf. 86431085


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt