Havemand Rødovre

  • Billig havemand Rødovre - Indhent 3 gratis tilbud
  • Få ca 15 % i rabat med 3 fortrinlige tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra professionelle havemænd

Det er desværre ikke muligt at modtage 3 tilbud indtil videre

Postnummer 2610
vejnavne

Krogsbækvej
Elstedvej
Jølbyvej
Hindbærstien
Nørupvej
Mose Alle
Karlskær Alle
Markstykkevej
Hornstrupvej
Medelbyvej
Lørenskogvej
Engdiget
Ejbyvej
Damhusdalen
Lysbrovej
Hvidovrevej
Kongeslusen
Elektravej
Hendriksholms Boulevard
Kærbyvej

Havemand Rødovre → Find en dygtig og billig havemand


Frugtsætning og frugttræer

Stærktfarvede frugter, bær og hyben er dekorative mod grønt løv, men sæt dem sammen med efterårsfarverne, og de vil få haven til at se ud, som om nogen har gået omkring i den og tændt lys - i det mindste indtil fuglene kommer myldrende for at æde.
Medmindre vejret er meget koldt, burde man kunne få et par måneders fornøjelse af farverne. Rosenarter som rynket rose og mandarinrose er nogle af de bedste med hensyn til hyben, og skovæble kan man altid sætte sin lid til med hensyn til farvestrålende frugter; sorter som John Downie, Profusion og Golden Hornet er nogle af dem, der sætter flest frugter.
Både spiselige kvæder og prydkvæder har store, knudrede frugter, men mens frugterne hos japankvæde holder længe, falder de spiselige kvæder af træet, længe før de er modne, hvis det blæser. Dværgmispel og ildtorn er gamle pålidelige yndlinge med hensyn til bærsætning.

Troldhassel og skarlagen pil

Nøgen bark og farverige stængler er den bedst mulige kontrast på en baggrund af stedsegrønne buske. Rødstænglet hvid kornel er den busk med god vintervirkning, man først kommer i tanke om, men der findes også en version med gulgrønne stængler, pilekornel.
Man kan vælge mange forskellige nuancer af pil; der er skarlagen pil, som er lysende orangerød, eller de tinfarvede til purpur stængler hos pommersk pil. Alle skæres hårdt tilbage tidligt om foråret for at udvikle flere nye stængler til den følgende vinters glæder.
Der er birkestammer i lysende hvidt, som hos Betula Utilis, den jadegrønt stribede rødstilket løn, de rustrøde flager hos papirbarkløn eller den polerede, kastanjefarvede bark hos tibetansk kirsebær. Eller hvad med krøller? Troldhassel har grene, der snor sig som proptrækkere, og sent på vinteren fyldes de med lange, svovlgule rakler.


Udvalgt havemand fra 2610

Faunus Anlægsgartner- og Brolæggerfirma ApS
Glerupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 27097901
Hjemmeside
Anlægsgartnerfirmaet Havetjeneren
Jyllingevej 137
2610 Rødovre
CVR: 33547935
Hjemmeside
Mlserviceteam I/S
Tårnvej 95 A, st.
2610 Rødovre
CVR: 36213833
Hjemmeside