Billig-gartner.dk

Havemand Rødovre


3 tilbud er desværre ikke mulig i dag

Postnummer 2610
vejnavne

Espely
Brunevang
Erhvervsvej
Fortvej
Borgm G Jensens Vej
Minervavej
Enggårdsvej
Dianavej
Egestien
Morbærstien
Plovstrupvej
Nyskiftevej
Lørenskogvej
Lisbjergvej
Fortly
Horsevænget
Lillekær
Haveforeningen Pilemosen
Hammelvej
Lucernestien

Havemand Rødovre → Find en dygtig og billig havemand


Frugtsætning og frugttræer

Stærktfarvede frugter, bær og hyben er dekorative mod grønt løv, men sæt dem sammen med efterårsfarverne, og de vil få haven til at se ud, som om nogen har gået omkring i den og tændt lys - i det mindste indtil fuglene kommer myldrende for at æde.
Medmindre vejret er meget koldt, burde man kunne få et par måneders fornøjelse af farverne. Rosenarter som rynket rose og mandarinrose er nogle af de bedste med hensyn til hyben, og skovæble kan man altid sætte sin lid til med hensyn til farvestrålende frugter; sorter som John Downie, Profusion og Golden Hornet er nogle af dem, der sætter flest frugter.
Både spiselige kvæder og prydkvæder har store, knudrede frugter, men mens frugterne hos japankvæde holder længe, falder de spiselige kvæder af træet, længe før de er modne, hvis det blæser. Dværgmispel og ildtorn er gamle pålidelige yndlinge med hensyn til bærsætning.

Troldhassel og skarlagen pil

Nøgen bark og farverige stængler er den bedst mulige kontrast på en baggrund af stedsegrønne buske. Rødstænglet hvid kornel er den busk med god vintervirkning, man først kommer i tanke om, men der findes også en version med gulgrønne stængler, pilekornel.
Man kan vælge mange forskellige nuancer af pil; der er skarlagen pil, som er lysende orangerød, eller de tinfarvede til purpur stængler hos pommersk pil. Alle skæres hårdt tilbage tidligt om foråret for at udvikle flere nye stængler til den følgende vinters glæder.
Der er birkestammer i lysende hvidt, som hos Betula Utilis, den jadegrønt stribede rødstilket løn, de rustrøde flager hos papirbarkløn eller den polerede, kastanjefarvede bark hos tibetansk kirsebær. Eller hvad med krøller? Troldhassel har grene, der snor sig som proptrækkere, og sent på vinteren fyldes de med lange, svovlgule rakler.Rutinerede havemænd i postnummer 2610

Anlægsgartnerfirmaet Havetjeneren
Jyllingevej 137
2610 Rødovre
CVR: 33547935
www.havetjeneren.dk
Dahl A/S
Islevdalvej 208
2610 Rødovre
CVR: 12700377
www.dahl-as.dk
Beautiful Garden ApS
Slotsherrens Have 189
2610 Rødovre
CVR: 37049301
www.beautifulgarden.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt