Billig-gartner.dk

Havemand Rødekro


Der kan ikke modtages 3 tilbud i dag

Havemand Rødekro

Veje i postnummer 6230

Hydevad Engvej
Nørreskovvej
Egvadvej
Nørager
Klintetoften
Kastanievej
Byskoven
Banegaardspladsen
Bakkevej
Barnsig
Jyllandsgade
Rævekærvej
Hesselbjergvej
Nefeskovvej
Langbjergvej
Klintvej
Løgumklostervej
Alslevvej
Løkkegårdsvej
Grønhøj

Havemand Rødekro - Med 3 gratis tilbud får du opgaven løst


Behandling af løg

Det meste jord rystes forsigtigt af, og løgene lægges varmt og tørt. Efter 14 dage fjernes resterende jord, og løgene lægges i kasser med tørre aviser eller tørvestrøelse. Herefter stilles de tørt og koldt, dog frostfrit. Først i april stilles de tørt, lyst og ved ca. 15 grader, så spiringen kan begynde.
Gødskning: Der anvendes hovedsageligt humusforbedrende naturgødninger. Senere kan der gives 2 kg kalksalpeter pr. 100 ml. Gødningen spredes ud under planterne, da gødningskorn i bladhjørnerne vil svide planterne. Vanding: Der vandes i tørre perioder, hvis sommerløgvæksterne viser tegn på tørke.
Det ses som hængende blade. Der vandes med ca. 20 mm pr. gang, målt med en regnmåler i vandingsfeltet. l særligt varme perioder vandes op til to gange om ugen, da udtørring kan standse blomstersætningen. Vanding: Der vandes i tørre perioder, hvis blomsterne viser tegn på tørke.

Luftning og vinterdække

Luftning: For at opretholde den drænende effekt luftes bedet med en havegreb. Den stikkes ned mellem planterne og vippes lidt, så jorden løftes en smule. Det gøres sent på året, så der ikke er risiko for, at planterne tørrer ud.
Vinterdække: Mange af de alpine planter, der plantes i et stenbed, er i de egne, de kommer fra, dækket af et tykt lag sne hele vinteren. Det giver stabile og ”tørre” forhold. Den danske vinters omskiftelighed kan slå mange af disse planter ihjel.
Dæk med granris, så slagregn og sol forhindres. Stik risene skråt i jorden fra syd mod nord, så der er skygge og luft omkring planterne. Kalkede glasplader sat på skrå kan bruges. Forårsklargøring: Vinterdækket fjernes, og blade og nåle afrives fra bedets overflade.3 havemænd i 6230 Rødekro

TPJ-Service
Kalvøvej 2
6230 Rødekro
CVR: 38430777
Tlf. 29848873
Poda Hegn Rødekro
Lunderup Markvej 14
6230 Rødekro
CVR: 33374127
www.poda.dk
Anlægsgartner Flemming Pedersen ApS
Snur-Om 3, Hjordkær
6230 Rødekro
CVR: 65165619
www.fpgartner.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt