Havemand Rødekro

  • Billig havemand Rødekro - Modtag gratis 3 tilbud
  • Få rabat (32 pct) med 3 flotte tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra faglærde havemænd

Der kan desværre ikke indhentes 3 tilbud indtil videre

Eksempler på
vejnavne Rødekro

Grenvej
Kirkegade
Ringvej
Nybrovej
Hønkysvej
Jernbanegade
Korsvangsvej
Kragsmosevej
Hærvejen
Brunde Kirkevej
Arnhøjvej
Rundemøllevej
Løkkegårdsvej
Gl. Kirkevej
Højvang
Klintvej
Brystrupvej
Bolderslevskovvej
Industrivej
Nr Hjarupvej

Havemand Rødekro - Med 3 gratis tilbud får du opgaven løst


Behandling af løg

Det meste jord rystes forsigtigt af, og løgene lægges varmt og tørt. Efter 14 dage fjernes resterende jord, og løgene lægges i kasser med tørre aviser eller tørvestrøelse. Herefter stilles de tørt og koldt, dog frostfrit. Først i april stilles de tørt, lyst og ved ca. 15 grader, så spiringen kan begynde.
Gødskning: Der anvendes hovedsageligt humusforbedrende naturgødninger. Senere kan der gives 2 kg kalksalpeter pr. 100 ml. Gødningen spredes ud under planterne, da gødningskorn i bladhjørnerne vil svide planterne. Vanding: Der vandes i tørre perioder, hvis sommerløgvæksterne viser tegn på tørke.
Det ses som hængende blade. Der vandes med ca. 20 mm pr. gang, målt med en regnmåler i vandingsfeltet. l særligt varme perioder vandes op til to gange om ugen, da udtørring kan standse blomstersætningen. Vanding: Der vandes i tørre perioder, hvis blomsterne viser tegn på tørke.

Luftning og vinterdække

Luftning: For at opretholde den drænende effekt luftes bedet med en havegreb. Den stikkes ned mellem planterne og vippes lidt, så jorden løftes en smule. Det gøres sent på året, så der ikke er risiko for, at planterne tørrer ud.
Vinterdække: Mange af de alpine planter, der plantes i et stenbed, er i de egne, de kommer fra, dækket af et tykt lag sne hele vinteren. Det giver stabile og ”tørre” forhold. Den danske vinters omskiftelighed kan slå mange af disse planter ihjel.
Dæk med granris, så slagregn og sol forhindres. Stik risene skråt i jorden fra syd mod nord, så der er skygge og luft omkring planterne. Kalkede glasplader sat på skrå kan bruges. Forårsklargøring: Vinterdækket fjernes, og blade og nåle afrives fra bedets overflade.


Autoriserede havemænd fra postnr. 6230

Peter Havemand
Løgumklostervej 10
6230 Rødekro
CVR: 27187455
Tlf. 93922131
Anlægsgartner Mikael Thomsen
Lunderup Markvej 14
6230 Rødekro
CVR: 11432379
www.mikael-thomsen.dk
KT Transport
Lunderup Markvej 10
6230 Rødekro
CVR: 25256301
Tlf. 40233766