Havemand Odsherred

  • Billig havemand Odsherred - Indhent 3 gratis tilbud
  • Få ca 20 % i rabat med 3 tiptop tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra erfarne havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" lige nu ikke online

Veje 4500 Odsherred

Havnegade
Drosselholm Engvej
Anneberg Bakke
Bøsserup Huse
Andrupsvej
Dalvang
Fyrrestien
Harevænget
Borgmesterlodden
Alperosevej
Enggårdsvænge
Bakkefoden
Birkestien
Ahornvej
Brønshøj Strandvej
Fasanengen
Dyrevekslen
Cypresvej
Gammelgårdsvej
Bogøvej

Billig havemand Odsherred. Vi leverer dig 3 gratis tilbud!


Almindelige fjender i haven

Somme tider er man ikke i tvivl om, hvad der giver problemer med planterne - mange snegle og biller kan tages på fersk gerning, hvis man går en tur med en lommelygte om aftenen. Men i nogle tilfælde er den bedste måde at identificere slynglen på at se på den skade, der er sket.
Snegle med hus går efter alt, hvad der er blødt og saftigt på planten, selv om meget hårede eller lodne planter normalt går fri. Hosta holder de særlig meget af. Sneglene er overraskende gode til at klatre, så hvis man ser hullede blade i en klatreplante eller en busk op ad en væg eller i krukker eller ampler, er det sandsynligvis snegle med hus, der har været på spil; slimsporet afslører dem.
Man kan også kende snegleskade på den måde, det bløde væv i bladene er raspet bort mellem ribberne, så der kun er et skelet tilbage - sneglene æder alt.

Snegle i haven

Snegle arbejder hurtigt - man tror ikke sine egne øjne, når nyudplantede udplantningsplanter forsvinder i løbet af en nat. Bortset fra at indsamle dem kan man udsætte beholdere med øl til at fange dem i eller bruge Sneglestop (købes i havecentre).
Der kan samles en bunke tornede blade eller skarpt grus omkring modtagelige planter, men der er ikke ret mange metoder, der er virkelig effektive. Om efteråret kan man sætte tomme lerpotter ud under hække, som sneglene kan overvintre i, hvorefter man let kan indsamle mange snegle om vinteren.
Snegle har brug for kalcium til opbygningen af deres huse, så på en kalkholdig jord skal man være på vagt. Og husk, at snegle med hus, som man fjerner fra haven, får hjemve. De kravler gerne et par kilometer for at komme hjem igen.


Eksempler på lokal havemand i Odsherred

Din Lokale Brolægger
Fjordparken 1
4500 Nykøbing Sj.
CVR: 34827311
Hjemmeside
Brolægning & Anlægsgartner v/Emil Adler
Egebjergvej 306
4500 Nykøbing Sj
CVR: 37142360
Hjemmeside
Greenzone
Nordstrandsvej 56
4500 Nykøbing Sj
CVR: 32425542
Hjemmeside