Billig-gartner.dk

Havemand Odsherred


Vi kan lige nu desværre ikke tilbyde tilbud

Vejnavne i
postnummer 4500

Gammarinavej
Biltzingsvej
Egebjergvej
Brombærhækken
Bregnebjergvej
Burvænget
Grønnehavestræde
Bolinesvej
Grenås Have
Blichersvej
Hermelinstien
A Olufsensvej
Carlsgavevej
Heimdalsalle
Grønnegården
Havegårdsvej
Drosselholmvej
Hasselsvinget
Hesseløvej
Fr Schradersvej

Billig havemand Odsherred. Vi leverer dig 3 gratis tilbud!


Almindelige fjender i haven

Somme tider er man ikke i tvivl om, hvad der giver problemer med planterne - mange snegle og biller kan tages på fersk gerning, hvis man går en tur med en lommelygte om aftenen. Men i nogle tilfælde er den bedste måde at identificere slynglen på at se på den skade, der er sket.
Snegle med hus går efter alt, hvad der er blødt og saftigt på planten, selv om meget hårede eller lodne planter normalt går fri. Hosta holder de særlig meget af. Sneglene er overraskende gode til at klatre, så hvis man ser hullede blade i en klatreplante eller en busk op ad en væg eller i krukker eller ampler, er det sandsynligvis snegle med hus, der har været på spil; slimsporet afslører dem.
Man kan også kende snegleskade på den måde, det bløde væv i bladene er raspet bort mellem ribberne, så der kun er et skelet tilbage - sneglene æder alt.

Snegle i haven

Snegle arbejder hurtigt - man tror ikke sine egne øjne, når nyudplantede udplantningsplanter forsvinder i løbet af en nat. Bortset fra at indsamle dem kan man udsætte beholdere med øl til at fange dem i eller bruge Sneglestop (købes i havecentre).
Der kan samles en bunke tornede blade eller skarpt grus omkring modtagelige planter, men der er ikke ret mange metoder, der er virkelig effektive. Om efteråret kan man sætte tomme lerpotter ud under hække, som sneglene kan overvintre i, hvorefter man let kan indsamle mange snegle om vinteren.
Snegle har brug for kalcium til opbygningen af deres huse, så på en kalkholdig jord skal man være på vagt. Og husk, at snegle med hus, som man fjerner fra haven, får hjemve. De kravler gerne et par kilometer for at komme hjem igen.Eksempel på havemænd i postnr. 4500

Brolægning & Anlægsgartner v/Emil Adler
Egebjergvej 306
4500 Nykøbing Sj
CVR: 37142360
Andersens Træfældning
Lindegårdshegnet 1
4500 Nykøbing Sj
CVR: 37178144
www.facebook.com/292348774305135
Danlæg ApS
Vesterlyngvej 46
4500 Nykøbing Sj
CVR: 24216179
www.danlaeg.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt