Havemand Odense

  • Billig havemand Odense - Indhent gratis 3 tilbud
  • Spar ca 12 % med 3 reelle tilbud
  • Få kun tilbud fra grundige havemænd

Der kan ikke indhentes 3 tilbud indtil videre

Postnummer 5000
vejnavne

Annasholmsgade
Bernstorffsvej
Absalonsgade
Hans Tausens Gade
Filosofgangen
Grønnegade
Glentevej
Bispevænget
Ejby Møllevej
Esbern Snares Vænge
Gamle Havnekaj
Georgsgade
Færøgade
Benediktsgade
Gammel Glentevej
Adamsgade
Drewsensvej
Havnegade
Haugstedsminde Havekoloni
Dronning Louises Vej

Modtag gratis 3 tilbud på en erfaren havemand Odense


Behandling af en udtørret plante

En af de mest almindelige plantekatastrofer er den udtørrede ampel eller den glemte stueplante. Man lægger ikke mærke til den, før bladene hænger anklagende ud over siden af potten.
Ofte vil normal vanding ikke være effektiv, for udtørret pottejord trækker sig sammen (især de inaktive jordtyper) og levner et hul mellem potteklump og pottevæg, så vandet løber lige forbi potteklumpen, uden at jorden gennemfugtes. Løsningen er at anbringe potten i ca. 5 cm vand et par timer; ikke mere, ellers kan planten drukne.
Efter den tid vil pottejorden normalt have opsuget så meget vand, som den kan rumme, og det overskydende kan drænes bort. Lad aldrig en plante stå i vand hele tiden, for så vil planten hele tiden stå i en vandmættet jord, der ikke giver rodhårene en chance for at komme sig helt.

En let diæt til planten

Det første, de fleste af os tænker på, når vi har med en syg plante at gøre, er at give den mad, for bladene ser blege ud, men det er normalt, det værste man kan gøre. Det bedste er nogle få uger på en sygediæt.
Når en plante er sløj, fungerer den ikke ordentligt; lad være med at gøre det værre ved også at give den næring at slås med. Nej, ikke engang flydende næring. Og vær forsigtig med vandingen. Hvis den syge plante står i en potte og har fået rødderne skadet pga. jordboende skadegørere eller som følge af overdreven vanding, skal den kun vandes ganske lidt i ca. fire uger.
Det giver nye rodhår mulighed for at udvikle sig. Hvis planten normalt holder af fugtig luft, kan man øge luftfugtigheden ved at anbringe planten i en rummelig plasticpose med enkelte huller eller i en formeringskasse.


Lokal havemand fra postnummer 5000

Garde Træpleje
Dronningensgade 79
5000 Odense C
CVR: 34514534
Hjemmeside
Håndværkergården A/S
Lind hansens vej 5
5000 Odense C
CVR: 26645328
Hjemmeside
Christians Haveservice
Buchwaldsgade 6
5000 Odense C
CVR: 36664029
Hjemmeside