Havemand OdenseBillig havemand Odense - Få 3 gratis tilbud. Få rabat (51 %) med 3 knippelgode tilbud. Du får kun tilbud fra erfarne havemænd.


Vi kan i dag ikke tilbyde tilbud

Havemand Odense

Modtag gratis 3 tilbud på en erfaren havemand OdenseBehandling af en udtørret plante

En af de mest almindelige plantekatastrofer er den udtørrede ampel eller den glemte stueplante. Man lægger ikke mærke til den, før bladene hænger anklagende ud over siden af potten.
Ofte vil normal vanding ikke være effektiv, for udtørret pottejord trækker sig sammen (især de inaktive jordtyper) og levner et hul mellem potteklump og pottevæg, så vandet løber lige forbi potteklumpen, uden at jorden gennemfugtes. Løsningen er at anbringe potten i ca. 5 cm vand et par timer; ikke mere, ellers kan planten drukne.
Efter den tid vil pottejorden normalt have opsuget så meget vand, som den kan rumme, og det overskydende kan drænes bort. Lad aldrig en plante stå i vand hele tiden, for så vil planten hele tiden stå i en vandmættet jord, der ikke giver rodhårene en chance for at komme sig helt.En let diæt til planten

Det første, de fleste af os tænker på, når vi har med en syg plante at gøre, er at give den mad, for bladene ser blege ud, men det er normalt, det værste man kan gøre. Det bedste er nogle få uger på en sygediæt.
Når en plante er sløj, fungerer den ikke ordentligt; lad være med at gøre det værre ved også at give den næring at slås med. Nej, ikke engang flydende næring. Og vær forsigtig med vandingen. Hvis den syge plante står i en potte og har fået rødderne skadet pga. jordboende skadegørere eller som følge af overdreven vanding, skal den kun vandes ganske lidt i ca. fire uger.
Det giver nye rodhår mulighed for at udvikle sig. Hvis planten normalt holder af fugtig luft, kan man øge luftfugtigheden ved at anbringe planten i en rummelig plasticpose med enkelte huller eller i en formeringskasse.

Odense eksperter fra erhvervet: Havemænd


Rosener Træpleje

Karen Brahes Vej 11
5000 Odense C
CVR: 25828542
www.rosener-traepleje.dk

Havekrigeren

Dronningensgade 59
5000 Odense C
CVR: 39728826
www.havekrigeren.dk

HML-Odense

Prins Valdemars Vej 18
5000 Odense C
CVR: 29015325
Tlf. 61700111


Garde Træpleje

Dronningensgade 79
5000 Odense C
CVR: 34514534
Tlf. 21645461


Håndværkergården A/S

Lind hansens vej 5
5000 Odense C
CVR: 26645328
www.hvg-as.dk