Havemand Odder

  • Billig havemand Odder - Modtag 3 gratis tilbud
  • Få ca 16 pct i rabat med 3 fortrinlige tilbud
  • Få kun tilbud fra rutinerede havemænd

Det er ikke muligt at bestille 3 tilbud i øjeblikket

8300 Odder
vejnavne

Mågevej
Strandvejen
Egevej
Hou Strandpark
Ålykkecentret
Kirstinelundsvej
Trinesvej
Egholmvej
Syrenvej
Snærildvej
Malskærvej
Rørth Skovvej
Spøttrup Strandvej
Rathlousdalvej
Hølkenhavevej
Solbrinken
Grindevej
Gl.Bygade
Houvej
Bjergvej

Havemand Odder. Spar tid og penge → få 3 tilbud


Livet i havedammen

Kan man ikke gøre andet for dyrelivet, kan man lave en havedam - selv om det kun er en lille en; bare den har mindst en enkelt lav, skrånende kant. Fuglene vil besøge den for at tage et bad, og andre af naturens beboere vil komme forbi for at få lidt at drikke.
Men det tiltrækker også frøer og tudser, som er nogle af de bedste til at holde bestanden af snegle nede. Frøer og tudser bruger ikke al deres tid i vandet, de vandrer omkring mellem planterne på jagt efter lækkerbiskner.
Rovmider minder om bittesmå, lysende røde edderkopper; man ser dem somme tider fare omkring i varme, tørre hjørner - de er naturlige fjender af mange små insekter, herunder spindemider.

Brug af kemikalier

Kemikalier er, efter min mening, den allersidste udvej. Jeg lader mig en sjælden gang overtale til at gribe ud efter en flaske, hvis alternativet er at miste en god plante. Hvis man har det på samme måde, har jeg kun en ting at sige: Brug ikke noget, der er stærkere end højst nødvendigt.
Hvis der findes et middel, der kan klare det specielle problem, så brug det. Det vil ikke påvirke resten af havemiljøet så meget som et bredspektret middel, der dræber mange forskellige ting. Man skal kun behandle den syge plante - lad være med at overdænge hele haven.
I ekstreme tilfælde mener jeg, at det er langt mere ansvarligt at bruge et specifikt uorganisk kemisk middel, end det er at bruge et bredspektret økologisk. Skolopendre er de flade, rødbrune, hurtige væsner, der slynger sig vej gennem fugtigt løvaffald på jagt efter springhaler, mider, snegle og andre insekter.


Eksempel på havemand i Odder

Rødbro IVS
Rørthvej 96
8300 Odder
CVR: 35633847
Hjemmeside
BGA-Service
Højbyvej 16
8300 Odder
CVR: 34161461
Hjemmeside
Anlægsgartner Peter Hansen
Rørthvej 163
8300 Odder
CVR: 29541299
Hjemmeside