Havemand Odder

  • Billig havemand Odder - Få 3 gratis tilbud
  • Få rabat (18 procent) med 3 rundhåndede tilbud
  • Modtag kun tilbud fra prekvalificerede havemænd

3 tilbud er desværre ikke aktiv lige nu

Veje i postnummer 8300

Lundhoffvej
Hesselbjergvej
Blommevænget
Højbyvej
Fasanvej
Skovlunden
Dyngby Møllevej
Solsortevej
Kløvermarksvej
Kirstinelystvej
Rørth Ellevej
Hou Strandpark
Maderiisvej
Mejerivej
Thunøgade
Vesterled
Kragebækvej
Aastrædet
Ørnevej
Spovevej

Havemand Odder. Spar tid og penge → få 3 tilbud


Livet i havedammen

Kan man ikke gøre andet for dyrelivet, kan man lave en havedam - selv om det kun er en lille en; bare den har mindst en enkelt lav, skrånende kant. Fuglene vil besøge den for at tage et bad, og andre af naturens beboere vil komme forbi for at få lidt at drikke.
Men det tiltrækker også frøer og tudser, som er nogle af de bedste til at holde bestanden af snegle nede. Frøer og tudser bruger ikke al deres tid i vandet, de vandrer omkring mellem planterne på jagt efter lækkerbiskner.
Rovmider minder om bittesmå, lysende røde edderkopper; man ser dem somme tider fare omkring i varme, tørre hjørner - de er naturlige fjender af mange små insekter, herunder spindemider.

Brug af kemikalier

Kemikalier er, efter min mening, den allersidste udvej. Jeg lader mig en sjælden gang overtale til at gribe ud efter en flaske, hvis alternativet er at miste en god plante. Hvis man har det på samme måde, har jeg kun en ting at sige: Brug ikke noget, der er stærkere end højst nødvendigt.
Hvis der findes et middel, der kan klare det specielle problem, så brug det. Det vil ikke påvirke resten af havemiljøet så meget som et bredspektret middel, der dræber mange forskellige ting. Man skal kun behandle den syge plante - lad være med at overdænge hele haven.
I ekstreme tilfælde mener jeg, at det er langt mere ansvarligt at bruge et specifikt uorganisk kemisk middel, end det er at bruge et bredspektret økologisk. Skolopendre er de flade, rødbrune, hurtige væsner, der slynger sig vej gennem fugtigt løvaffald på jagt efter springhaler, mider, snegle og andre insekter.


Havemænd Odder eksempel:

BGA-Service
Højbyvej 16
8300 Odder
CVR: 34161461
www.bgaservice.dk
Hov Anlægs- og Entreprenørfirma ApS
Lemmestrupvej 31, Højby
8300 Odder
CVR: 29206082
www.hov-ae.dk
PBH Anlæg
Horsensvej 138
8300 Odder
CVR: 28498926
www.facebook.com/859436927433813