Billig-gartner.dk

Havemand Odder


Det er ikke muligt at modtage 3 tilbud for nærværende

Havemand Odder

Vi dækker også disse
veje i Odder

Sdr.Skovvej
Strandparksvej
Bogfinkevej
Centrumpladsen
Nygaardsvej
Gersdorffsgade
Madikrogvej
Skovsagervej
Højmarkvej
Raagevej
Borgergade
Mosagervej
Nørreskovvej
Bjeragervej
Torvet
Ballevej
Bentzonsvej
Lillegade
Agervej
Tværstien

Havemand Odder. Spar tid og penge → få 3 tilbud


Livet i havedammen

Kan man ikke gøre andet for dyrelivet, kan man lave en havedam - selv om det kun er en lille en; bare den har mindst en enkelt lav, skrånende kant. Fuglene vil besøge den for at tage et bad, og andre af naturens beboere vil komme forbi for at få lidt at drikke.
Men det tiltrækker også frøer og tudser, som er nogle af de bedste til at holde bestanden af snegle nede. Frøer og tudser bruger ikke al deres tid i vandet, de vandrer omkring mellem planterne på jagt efter lækkerbiskner.
Rovmider minder om bittesmå, lysende røde edderkopper; man ser dem somme tider fare omkring i varme, tørre hjørner - de er naturlige fjender af mange små insekter, herunder spindemider.

Brug af kemikalier

Kemikalier er, efter min mening, den allersidste udvej. Jeg lader mig en sjælden gang overtale til at gribe ud efter en flaske, hvis alternativet er at miste en god plante. Hvis man har det på samme måde, har jeg kun en ting at sige: Brug ikke noget, der er stærkere end højst nødvendigt.
Hvis der findes et middel, der kan klare det specielle problem, så brug det. Det vil ikke påvirke resten af havemiljøet så meget som et bredspektret middel, der dræber mange forskellige ting. Man skal kun behandle den syge plante - lad være med at overdænge hele haven.
I ekstreme tilfælde mener jeg, at det er langt mere ansvarligt at bruge et specifikt uorganisk kemisk middel, end det er at bruge et bredspektret økologisk. Skolopendre er de flade, rødbrune, hurtige væsner, der slynger sig vej gennem fugtigt løvaffald på jagt efter springhaler, mider, snegle og andre insekter.3 havemænd i 8300 Odder

Rødbro IVS
Rørthvej 96
8300 Odder
CVR: 35633847
www.rodbro.com
Frank's Haveservice
Balshavevej 54
8300 Odder
CVR: 33172435
Tlf. 28115538
PBH Anlæg
Horsensvej 138
8300 Odder
CVR: 28498926
www.facebook.com/859436927433813


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt