Havemand Nykøbing

  • Billig havemand Nykøbing - Få 3 gratis tilbud
  • Spar ca 14 % med 3 rare tilbud
  • Du får kun tilbud fra godkendte havemænd

Der kan desværre ikke fås 3 tilbud lige nu

Vejnavne i
postnummer 4800

Bastebrostræde
Bruntofte Alle
Femøgade
Bødkergårdsvej
Ellekrattet
Bogfinkevej
Elmevej
Frisegade
Classensgade
Frankrigsvej
Fjordbakken
Færøvej
Dambækvej
Bruunsvej
Birkevej
Grønnegårdsvej
Egevej
Birkevænget
Eggertsvej
Ankervej

Find en effektiv havemand Nykøbing - Få 3 stjerne tilbud


Stråleplet og meldug

Stråleplet er en af de mest almindelig forekommende sygdomme på roser, der viser sig i form af uregelmæssige, runde sorte pletter på bladene fra midt på sommeren og fremefter.
Ud over at sprøjte regelmæssigt med et specielt svampemiddel hele årstiden er den bedste bekæmpelse at erstatte meget modtagelige sorter med andre, der har en vis naturlig modstandskraft. Også de vil blive en smule angrebet i en varm, fugtig og overskyet sommer, men hvis man samler de døde blade op og brænder dem, reduceres risikoen for angreb.
Meldug er en er en meget almindelig svampesygdom, som ligner et lag af talkum, der ligger på oversiden af yngre blade. Den angriber alle slags planter, både udendørs og indendørs, især roser og planter, der regelmæssigt mangler vand. Man kan være med til at forebygge angreb af meldug ved at dække jorden og gøde planterne om foråret.

Rust i haven er et svampeangreb

Rust ligner rust på jern - pulveragtige, rødbrune pletter. De fleste rustarter holder sig til en bestemt planteart, så hvis man har rust på roser, vil denne rustart ikke også angribe porrer.
Svampemidler til roser er rimelig effektive, men man må dyrke modstandsdygtige sorter, hvis man ikke vil sprøjte. På planter som pelargonier fjernes angrebne stængler, eller planterne brændes og erstattes af andre; nogle svampemidler til roser egner sig også til andre prydplanter, så læs vejledningen.
Det kan ikke betale sig at sprøjte porrer - man kan bare skrælle de rustangrebne udvendige blade af, men lad være med at lægge materiale med rustangreb på kompostbunken. Stokroser er næsten sikre på at få rust, så det er bedst at frøformere dem hvert år.


Vi opsporer de bedste havemænd

Einar J. Jensen A/S
Kristiansmindegaardene 8
4800 Nykøbing F
CVR: 72285417
Tlf. 54868300
Jørgen Hilleke
Nykøbingvej 159
4800 Nykøbing F
CVR: 11114083
CR Multiservice
Ahornvænget 12
4800 Nykøbing F
CVR: 34962995
Tlf. 54850064