Billig-gartner.dk

Havemand Nykøbing


3 tilbud på Gartner er i dag standset

Havemand Nykøbing

Eksempler på
4800 vejnavne

Ejegodvej
Godsbanevej
Granvænget
Diskovej
Bruntofte Alle
Guldborgsundsvej
Bødkergårdsvej
Bangsebrovej
Engvej
Brovejen
Engdalen
Arsukvej
Fredensgade
Fynsvej
Brorsonsvej
Dæmningen
Anholtvej
Bøghave
Hallerupvej
Bellingegårdsvej

Find en effektiv havemand Nykøbing - Få 3 stjerne tilbud


Stråleplet og meldug

Stråleplet er en af de mest almindelig forekommende sygdomme på roser, der viser sig i form af uregelmæssige, runde sorte pletter på bladene fra midt på sommeren og fremefter.
Ud over at sprøjte regelmæssigt med et specielt svampemiddel hele årstiden er den bedste bekæmpelse at erstatte meget modtagelige sorter med andre, der har en vis naturlig modstandskraft. Også de vil blive en smule angrebet i en varm, fugtig og overskyet sommer, men hvis man samler de døde blade op og brænder dem, reduceres risikoen for angreb.
Meldug er en er en meget almindelig svampesygdom, som ligner et lag af talkum, der ligger på oversiden af yngre blade. Den angriber alle slags planter, både udendørs og indendørs, især roser og planter, der regelmæssigt mangler vand. Man kan være med til at forebygge angreb af meldug ved at dække jorden og gøde planterne om foråret.

Rust i haven er et svampeangreb

Rust ligner rust på jern - pulveragtige, rødbrune pletter. De fleste rustarter holder sig til en bestemt planteart, så hvis man har rust på roser, vil denne rustart ikke også angribe porrer.
Svampemidler til roser er rimelig effektive, men man må dyrke modstandsdygtige sorter, hvis man ikke vil sprøjte. På planter som pelargonier fjernes angrebne stængler, eller planterne brændes og erstattes af andre; nogle svampemidler til roser egner sig også til andre prydplanter, så læs vejledningen.
Det kan ikke betale sig at sprøjte porrer - man kan bare skrælle de rustangrebne udvendige blade af, men lad være med at lægge materiale med rustangreb på kompostbunken. Stokroser er næsten sikre på at få rust, så det er bedst at frøformere dem hvert år.Lokale havemænd i postnr. 4800

Falster Haveservice
Bøghave 1, Nr Ørslev
4800 Nykøbing F
CVR: 28185391
www.falster-haveservice.dk
CN Byg & Anlæg
Vadebrovej 6
4800 Nykøbing F
CVR: 39488140
Tlf. 28151409
PH Forestry
Musvitvej 6
4800 Nykøbing F
CVR: 31985544
Tlf. 41600765


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt