Havemand Nyborg

3 tilbud er ikke i drift pt.

Havemand Nyborg - Modtag gratis 3 tilbud på få dageBrug af biologiske nyttedyr

Skjoldlus og trips under glas kan også udraderes med specielle biologiske nyttedyr. De fås kun hos en række specialleverandører, så man må lede godt efter dem.
Bladlus kan bekæmpes under glas ved at udsætte en snyltehveps ved navn Aphidius.
Den lægger æg i unge bladlus, der bliver til brune kasser, hvorfra der udvikles en ny Aphidius. Man kan også købe larver af guldvinge (bladlusløver) og mariehøns til brug i væksthuset eller i haven for at øge den naturlige population.
Spindemider kan bekæmpes ved hjælp af den aggressive spinderovmide ved navn Phytoseiulus persimilis. Den holder af varme, så den skal ikke sættes ud, medmindre temperaturen hele tiden er over 16° om natten. Hvis ikke man er parat til at tænde for varmen i væksthuset, skal man vente med at sætte den ud til sent på foråret.Brug af snegle mod skadedyr

Snegle uden hus er en sand succeshistorie, hvad angår biologisk bekæmpelse. Snegleparasitten Phasmarhabditis er en nematod, der naturligt forekommer i jorden, så ved at forøge antallet i ens egen have forstærker man simpelt hen naturens egne forsvarsværker.
Brug parasitten fra midt på foråret og frem, når jorden er varm (mere end 5°) og fugtig. Ved at udrydde de allerede eksisterende snegle sikrer man også, at der ikke kommer æg i jorden, som kan starte den næste generation.
Selv om producenterne hævder, at produktet holder seks uger eller deromkring, har mange fundet ud af, at der går næsten et år, før sneglepopulationen er kommet sig fuldstændig i behandlede områder. Midler virker ikke på snegle med hus, da disse ikke tilbringer nok tid på jorden, og det er ikke så effektivt i kold lerjord.Havemand Nyborg

3 tilbud på varmepumper

Vi dækker også disse
veje i Nyborg:
Lyngvænget
Fyrvej
Karensvej
Griffensund
Carlsmindevej
Hjulbyvej
Humlevænget
Lollandsvej
Pæonvænget
Kirstensvej
Nederbyvej
Birchs Alle
Holsmosevej
Præstevænget
Baunemosevej
Provst Hjortsvej
Falstervej
Blankenborgvænget
Dybbølsgade
Nyenstad

Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Husker du at...
... du ligeledes kan indhente to-tre lækre overslag fra en 1. klasses fotograf i Nyborg kommune.

Et udvalg af havemænd fra 5800 Nyborg


Rughave

Rugmarksvej 26
5800 Nyborg
CVR: 35945482
Tlf. 52446668

Fyns Haveservice

Svendborg Landevej 3
5800 Nyborg
CVR: 38390988
Tlf. 31366758

Gartner Knud Hansen

Tunnelvej 22, Hjulby
5800 Nyborg
CVR: 19633411
Tlf. 65361575© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt