✅Havemand Nyborg

✅Havemand Nyborg - Modtag gratis 3 tilbud på få dage✅Brug af biologiske nyttedyr

Skjoldlus og trips under glas kan også udraderes med specielle biologiske nyttedyr. De fås kun hos en række specialleverandører, så man må lede godt efter dem.
Bladlus kan bekæmpes under glas ved at udsætte en snyltehveps ved navn Aphidius.
Den lægger æg i unge bladlus, der bliver til brune kasser, hvorfra der udvikles en ny Aphidius. Man kan også købe larver af guldvinge (bladlusløver) og mariehøns til brug i væksthuset eller i haven for at øge den naturlige population.
Spindemider kan bekæmpes ved hjælp af den aggressive spinderovmide ved navn Phytoseiulus persimilis. Den holder af varme, så den skal ikke sættes ud, medmindre temperaturen hele tiden er over 16° om natten. Hvis ikke man er parat til at tænde for varmen i væksthuset, skal man vente med at sætte den ud til sent på foråret.Brug af snegle mod skadedyr

Snegle uden hus er en sand succeshistorie, hvad angår biologisk bekæmpelse. Snegleparasitten Phasmarhabditis er en nematod, der naturligt forekommer i jorden, så ved at forøge antallet i ens egen have forstærker man simpelt hen naturens egne forsvarsværker.
Brug parasitten fra midt på foråret og frem, når jorden er varm (mere end 5°) og fugtig. Ved at udrydde de allerede eksisterende snegle sikrer man også, at der ikke kommer æg i jorden, som kan starte den næste generation.
Selv om producenterne hævder, at produktet holder seks uger eller deromkring, har mange fundet ud af, at der går næsten et år, før sneglepopulationen er kommet sig fuldstændig i behandlede områder. Midler virker ikke på snegle med hus, da disse ikke tilbringer nok tid på jorden, og det er ikke så effektivt i kold lerjord.3 advokat tilbud

Postnummer 5800
vejnavne:
Høgevej
Fjordbakken
Langhuse
Fiskerivej
Lærkeparken
Ansgarsvej
Møllervej
Kongegade
Margrethevej
Blankenborgvænget
Grejsdalen
Møllevænget
Bavnehøjalle
Lindholmvej
Guldstjernevej
Ladegårdsvej
Ligustervænget
Egeparken
Klydevej
Kissendrupvej

Havemand Nyborg

Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Få 3 byggetilbud - gratis og uforpligtende

Yo! Har du hørt at...
... du også kan bestille 2-3 prisgodkendte overslag på en faglærd termograferingskonsulent i Nyborg kommune.

Rutinerede havemænd i 5800 Nyborg


Rughave

Rugmarksvej 26
5800 Nyborg
CVR: 35945482
Tlf. 52446668© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt