Havemand Nyborg

Der kan ikke bestilles 3 tilbud pt.

Havemand Nyborg - Modtag gratis 3 tilbud på få dageBrug af biologiske nyttedyr

Skjoldlus og trips under glas kan også udraderes med specielle biologiske nyttedyr. De fås kun hos en række specialleverandører, så man må lede godt efter dem.
Bladlus kan bekæmpes under glas ved at udsætte en snyltehveps ved navn Aphidius.
Den lægger æg i unge bladlus, der bliver til brune kasser, hvorfra der udvikles en ny Aphidius. Man kan også købe larver af guldvinge (bladlusløver) og mariehøns til brug i væksthuset eller i haven for at øge den naturlige population.
Spindemider kan bekæmpes ved hjælp af den aggressive spinderovmide ved navn Phytoseiulus persimilis. Den holder af varme, så den skal ikke sættes ud, medmindre temperaturen hele tiden er over 16° om natten. Hvis ikke man er parat til at tænde for varmen i væksthuset, skal man vente med at sætte den ud til sent på foråret.Brug af snegle mod skadedyr

Snegle uden hus er en sand succeshistorie, hvad angår biologisk bekæmpelse. Snegleparasitten Phasmarhabditis er en nematod, der naturligt forekommer i jorden, så ved at forøge antallet i ens egen have forstærker man simpelt hen naturens egne forsvarsværker.
Brug parasitten fra midt på foråret og frem, når jorden er varm (mere end 5°) og fugtig. Ved at udrydde de allerede eksisterende snegle sikrer man også, at der ikke kommer æg i jorden, som kan starte den næste generation.
Selv om producenterne hævder, at produktet holder seks uger eller deromkring, har mange fundet ud af, at der går næsten et år, før sneglepopulationen er kommet sig fuldstændig i behandlede områder. Midler virker ikke på snegle med hus, da disse ikke tilbringer nok tid på jorden, og det er ikke så effektivt i kold lerjord.Få 3 gratis tilbud fra Fagexperten

Vi dækker også disse
veje i Nyborg:
Karseløkken
Egevænget
Hirsevej
Ole Suhrsgade
Kastanievej
Hjejlevej
Hvedevej
Ferritslevvej
Landrovej
Kronprinsensgade
Kærvænget
Alleen
Johs.Høirupsvej
Kirkegade
Dalvænget
Helletoften
Hylleager
Hyrdegyden
Møllervangen
Kokhaven

Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Del denne side:

3 advokat tilbud

Topmotiverede havemænd i 5800 Nyborg


Dansk Natur Rådgivning

Sulkendrupvej 10
5800 Nyborg
CVR: 30062892
Tlf. 33211447

Gartner Knud Hansen

Tunnelvej 22, Hjulby
5800 Nyborg
CVR: 19633411
Tlf. 65361575

Nørregaard Træpleje

Lundsvej 2
5800 Nyborg
CVR: 30378636
Tlf. 21834500© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt