Havemand Nyborg

  • Billig havemand Nyborg - Modtag gratis 3 tilbud
  • Få 25 pct rabat med 3 gedigne tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra engagerede havemænd

Der kan desværre ikke indhentes 3 tilbud for nærværende

Eksempler på
vejnavne Nyborg

Kirkegyden
Falstervej
Gl. Torv
Nordenhusevej
Hyrdegyden
Bakkevej
Nymarksvej
Højagervej
Fiskerivej
Forsytiavænget
Ellebækgårdsvej
Andkær Strand
Gl. Vindingevej
Pilevadvej
Kissendrupvej
Holmegårdsvej
Glentevej
Hvedevej
Pilevænget
Kystvej

Havemand Nyborg - Modtag gratis 3 tilbud på få dage


Brug af biologiske nyttedyr

Skjoldlus og trips under glas kan også udraderes med specielle biologiske nyttedyr. De fås kun hos en række specialleverandører, så man må lede godt efter dem.
Bladlus kan bekæmpes under glas ved at udsætte en snyltehveps ved navn Aphidius.
Den lægger æg i unge bladlus, der bliver til brune kasser, hvorfra der udvikles en ny Aphidius. Man kan også købe larver af guldvinge (bladlusløver) og mariehøns til brug i væksthuset eller i haven for at øge den naturlige population.
Spindemider kan bekæmpes ved hjælp af den aggressive spinderovmide ved navn Phytoseiulus persimilis. Den holder af varme, så den skal ikke sættes ud, medmindre temperaturen hele tiden er over 16° om natten. Hvis ikke man er parat til at tænde for varmen i væksthuset, skal man vente med at sætte den ud til sent på foråret.

Brug af snegle mod skadedyr

Snegle uden hus er en sand succeshistorie, hvad angår biologisk bekæmpelse. Snegleparasitten Phasmarhabditis er en nematod, der naturligt forekommer i jorden, så ved at forøge antallet i ens egen have forstærker man simpelt hen naturens egne forsvarsværker.
Brug parasitten fra midt på foråret og frem, når jorden er varm (mere end 5°) og fugtig. Ved at udrydde de allerede eksisterende snegle sikrer man også, at der ikke kommer æg i jorden, som kan starte den næste generation.
Selv om producenterne hævder, at produktet holder seks uger eller deromkring, har mange fundet ud af, at der går næsten et år, før sneglepopulationen er kommet sig fuldstændig i behandlede områder. Midler virker ikke på snegle med hus, da disse ikke tilbringer nok tid på jorden, og det er ikke så effektivt i kold lerjord.


Lokal havemand fra 5800

Lavendelhaven
Skalkendrupvej 51
5800 Nyborg
CVR: 18540584
Hjemmeside
Altmuligmand Hansen
Bystævnet 6
5800 Nyborg
CVR: 33899750
Hjemmeside
Gartner Knud Hansen
Tunnelvej 22, Hjulby
5800 Nyborg
CVR: 19633411
Hjemmeside