Havemand Nordsjælland

  • Billig havemand Nordsjælland - Bestil 3 gratis tilbud
  • Du sparer 26 % med 3 billige tilbud
  • Du får kun tilbud fra seriøse havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" lige nu aflyst

Postnummer 3120
vejnavne

Fasanvej
Ørnevej
Dr Mølle Strandvej
Hindsehovgården
Svalevej
Munkerupvej
Pile Alle
Kragevej
Munkerup Have
Firhøjvej
Villingerødvej
Agerhønevej
Hulerødvej
Rågevej
Bynkevangen
Møllevænget
Bøgevangen
Bakkevangen
Skovvej
Hejrevej

Havemand Nordsjælland - Få 3 gode tilbud på havehjælp


Brug af vandingssystemer

Der kan komme et tidspunkt, hvor man har brug for at vande mere, end man kan overkomme ved håndkraft, og så er det, man bliver tiltrukket af tanken om et vandingssystem. Der findes mange typer, men hvis man har en vandmåler og betaler for hver eneste dråbe, kan det betale sig at vælge et effektivt system, der afleverer vandet nøjagtigt, hvor man har brug for det.
Sprinklere er ikke særlig effektive; de fordeler vandet over et stort areal, og meget af det rammer slet ikke målet. Sprinklere, der fordeler vandet i cirkler, er særligt vandforbrugende; cirklerne overlapper sjældent hinanden, hvilket resulterer i både over- og undervandede områder.
Hvis man insisterer på at bruge en sprinkler, skal man vælge den type, der svinger fra side til side og dermed giver et firkantet vandingsmønster og den mest ensartede vandfordeling.

Siveslanger og drypvanding

Siveslanger er plasticslanger med små huller hele vejen ned, som vandet langsomt siver igennem. Det er den slags vandingssystem, man skal bruge mellem grøntsagsrækker, fordi det er let lige at løfte slangen, når man skal trække en hakke gennem jorden.
Vandet fordeler sig i en afstand på mellem 45 og 75 cm på hver side af slangen, afhængig af jordtype. Siveslanger kan også listes ned mellem nyplantede udplantningsplanter, og de er lette at fjerne, når planterne har etableret sig. Drypvanding er det mest avancerede system, da det vander hver plante eller krukke for sig.
Man kan selv sætte det sammen, så det passer til enhver have. Det er også godt i væksthuset. ldeen er at have et drypsted i alle potter, måske to eller flere i store krukker eller dyrkningssække. Både dette og siveslanger kan bruges permanent udendørs til vanding af bede.


Udvalgte havemænd fra 3120 Nordsjælland

BC service og Græsslåning m.m
Elme Alle 25
3120 Dronningmølle
CVR: 11264980
Tlf. 20323235
Boligservice Nordkysten
Dalevænget 6
3120 Dronningmølle
CVR: 38203908
Faxe Have Design
Linde Alle 33
3120 Dronningmølle
CVR: 33088337
www.facebook.com/537095739646431