Billig-gartner.dk

Havemand Nordsjælland

Vi kan lige nu desværre ikke levere tilbud

Havemand Nordsjælland - Få 3 gode tilbud på havehjælpBrug af vandingssystemer

Der kan komme et tidspunkt, hvor man har brug for at vande mere, end man kan overkomme ved håndkraft, og så er det, man bliver tiltrukket af tanken om et vandingssystem. Der findes mange typer, men hvis man har en vandmåler og betaler for hver eneste dråbe, kan det betale sig at vælge et effektivt system, der afleverer vandet nøjagtigt, hvor man har brug for det.
Sprinklere er ikke særlig effektive; de fordeler vandet over et stort areal, og meget af det rammer slet ikke målet. Sprinklere, der fordeler vandet i cirkler, er særligt vandforbrugende; cirklerne overlapper sjældent hinanden, hvilket resulterer i både over- og undervandede områder.
Hvis man insisterer på at bruge en sprinkler, skal man vælge den type, der svinger fra side til side og dermed giver et firkantet vandingsmønster og den mest ensartede vandfordeling.Siveslanger og drypvanding

Siveslanger er plasticslanger med små huller hele vejen ned, som vandet langsomt siver igennem. Det er den slags vandingssystem, man skal bruge mellem grøntsagsrækker, fordi det er let lige at løfte slangen, når man skal trække en hakke gennem jorden.
Vandet fordeler sig i en afstand på mellem 45 og 75 cm på hver side af slangen, afhængig af jordtype. Siveslanger kan også listes ned mellem nyplantede udplantningsplanter, og de er lette at fjerne, når planterne har etableret sig. Drypvanding er det mest avancerede system, da det vander hver plante eller krukke for sig.
Man kan selv sætte det sammen, så det passer til enhver have. Det er også godt i væksthuset. ldeen er at have et drypsted i alle potter, måske to eller flere i store krukker eller dyrkningssække. Både dette og siveslanger kan bruges permanent udendørs til vanding af bede.Få 3 gratis Ageras Advokattilbud

Vejnavne i
postnummer 3120:
Hindsehovgården
Løvsangervej
Sneppevej
Tranevej
Møllevænget
Hørvangen
Drosselvej
Liebmanns Have
Vipstjertvej
Møllemarken
Spurvevænget
Hellebjergvej
Pandehavevej
Ny-Ager
Rørsangervej
Rævebakken
Mølledalen
Dr Mølle Stationsvej
Bøgevangen
Vestervang

Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Billig rengøring 3 tilbud


Vi finder de bedste havemænd

Kjølhede
Munkerup Strandvej 63
3120 Dronningmølle
CVR:
Henning Holm
Villingerødvej 31
3120 Dronningmølle
CVR:
Tlf. 49718810
Martin Knold
Villingebækvej 3
3120 Hornbæk
CVR:
www.havefeerne.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt