✅Havemand Nordsjælland

  • Billig havemand Nordsjælland - Få gratis 3 tilbud

  • Få ca 46 % i rabat med 3 rundhåndede tilbud

  • Du modtager kun tilbud fra certificerede havemænd

3 tilbud er desværre ikke mulig indtil videre

✅Havemand Nordsjælland - Få 3 gode tilbud på havehjælp✅Brug af vandingssystemer

Der kan komme et tidspunkt, hvor man har brug for at vande mere, end man kan overkomme ved håndkraft, og så er det, man bliver tiltrukket af tanken om et vandingssystem. Der findes mange typer, men hvis man har en vandmåler og betaler for hver eneste dråbe, kan det betale sig at vælge et effektivt system, der afleverer vandet nøjagtigt, hvor man har brug for det.
Sprinklere er ikke særlig effektive; de fordeler vandet over et stort areal, og meget af det rammer slet ikke målet. Sprinklere, der fordeler vandet i cirkler, er særligt vandforbrugende; cirklerne overlapper sjældent hinanden, hvilket resulterer i både over- og undervandede områder.
Hvis man insisterer på at bruge en sprinkler, skal man vælge den type, der svinger fra side til side og dermed giver et firkantet vandingsmønster og den mest ensartede vandfordeling.

Vi kan for nærværende desværre ikke levere tilbudSiveslanger og drypvanding

Siveslanger er plasticslanger med små huller hele vejen ned, som vandet langsomt siver igennem. Det er den slags vandingssystem, man skal bruge mellem grøntsagsrækker, fordi det er let lige at løfte slangen, når man skal trække en hakke gennem jorden.
Vandet fordeler sig i en afstand på mellem 45 og 75 cm på hver side af slangen, afhængig af jordtype. Siveslanger kan også listes ned mellem nyplantede udplantningsplanter, og de er lette at fjerne, når planterne har etableret sig. Drypvanding er det mest avancerede system, da det vander hver plante eller krukke for sig.
Man kan selv sætte det sammen, så det passer til enhver have. Det er også godt i væksthuset. ldeen er at have et drypsted i alle potter, måske to eller flere i store krukker eller dyrkningssække. Både dette og siveslanger kan bruges permanent udendørs til vanding af bede.Der kan desværre ikke modtages 3 tilbud i dagPostnr. 3120 Nordsjælland havemænd


Gejpel Anlægsgartner

Engholmvej 18
3120 Hornbæk
CVR: 13485100
Tlf. 20459452© 2022 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt