✅Havemand Nordfyn

  • Billig havemand Nordfyn - Bestil 3 gratis tilbud

  • Du sparer 54 pct med 3 hammerfede tilbud

  • Du modtager kun tilbud fra fleksible havemænd

Der kan desværre ikke indhentes 3 tilbud i øjeblikket

✅Havemand Nordfyn - Få gratis 3 tilbud og spar 24-26 %✅Økologisk bekæmpning i haven

Svovlpulver er godt at pudre på blomsterløg, der skal opbevares, for at undgå råd, og det kan også lægges på såret, hvis man er nødt til at skære et råddent stykke af løget. Det er desuden velegnet til bekæmpelse af meldug, men brug det med omtanke - lad være med at kvæle planterne i pulveret.
Klæbefælder eller vaseline kan sættes/smøres omkring pottekanten, væksthusborde eller barken på træer for at beskytte mod kravlende skadegørere som snegle, larver, øresnudebiller, myrer og uldlus, der ikke bryder sig om at krydse denne barriere.
Flydende algeekstrakt købes af mange økologiske entusiaster, der bruger det som en naturlig tonic, der indeholder mikronæringsstoffer. Det sprøjtes på som bladgødning og kan bruges som et ekstra energitilskud for at fremme sunde planters naturlige forsvarsværker.

3 tilbud er ikke i drift pt.Citrusekstrakt, rapsfrøolie og bivoks

Naturlige desinfektionsmidler laves af citrusekstrakt og er praktiske til rengøring af jord, potter og frøkasser. Pyrethrum udvikles også af planter, i dette tilfælde blomsterne af en plante, der ligner krysantemum, og det bruges mod bladlus.
Rapsfrøolie virker ved at blokere åndehuller i huden på små insekter som bladlus uden at genere større nyttegørere som sommerfugle, svirrefluer og guldøje. Bivoks er en naturvoks, som udvindes af biceller. Det er et særdeles effektivt middel til beskyttelse af sår på træer.
Gelatine indgår i et insektmiddel, der bruges til bekæmpelse af mellus og spindemider. Paraffinolie bruges mod insekter og mider. Det er et af de mest solgte insektmidler i Danmark. Grav inficerede planterødder op og brænd dem og forebyg angreb ved at holde planterne i god vækst.Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" i dag ikke onlineHer er de mest velrenommerede havemænd


P. Hansen & Co

Nistedvej 7
5210 Odense N
CVR: 19964981
www.phansen-co.dk© 2021 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt