Billig-gartner.dk

Havemand Nordfyn


3 tilbud på Gartner er pt. stoppet

Lokale vejnavne
Nordfyn

Njalsvej
Lærkevej
Rådyrvej
Rørsangervænget
Lærkevangen
Roers Allé
Orionvænget
Kornmodvænget
Jupitervænget
Kammertoften
Lavløkkevej
Rørsangervej
Kronhjortløkken
Lundsgårds Vænge
Sigmundvænget
Risvangen
Kolibrivænget
Rugårdsvej
Siriusvænget
Korup Åbakke

Havemand Nordfyn - Få gratis 3 tilbud og spar 24-26 %


Økologisk bekæmpning i haven

Svovlpulver er godt at pudre på blomsterløg, der skal opbevares, for at undgå råd, og det kan også lægges på såret, hvis man er nødt til at skære et råddent stykke af løget. Det er desuden velegnet til bekæmpelse af meldug, men brug det med omtanke - lad være med at kvæle planterne i pulveret.
Klæbefælder eller vaseline kan sættes/smøres omkring pottekanten, væksthusborde eller barken på træer for at beskytte mod kravlende skadegørere som snegle, larver, øresnudebiller, myrer og uldlus, der ikke bryder sig om at krydse denne barriere.
Flydende algeekstrakt købes af mange økologiske entusiaster, der bruger det som en naturlig tonic, der indeholder mikronæringsstoffer. Det sprøjtes på som bladgødning og kan bruges som et ekstra energitilskud for at fremme sunde planters naturlige forsvarsværker.

Citrusekstrakt, rapsfrøolie og bivoks

Naturlige desinfektionsmidler laves af citrusekstrakt og er praktiske til rengøring af jord, potter og frøkasser. Pyrethrum udvikles også af planter, i dette tilfælde blomsterne af en plante, der ligner krysantemum, og det bruges mod bladlus.
Rapsfrøolie virker ved at blokere åndehuller i huden på små insekter som bladlus uden at genere større nyttegørere som sommerfugle, svirrefluer og guldøje. Bivoks er en naturvoks, som udvindes af biceller. Det er et særdeles effektivt middel til beskyttelse af sår på træer.
Gelatine indgår i et insektmiddel, der bruges til bekæmpelse af mellus og spindemider. Paraffinolie bruges mod insekter og mider. Det er et af de mest solgte insektmidler i Danmark. Grav inficerede planterødder op og brænd dem og forebyg angreb ved at holde planterne i god vækst.Eksempel på havemænd fra 5210 Nordfyn

B. Egeberg Andersen ApS
Villestoftemarken 96
5210 Odense NV
CVR: 88151410
www.anlaegsgartner-odense.dk
E. Stein Frandsen ApS
Rugårdsvej 406
5210 Odense NV
CVR: 53624618
www.steinfrandsen.dk
E. H. Entreprise
Hermelinløkken 3 A
5210 Odense NV
CVR: 30855167
Tlf. 65942271


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt