Havemand Nivå

  • Billig havemand Nivå - Indhent gratis 3 tilbud
  • Få 33 procent rabat med 3 skræddersyede tilbud
  • Du får kun tilbud fra robuste havemænd

3 tilbud på Gartner er i dag på pause

Lokale vejnavne
Nivå

Mergeltoften
Damgårdsvej
Byvejen
Rolfsvej
Brombærhegnet
Blålersvej
Solengen
Absalonsvej
Skiftet
Teglværksvej
Rantzausvej
Vejenbrødvej
Åtoften
Sølyst Strandpark
Poppelhøj
Niverødgården
Gammel Strandvej
Sølystparken
Pilehøj
Rørmosen

Havemand Nivå → Få gratis 3 skræddersyede tilbud


Prydplæne

Prydplænen er den bedst anlagte og den bedst vedligeholdte af græsplænerne. Den er helt jævn og ensartet med lav klippehøjde og fremstår frodig, tæt og fri for ukrudt. Den opleves visuelt og anvendes ikke til aktiviteter.
Prydplænen kræver 2-3 klipninger om ugen og skal vandes og gødes regelmæssigt i vækstsæsonen. Den kræver vertikalskæring, eftersåning og topdressing flere gange i vækstsæsonen. Det er plænen for entusiaster. Plejebeskrivelse prydplæne: Prydpræg, funktionsfasen
Klipning: Der anvendes cylinderklipper med opsamler. Der klippes aldrig mere end 1/3 af højden. Klippehøjde: 3,5 cm, når græsset er 5,5 cm højt. Klipning hver 3. dag, 50-60 gange pr. år. Kantklipning: Græsset omkring forhindringer klippes hver anden uge, 12-14 gange pr. år i 3,5 cm højde.

Fælleshaver og kantskæring

Til fælles haver er det nødvendigt med nogle retningslinjer for, hvad deltagerne må og ikke må, så de ikke kommer i konflikt med brugeren af nabohaven; retningslinjerne skal også omhandle tidspunkter for brug af haven, vanding og vedligeholdelse af haverne, så de ser pæne og attraktive ud.
Brug af pesticider og gødning kan være problematisk på mere eller mindre offentlige steder, men det er jo udelukket med køkkenhavemetoden. Ved planlægningen af haven kunne man gøre plads til nogle borde, hvor kørestolsbrugere kan køre direkte hen til deres have. Nogle bænke og lidt skygge er også en god ting, så det kan blive et socialt sted.
Kantskæring: Kanter omkring plæne og bede klippes med saks eller stikkes med kantjern eller spade en gang hver måned i vækstsæsonen, 6 gange om året. Der anvendes snor eller andet retningsgivende værktøj, så der opnås en helt lige kant.


Eksempel på havemænd fra postnummer 2990

SL Haveanlaeg ApS
Violens Kvarter 6
2990 Nivå
CVR: 30275527
www.sl-haveanlaeg.dk
Kjærgaard Anlægsgartner
Rødlersvej 85
2990 Nivå
CVR: 33575483
www.ka-gartner.dk
Haveanlæg & Rådgivning
Nivåvænge 114
2990 Nivå
CVR: 34255288