Havemand Nivå

  • Billig havemand Nivå - Indhent gratis 3 tilbud
  • Du sparer 16 procent med 3 kontante tilbud
  • Få kun tilbud fra grundige havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" pt. aflyst

Vi dækker også disse
veje i Nivå

Nivåvej
Solbjergvej
Hyldehøj
Ternevej
Møllevej
Hjørnestenen
Teglholmsvej
Langelunden
Mergeltoften
Rantzausvej
Kalvehaven
Valdemarsvej
Nivåpark
Stejlepladsvej
Strandvejen
Svendsvej
Murertoften
Sølystparken
Mågevej
Nøddehøj

Havemand Nivå → Få gratis 3 skræddersyede tilbud


Prydplæne

Prydplænen er den bedst anlagte og den bedst vedligeholdte af græsplænerne. Den er helt jævn og ensartet med lav klippehøjde og fremstår frodig, tæt og fri for ukrudt. Den opleves visuelt og anvendes ikke til aktiviteter.
Prydplænen kræver 2-3 klipninger om ugen og skal vandes og gødes regelmæssigt i vækstsæsonen. Den kræver vertikalskæring, eftersåning og topdressing flere gange i vækstsæsonen. Det er plænen for entusiaster. Plejebeskrivelse prydplæne: Prydpræg, funktionsfasen
Klipning: Der anvendes cylinderklipper med opsamler. Der klippes aldrig mere end 1/3 af højden. Klippehøjde: 3,5 cm, når græsset er 5,5 cm højt. Klipning hver 3. dag, 50-60 gange pr. år. Kantklipning: Græsset omkring forhindringer klippes hver anden uge, 12-14 gange pr. år i 3,5 cm højde.

Fælleshaver og kantskæring

Til fælles haver er det nødvendigt med nogle retningslinjer for, hvad deltagerne må og ikke må, så de ikke kommer i konflikt med brugeren af nabohaven; retningslinjerne skal også omhandle tidspunkter for brug af haven, vanding og vedligeholdelse af haverne, så de ser pæne og attraktive ud.
Brug af pesticider og gødning kan være problematisk på mere eller mindre offentlige steder, men det er jo udelukket med køkkenhavemetoden. Ved planlægningen af haven kunne man gøre plads til nogle borde, hvor kørestolsbrugere kan køre direkte hen til deres have. Nogle bænke og lidt skygge er også en god ting, så det kan blive et socialt sted.
Kantskæring: Kanter omkring plæne og bede klippes med saks eller stikkes med kantjern eller spade en gang hver måned i vækstsæsonen, 6 gange om året. Der anvendes snor eller andet retningsgivende værktøj, så der opnås en helt lige kant.


Eksempler på havemand i 2990 Nivå

SL Haveanlaeg ApS
Violens Kvarter 6
2990 Nivå
CVR: 30275527
Hjemmeside
Haveanlæg & Rådgivning
Nivåvænge 114
2990 Nivå
CVR: 34255288
Hjemmeside
Hartmanns Have
Nivåvænge 111
2990 Nivå
CVR: 37075213
Hjemmeside