Havemand Nakskov

  • Billig havemand Nakskov - Modtag 3 gratis tilbud
  • Du sparer 15 procent med 3 konkrete tilbud
  • Få kun tilbud fra dygtige havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" i øjeblikket ikke online

Eksempler på veje
fra Nakskov

Maribovej
Madeskovvej
Skovbøllevej
Mosevænget
Bogøvej
Meltoftevej
Rosnæsvej
Rødskræppevej
Frejasvej
Bygvænget
Krathaven
Avnedevej
Svingelen
Vandværksvej
Glentevej
Ørstedsvej
Skarntydevej
Skandsen
Danagade
Nybrogade

Billig havemand Nakskov. Modtag 3 gratis tilbud på 2 dage


Paddehatte i haven

Paddehatte er for det meste harmløse. De viser sig normalt i milde, fugtige efterår og lever på henfaldende organisk materiale, ofte i plæner, eller i jord, som for nylig er blevet beriget med svampejord. De forsvinder af sig selv efter den første frost.
Hekseringe i plæner er noget, man lærer at leve med, medmindre man er klar til at grave jorden op til en dybde af 45 cm for at fjerne alt det trådlignende underjordiske mycelium (det, der svarer til planternes rødder) og derefter fylde hullet med helt ny overfladejord.
Vednedbrydende svampe på gamle træstammer er ofte et tidligt tegn på, at en plante er ved at dø. Men dem, der skal holdes øje med, er små, okkergule paddehatte i jorden tæt ved døende træer eller buske, især hvis der er sorte skosnører i den nærliggende jord eller under barken. Er det tilfældet, er der berettiget mistanke om honningsvamp.

Pasning af syge planter

Når man står over for planter, der ikke er helt på toppen, er der mange, der synes, at det er lettere bare at erstatte dem. Det er selvfølgelig den hurtige løsning på problemet, men det kan være kostbart, og lad os bare indrømme det:
Hvis man holder af planter, er der er en stor tilfredsstillelse ved at gå og pusle om sygdomstilfælde, indtil de bliver raske igen. Ellers må man arbejde med årsagen til problemet og give planten tid til at komme sig af sig selv, før normal gødskning og vanding genoptages.
Hvis man virkelig vil give en syg plante et ekstra skud vitaminer, kan man sprøjte den en gang om ugen med bladgødning. Det er den hurtigste måde at få næringsstoffer i den på - især hvis rødderne er lidt tvivlsomme - og det giver normalt forholdsvis hurtigt en sund farve. Lad være med at bruge en gammel gødning.


Lokal havemand fra postnummer 4900

Anlægsgartner Robin Gustavsen
Bregnevej 44
4900 Nakskov
CVR: 36002220
Hjemmeside
Anlægsgartner Fugl Plante & Anlæg
Brückersvej 44
4900 Nakskov
CVR: 30130596
Hjemmeside
Stensø Have & Anlæg
Mosevænget 11
4900 Nakskov
CVR: 74559654
Hjemmeside