✅Havemand Nørresundby

✅Få helt gratis 3 tilbud på en billig havemand Nørresundby✅Sådan laver man en plæne af rullegræs

Rullegræs er ti gange så dyrt som græsfrø, og hvis man går ind for de velplejede udgaver, er det lige så dyrt som at lægge et godt gulvtæppe i stuen. Det virker hurtigt, men selv om det ser ud som en plæne lige med det samme, skal man ikke gå på den, før græsset har slået rod og er begyndt at vokse.
Grav jorden med en spade eller en greb, på samme måde som hvis der skal gøres klar til et blomsterbed. Riv let så, jorden bliver jævn, samtidig med at sten og rødder fjernes. Fordel næring i den anbefalede mængde og riv igen.
Træd området til; læg hele kropsvægten på hælene, så bløde steder trykkes til. Riv igen for at dække fodaftrykkene, så der bliver et fint løst lag jord. Uden at gå på den klargjorte jord lægges rullegræs ud i en lige række langs den ene ende af arealet, idet de korte sider stødes sammen.Læg græsfliserne forskudt

Tryk græsfliserne ned med bagsiden af riven, så de kommer i kontakt med den underliggende jord. For at undgå at sætte fodaftryk og huller anbringer man en planke på den græstørv, man netop har lagt, og bevæger sig langs den, samtidig med at man lægger næste række.
Læg græsfliserne forskudt på samme måde, som man lægger mursten. Gentag denne fremgangsmåde og tryk hver ny række på plads med bagsiden af riven. Når man har dækket hele arealet, afskæres de yderste kanter af den nye plæne med en skarp køkkenkniv, så kanterne følger bedets form.
Hvis det ikke regner i nogle dage efter lægningen, må sprinkleren sættes til. Gentag vanding med få dages mellemrum, indtil rullegræsset er vokset fast i jorden. For at kontrollere det kan man forsøge at trække hjørnerne op på tilfældige græsfliser - hvis man ikke kan løfte dem op, er græsset vokset fast.Hej! Husker du at...
... du også kan modtage tre tiptop overslag på en seriøs vvs-mand i Nørresundby.

3 tilbud på varmepumper

Eksempler på
Nørresundby vejnavne:
Sandagervej
Englundvej
Lindegården
Bouet Møllevej
Voerbjerg Kærvej
Korsholm
Anders Mørchs Vej
Nysøparken
Sundsholmen
Dragsholmstien
Byageren
Klintholmvej
Lars Dyrskøts Vej
Bregnevej
Rygård Park
Dragsholmvej
Teglværksvej
Prinsessegade
Bondropsgade
Soløjevej

Lørdag d. 16/1-21

Del med vennerne:

Faglærde havemænd i postnummer 9400


Bjerregaard og Vigel Pedersen A/S

Voerbjergvej 28
9400 Nørresundby
CVR: 27926193
www.b-vp.dk© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt