Billig-gartner.dk

Havemand Nørresundby


Der kan desværre ikke modtages 3 tilbud i dag

Havemand Nørresundby

Vi dækker også disse
veje i Nørresundby

Jens Glerups Vej
Trænvej
Strand Alle
Morgenfruevej
Sydvestvej
Dragsholmstien
Teglværksvej
Stationsvej
Stigsborg Brygge
Hvorupvej
Zieglersvej
Violvej
Kortegårdsvej
Kronprinsens Alle
Niels Lykkes Gade
Skrænten
Tjørnevænget
Virkelyst
Erik Ladefogeds Vej
Vingevej

Få helt gratis 3 tilbud på en billig havemand Nørresundby


Sådan laver man en plæne af rullegræs

Rullegræs er ti gange så dyrt som græsfrø, og hvis man går ind for de velplejede udgaver, er det lige så dyrt som at lægge et godt gulvtæppe i stuen. Det virker hurtigt, men selv om det ser ud som en plæne lige med det samme, skal man ikke gå på den, før græsset har slået rod og er begyndt at vokse.
Grav jorden med en spade eller en greb, på samme måde som hvis der skal gøres klar til et blomsterbed. Riv let så, jorden bliver jævn, samtidig med at sten og rødder fjernes. Fordel næring i den anbefalede mængde og riv igen.
Træd området til; læg hele kropsvægten på hælene, så bløde steder trykkes til. Riv igen for at dække fodaftrykkene, så der bliver et fint løst lag jord. Uden at gå på den klargjorte jord lægges rullegræs ud i en lige række langs den ene ende af arealet, idet de korte sider stødes sammen.

Læg græsfliserne forskudt

Tryk græsfliserne ned med bagsiden af riven, så de kommer i kontakt med den underliggende jord. For at undgå at sætte fodaftryk og huller anbringer man en planke på den græstørv, man netop har lagt, og bevæger sig langs den, samtidig med at man lægger næste række.
Læg græsfliserne forskudt på samme måde, som man lægger mursten. Gentag denne fremgangsmåde og tryk hver ny række på plads med bagsiden af riven. Når man har dækket hele arealet, afskæres de yderste kanter af den nye plæne med en skarp køkkenkniv, så kanterne følger bedets form.
Hvis det ikke regner i nogle dage efter lægningen, må sprinkleren sættes til. Gentag vanding med få dages mellemrum, indtil rullegræsset er vokset fast i jorden. For at kontrollere det kan man forsøge at trække hjørnerne op på tilfældige græsfliser - hvis man ikke kan løfte dem op, er græsset vokset fast.Eksempler på havemænd i postnr. 9400

Larsens Haveservice
Vestergade 25
9400 Nørresundby
CVR: 31803268
Tlf. 27890001
Nordjysk Anlæg
Anders Mørchs Vej 6
9400 Nørresundby
CVR: 29429995
www.nordjyskanlaeg.dk
Nordjysk Anlæg
Anders Mørchs Vej 6
9400 Nørresundby
CVR: 29429995
www.nordjyskanlaeg.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt