Havemand Nørresundby

  • Billig havemand Nørresundby - Bestil 3 gratis tilbud
  • Få rabat (10 %) med 3 uimodståelige tilbud
  • Modtag kun tilbud fra certificerede havemænd

Der kan ikke fås 3 tilbud indtil videre

9400 Nørresundby
vejnavne

Sundvej
Sandvej
Bouet Møllevej
Sundby Brygge
Chr. Adams Vej
Klitrosevej
Skrænten
Nørre Uttrup Torv
Teglværket
Laurits Hauges Vej
Spiesgade
Lions Parken
Ved Banen
Virkelyst
Skrågade
Bondropsgade
Beilerstræde
Engvej
Kongelunden
Stigsborgvej

Få helt gratis 3 tilbud på en billig havemand Nørresundby


Sådan laver man en plæne af rullegræs

Rullegræs er ti gange så dyrt som græsfrø, og hvis man går ind for de velplejede udgaver, er det lige så dyrt som at lægge et godt gulvtæppe i stuen. Det virker hurtigt, men selv om det ser ud som en plæne lige med det samme, skal man ikke gå på den, før græsset har slået rod og er begyndt at vokse.
Grav jorden med en spade eller en greb, på samme måde som hvis der skal gøres klar til et blomsterbed. Riv let så, jorden bliver jævn, samtidig med at sten og rødder fjernes. Fordel næring i den anbefalede mængde og riv igen.
Træd området til; læg hele kropsvægten på hælene, så bløde steder trykkes til. Riv igen for at dække fodaftrykkene, så der bliver et fint løst lag jord. Uden at gå på den klargjorte jord lægges rullegræs ud i en lige række langs den ene ende af arealet, idet de korte sider stødes sammen.

Læg græsfliserne forskudt

Tryk græsfliserne ned med bagsiden af riven, så de kommer i kontakt med den underliggende jord. For at undgå at sætte fodaftryk og huller anbringer man en planke på den græstørv, man netop har lagt, og bevæger sig langs den, samtidig med at man lægger næste række.
Læg græsfliserne forskudt på samme måde, som man lægger mursten. Gentag denne fremgangsmåde og tryk hver ny række på plads med bagsiden af riven. Når man har dækket hele arealet, afskæres de yderste kanter af den nye plæne med en skarp køkkenkniv, så kanterne følger bedets form.
Hvis det ikke regner i nogle dage efter lægningen, må sprinkleren sættes til. Gentag vanding med få dages mellemrum, indtil rullegræsset er vokset fast i jorden. For at kontrollere det kan man forsøge at trække hjørnerne op på tilfældige græsfliser - hvis man ikke kan løfte dem op, er græsset vokset fast.


Nørresundby havemand eksempel:

Larsens Haveservice
Vestergade 25
9400 Nørresundby
CVR: 31803268
Hjemmeside
Nordjysk Anlæg
Anders Mørchs Vej 6
9400 Nørresundby
CVR: 29429995
Hjemmeside
Nord-Pol​​
Løvenborgparken 27
9400 Nørresundby
CVR: 32621767
Hjemmeside