Havemand Nørresundby

3 tilbud på Gartner er pt. ikke aktiv

Få helt gratis 3 tilbud på en billig havemand NørresundbySådan laver man en plæne af rullegræs

Rullegræs er ti gange så dyrt som græsfrø, og hvis man går ind for de velplejede udgaver, er det lige så dyrt som at lægge et godt gulvtæppe i stuen. Det virker hurtigt, men selv om det ser ud som en plæne lige med det samme, skal man ikke gå på den, før græsset har slået rod og er begyndt at vokse.
Grav jorden med en spade eller en greb, på samme måde som hvis der skal gøres klar til et blomsterbed. Riv let så, jorden bliver jævn, samtidig med at sten og rødder fjernes. Fordel næring i den anbefalede mængde og riv igen.
Træd området til; læg hele kropsvægten på hælene, så bløde steder trykkes til. Riv igen for at dække fodaftrykkene, så der bliver et fint løst lag jord. Uden at gå på den klargjorte jord lægges rullegræs ud i en lige række langs den ene ende af arealet, idet de korte sider stødes sammen.Læg græsfliserne forskudt

Tryk græsfliserne ned med bagsiden af riven, så de kommer i kontakt med den underliggende jord. For at undgå at sætte fodaftryk og huller anbringer man en planke på den græstørv, man netop har lagt, og bevæger sig langs den, samtidig med at man lægger næste række.
Læg græsfliserne forskudt på samme måde, som man lægger mursten. Gentag denne fremgangsmåde og tryk hver ny række på plads med bagsiden af riven. Når man har dækket hele arealet, afskæres de yderste kanter af den nye plæne med en skarp køkkenkniv, så kanterne følger bedets form.
Hvis det ikke regner i nogle dage efter lægningen, må sprinkleren sættes til. Gentag vanding med få dages mellemrum, indtil rullegræsset er vokset fast i jorden. For at kontrollere det kan man forsøge at trække hjørnerne op på tilfældige græsfliser - hvis man ikke kan løfte dem op, er græsset vokset fast.Billig rengøring 3 tilbud

Nyt badeværelse? Book gratis møde

Del denne side:

Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Vi dækker også
postnummer 9400:
Irisvej
Præstevænge
Rygård Park
Fjordvangen
Venøvej
Gyldenlakvej
Højens Alle
Lindholm Brygge
Arkildsdal
A.C. Jacobsens Vej
Stationsvej
Løkkevej
Rosenfeldtparken
Arresødalvej
Dronningens Tværgade
Strand Alle
Bendtsensvej
Skolevej
Lufthavnsstien
Teglværket

Energiske havemænd fra 9400 Nørresundby


Larsens Haveservice

Vestergade 25
9400 Nørresundby
CVR: 31803268
Tlf. 27890001© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt