✅Havemand Næstved

  • Billig havemand Næstved - Bestil gratis 3 tilbud

  • Få 55 procent rabat med 3 gunstige tilbud

  • Modtag kun tilbud fra ansvarsbevidste havemænd

3 tilbud på Gartner er indtil videre indstillet

✅Få gratis 3 tilbud på en havemand Næstved - Spar 25-30 %✅Øresnudebiller i haven

To skadegørere for prisen på en. Den voksne bille er en lille, gulbrun bille, der er ca. 9 mm lang med Y-formede antenner. Den gnaver små huller langs bladkanten af rododendron og andre stedsegrønne, men skader i virkeligheden ikke særlig meget; dens larver er den virkelige trussel.
De er fede, hvide, benløse og ca. 10 mm lange. De ligger sammenkrøllede i c-form i jorden, tæt ved rødderne på deres yndlingsfoderplanter. De er særlig glade for primula og alpevioler, men de angriber også andre og er meget almindelige i krukker, især på planter i inaktive voksemedier.
Larverne forbliver i sikkerhed under jorden, så det første, man lægger mærke til, er, at en plante hurtigt bliver gul og visner - og dermed viser, at rødderne har lidt alvorlig skade.

3 tilbud er desværre ikke tilgængelig i øjeblikketØresnudebiller skal bekæmpes

Hvis planterne er blevet angrebet, er det normalt for sent at gøre noget. For at afskrække æglæggende biller kan man udlægge et tykt lag grus omkring risikoplanter og destruere voksne øresnudebiller, hvis man ser dem.
Ompot eller topdress helårsplanter i udendørs krukker hvert forår og beskyt dem med biologisk bekæmpelse, hvis der har været problemer med øresnudebiller tidligere. Et sprøjtemiddel, der indeholder malathion, kan bruges til bekæmpelse.
Selv om jeg dyrker økologisk, bruger jeg engang imellem sådan et middel, da det kun kommer i potter i væksthuset og dermed ikke forurener det øvrige miljø i haven. Og øresnudebiller er noget djævelskab!Vi kan i dag ikke tilbyde tilbudHey! Vi vil lige informere om at...
... du ligeledes kan finde tre fine tilbud på en engageret håndværker fra Næstved.

Del på Facebook:

Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Anmeldelse
.

Autoriserede havemænd i 4700 Næstved


Anlægsgartner Pia Flindt

Kvislemarkvej 64
4700 Næstved
CVR: 27871232
Tlf. 20735718© 2022 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt