Havemand Næstved

  • Billig havemand Næstved - Modtag gratis 3 tilbud
  • Få rabat (17 pct) med 3 skarpe tilbud
  • Modtag kun tilbud fra professionelle havemænd

3 tilbud er desværre ikke mulig lige nu

Eksempler på
4700 vejnavne

Skovsyrevej
Vestre Kærvej
Søndergårdsvej
Skovalle
Rettestrupvej
Solagervej
Ydunsvej
Svinget
Tarupvej
Ramsherred
Spjellerupvej
Ved Kæret
Solsikkevej
Svendborgvej
Sønderhavevej
Vagtelvej
Ræveagrene
Tystemosevej
Tagensvej
Præstelod Huse

Få gratis 3 tilbud på en havemand Næstved - Spar 25-30 %


Øresnudebiller i haven

To skadegørere for prisen på en. Den voksne bille er en lille, gulbrun bille, der er ca. 9 mm lang med Y-formede antenner. Den gnaver små huller langs bladkanten af rododendron og andre stedsegrønne, men skader i virkeligheden ikke særlig meget; dens larver er den virkelige trussel.
De er fede, hvide, benløse og ca. 10 mm lange. De ligger sammenkrøllede i c-form i jorden, tæt ved rødderne på deres yndlingsfoderplanter. De er særlig glade for primula og alpevioler, men de angriber også andre og er meget almindelige i krukker, især på planter i inaktive voksemedier.
Larverne forbliver i sikkerhed under jorden, så det første, man lægger mærke til, er, at en plante hurtigt bliver gul og visner - og dermed viser, at rødderne har lidt alvorlig skade.

Øresnudebiller skal bekæmpes

Hvis planterne er blevet angrebet, er det normalt for sent at gøre noget. For at afskrække æglæggende biller kan man udlægge et tykt lag grus omkring risikoplanter og destruere voksne øresnudebiller, hvis man ser dem.
Ompot eller topdress helårsplanter i udendørs krukker hvert forår og beskyt dem med biologisk bekæmpelse, hvis der har været problemer med øresnudebiller tidligere. Et sprøjtemiddel, der indeholder malathion, kan bruges til bekæmpelse.
Selv om jeg dyrker økologisk, bruger jeg engang imellem sådan et middel, da det kun kommer i potter i væksthuset og dermed ikke forurener det øvrige miljø i haven. Og øresnudebiller er noget djævelskab!


Næstved havemand eksempler:

Anlægsgartner Heino Vistisen A/S
Skovmøllevej 6
4700 Næstved
CVR: 16864994
Hjemmeside
All Round Service ApS
Gustav Wieds Vej 18
4700 Næstved
CVR: 37570389
Hjemmeside
Skovmand Have & Anlæg
Solbakkevej 41
4700 Næstved
CVR: 30655923
Hjemmeside