Havemand Næstved

  • Billig havemand Næstved - Bestil gratis 3 tilbud
  • Få rabat (10 %) med 3 ekstraordinære tilbud
  • Modtag kun tilbud fra faglærde havemænd

Det er desværre ikke muligt at bestille 3 tilbud i dag

Næstved
vejnavne eksempler

Østre Kapelvej
Ørnevej
Svenstrupvej
Susåvej
Sofiedalsvej
Solagervej
Tømrervænget
Skovhøjen
Vallensved Bygade
Vallensvedvænge
Sct Mortens Gade
Skælskørvej
Solbakkevej
Strædet
Valmosevej
Toldbuen
Skolestien
Tagensvej
Vridsløsevej
Teglvænget

Få gratis 3 tilbud på en havemand Næstved - Spar 25-30 %


Øresnudebiller i haven

To skadegørere for prisen på en. Den voksne bille er en lille, gulbrun bille, der er ca. 9 mm lang med Y-formede antenner. Den gnaver små huller langs bladkanten af rododendron og andre stedsegrønne, men skader i virkeligheden ikke særlig meget; dens larver er den virkelige trussel.
De er fede, hvide, benløse og ca. 10 mm lange. De ligger sammenkrøllede i c-form i jorden, tæt ved rødderne på deres yndlingsfoderplanter. De er særlig glade for primula og alpevioler, men de angriber også andre og er meget almindelige i krukker, især på planter i inaktive voksemedier.
Larverne forbliver i sikkerhed under jorden, så det første, man lægger mærke til, er, at en plante hurtigt bliver gul og visner - og dermed viser, at rødderne har lidt alvorlig skade.

Øresnudebiller skal bekæmpes

Hvis planterne er blevet angrebet, er det normalt for sent at gøre noget. For at afskrække æglæggende biller kan man udlægge et tykt lag grus omkring risikoplanter og destruere voksne øresnudebiller, hvis man ser dem.
Ompot eller topdress helårsplanter i udendørs krukker hvert forår og beskyt dem med biologisk bekæmpelse, hvis der har været problemer med øresnudebiller tidligere. Et sprøjtemiddel, der indeholder malathion, kan bruges til bekæmpelse.
Selv om jeg dyrker økologisk, bruger jeg engang imellem sådan et middel, da det kun kommer i potter i væksthuset og dermed ikke forurener det øvrige miljø i haven. Og øresnudebiller er noget djævelskab!


Eksempel på lokal Næstved havemand

Skovmand Have & Anlæg
Solbakkevej 41
4700 Næstved
CVR: 30655923
Hjemmeside
Fladså Hus og Haveservice
Toften 59, Mogenstrup
4700 Næstved
CVR: 26971462
Hjemmeside
Bergkvist Multiservice
Horsebjergvej 17
4700 Næstved
CVR: 34976341
Hjemmeside