Havemand Næstved

  • Billig havemand Næstved - Bestil 3 gratis tilbud
  • Få rabat (18 pct) med 3 gedigne tilbud
  • Modtag kun tilbud fra topmotiverede havemænd

Det er desværre ikke muligt at bestille 3 tilbud lige nu

Vejnavne i
postnummer 4700

Ågade
Valmosevej
Skrænten
Tommerupvej
Trompetvej
Yrsavej
Vejløvej
Stenhusvænge
Solvej
Østerskovvej
Transportbuen
Ringstedgade
Sandbakkevej
Uffesvej
Størlingevej
Åstien
Skomagerstræde
Skovfogedvej
Ved Even
Tværvej

Få gratis 3 tilbud på en havemand Næstved - Spar 25-30 %


Øresnudebiller i haven

To skadegørere for prisen på en. Den voksne bille er en lille, gulbrun bille, der er ca. 9 mm lang med Y-formede antenner. Den gnaver små huller langs bladkanten af rododendron og andre stedsegrønne, men skader i virkeligheden ikke særlig meget; dens larver er den virkelige trussel.
De er fede, hvide, benløse og ca. 10 mm lange. De ligger sammenkrøllede i c-form i jorden, tæt ved rødderne på deres yndlingsfoderplanter. De er særlig glade for primula og alpevioler, men de angriber også andre og er meget almindelige i krukker, især på planter i inaktive voksemedier.
Larverne forbliver i sikkerhed under jorden, så det første, man lægger mærke til, er, at en plante hurtigt bliver gul og visner - og dermed viser, at rødderne har lidt alvorlig skade.

Øresnudebiller skal bekæmpes

Hvis planterne er blevet angrebet, er det normalt for sent at gøre noget. For at afskrække æglæggende biller kan man udlægge et tykt lag grus omkring risikoplanter og destruere voksne øresnudebiller, hvis man ser dem.
Ompot eller topdress helårsplanter i udendørs krukker hvert forår og beskyt dem med biologisk bekæmpelse, hvis der har været problemer med øresnudebiller tidligere. Et sprøjtemiddel, der indeholder malathion, kan bruges til bekæmpelse.
Selv om jeg dyrker økologisk, bruger jeg engang imellem sådan et middel, da det kun kommer i potter i væksthuset og dermed ikke forurener det øvrige miljø i haven. Og øresnudebiller er noget djævelskab!


Godkendte havemænd i postnummer 4700

Jørgen Stengel Anlæg A/S
Smedevænget 1
4700 Næstved
CVR: 20991801
www.j-stengel.dk
Bergkvist Multiservice
Horsebjergvej 17
4700 Næstved
CVR: 34976341
www.facebook.com/821291471276155
e-gartner ApS
Holmevej 3
4700 Næstved
CVR: 39355426
www.e-gartner.dk