Havemand Munkebo

  • Billig havemand Munkebo - Få gratis 3 tilbud
  • Få ca 30 procent i rabat med 3 sikre tilbud
  • Få kun tilbud fra velrenommerede havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" lige nu aflyst

Veje 5330 Munkebo

Lykkeshøj
Smedeløkken
Drejet
Nørrevænget
Svishavevej
Skibsbyggervejen
Overdrevet
Strandløkken
Stjernevænget
Loddenhøj Alle
Solbakken
Grønningen
Tømrervejen
Lindøgårdsvej
Hulvejsbakken
Fiskeløkken
Bakkehaven
Troels Alle
Vigerøvej
Mølkæret

Find den bedste havemand Munkebo med 3 favorable tilbud


Tomater i din have

Plant en snoretomat per kvadrat. Busktyperne plantes i midten af deres egen ramme, mens dværgtyperne kan dyrkes i deres egen firkantede beholder. Daglig vanding i tørre perioder er nøglen til kvalitetsfrugt; det er værd at overveje et automatisk vandingssystem. Fjern de nederste blade, hvis de er gule eller visne.
Læg et lag havekompost på flere gange i løbet af sommeren. Hjørneskuddene på snoretomater skal fjernes, og de skal støttes enten med 1,5 til 2 m høje stokke eller ved fastgøring til en lodret ramme med opbindingsnet. Knib topskuddet af sent på sommeren, når der er fire til seks klaser.
Busktyperne skal måske trimmes, så der er lettere adgang til frugten; sidegrenene kan med fordel støttes med mindre stokke, så frugten ikke ligger nede på jorden. Til forebyggelse af forskellige sygdomme kan man anvende et klart polyethylen-dække eller en kuppel til at beskytte planterne.

Høst af tomater

Drej forsigtigt de modne tomater, så stilken slipper eller knækker (er frugten moden, sker det let). Man kan også klippe stilken over, så der ikke sker noget med de resterende frugter. Lader man frugten sidde for længe på planten, bliver den blød og kedelig. Tjek tomaterne hver dag; det er en af de fornøjelser, du har ventet på hele året.
Vær sikker på, at du får en udendørsvarietet, der kan nå at modne i dit klima. Sørg også for at få en type, der passer ind i din have (snore-, busk- eller dværgtomat). Vælg også nogle forskellige frugtstørrelser: en lille frugt som cherry- eller baby- blommetomat og en standardstørrelse til at skære i skiver og til madlavning.
Blomme- og bøttomater er populære til madlavning, men disse typer er bedst i drivhus. Jordsygdomme kan udvikles, hvis man avler tomater det samme sted i årevis, så dyrk dem et nyt sted hvert år.


Grundige havemænd fra postnummer 5330

Planteskolen Stengaarden ApS
Dræbyvej 1
5330 Munkebo
CVR: 31604907
Tlf. 28181510
Børge Rasmussen
Lerhusene 2 B
5330 Munkebo
CVR: 10891892
Tlf. 65974049
Erik Voss
Kjærsgårdsvej 21
5330 Munkebo
CVR: 78017910
Tlf. 65974051