Havemand Munkebo

  • Billig havemand Munkebo - Indhent 3 gratis tilbud
  • Få rabat (20 %) med 3 kontante tilbud
  • Du får kun tilbud fra reelle havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" lige nu ikke online

Eksempler på
Munkebo vejnavne

Bakkelunden
Lindøgårdsvej
Rosendalen
Briggen
Svishaven
Nyhøjen
Smedeløkken
Hybenvænget
Kjærsgårdsvej
Loddenhøj Alle
Askvænget
Vestertoften
Boels Bro
Svejservejen
Lindhøjvej
Lindø Østvej
Guldkysten
Troels Alle
Mølkæret
Munkebovej

Find den bedste havemand Munkebo med 3 favorable tilbud


Dyrkning af stauder

Der bør ikke gødes på opvoksede stauder, da gødningskorn i bladfæstene vil svide skuddene. Der kan endvidere gødes efter en jordbundsprøve/ gødningsplan. Vanding: Der vandes, hvis stauderne viser tegn på udtørring. Det viser sig som hængende blomster og blade, der ser visne ud.
Der bør vandes med ca. 34 mm hver gang, målt med en normal regnmåler i vandingfeltet. l særligt varme perioder bør du vande 3-4 gange om ugen. Forårsklargøring: I efteråret klippes visne skud af 20 cm over jorden med en hækklipper. Affaldet bør blive liggende mellem stabbene.
Efter vinteren skæres de visne staudetoppe af få centimeter over jorden. Toppe og visne blade fjernes helt . De visne toppe beskytter effektivt de nye skud for frost og andenbeskadigelse. Tidspunktet for beskæring er afhængigt af vinterens afslutning. Tidligt forår kræver for eksempel tidlig nedskæring.

Beskæring af roser

De enkelte rosenbuske tyndes ud hvert år ved at klippe de ældste grene af lige efter blomstring, dog ikke meget mere end 1/4 af den samlede mængde af grene. Der skal altid bevares nogle ét- og/ eller flerårige grene, da det er på disse, at de blomstrende skud kommer.
Afpudsning: Roser, der får store grimme døde blomsterstande, beskæres. Det gøres ved, at den afblomstrede del af grenen fjernes lige under blomsterstanden. Fjernes de lige efter afblomstringen, når rosen at sætte nye blomster flere gange samme sæson. Det gælder dog ikke for buskroser, da de ofte sætter flotte hyben.
Humuspleje: Jorden i bedene tilføres en gang årligt et solidt lag kompost på 3 til 6 cm, som spredes mellem og oven i stauderne. Det gøres bedst, lige når stauderne er blevet klippet ned om foråret. Herved opnår man en levende og humusholdig muldjord med en god omsætning.


Eksempler på havemand Munkebo

Børge Rasmussen
Lerhusene 2 B
5330 Munkebo
CVR: 10891892
Hjemmeside
Svishave Frugtplantage
Svishavevej 61
5330 Munkebo
CVR: 26720443
Hjemmeside
Erik Voss
Kjærsgårdsvej 21
5330 Munkebo
CVR: 78017910
Hjemmeside