Billig-gartner.dk

Havemand Mors


Der kan desværre ikke bestilles 3 tilbud i øjeblikket

Havemand Mors

Veje 7900 Mors

Helvigsvej
Gørtlervej
Holgersgade
Højrisvej
Agertoften
Grønmarken
Fuglsøparken
Plantagevej
Feggesving
Bjørnvadbro
Agerhøj
Havbovej
Lyngholmen
Dråbyvigen
Nissedalsvej
Møllebakken
I. C. Hindings Vej
Kongevejen
Fredsøvej
Mårbækvej

Indhent 3 gratis tilbud på havemand Mors


Tomater i haven

Tomater er en populær afgrøde, og der er masser af typer at vælge imellem, men husk at vælge varianter, der egner sig til frilandsdyrkning. Der er tre forskellige: høje, buskede og dværgtyper, og der er meget forskel på, hvor meget de fylder i bredden. De høje kaldes for snoretomater eller rankende tomater.
De har med andre ord en lang stængel, der bare vokser og vokser; denne type bruger mindst plads på jorden, men de skal bindes op på en kraftig stok, en tomatspiral eller en lodret ramme med opbindingsnet. Buskvarieteter når en bestemt højde, herefter standser hovedstænglen væksten.
De behøver ikke lodret støtte som snoretomaterne, men de breder sig kraftigt og bruger hele rammen. De er ikke så lette at høste som opbundne tomater. Buskvarieteterne er nyttige, når du har plads nok til at give dem en hel ramme, og hvor det er vanskeligt at opsætte lodrette rammer til snoretomaterne.

Tumblertomater i haven

l de seneste år er dværgvarieteter til dyrkning i beholdere blevet populære. Tumblertomater og andre med hængende stængler passer til en ramme på 30 x 30 x 30 cm. Andre dværgtyper med oprette stængler kan dyrkes i en blandet ramme, da de ser godt ud, men udbyttet er ringe på de små planter.
Det er lettest at købe små planter i potter midt eller sent på foråret og lade dem afhærde inden udplantningen. Alternativet er at så indendørs først på foråret ved en temperatur på 20° C, Der sås et par frø i en lille potte, og spiringen sker efter cirka ti dage.
Når spirerne er store nok til at håndtere, plantes de hver for sig i 7 cm potter og gror videre ved 15° C. Vær forsigtig med planterne, for de gror hurtigt, og for megen kontrol af deres vækst kan påvirke dem senere i væksten. De unge planter afhærdes i en eller to uger og plantes udendørs, når risikoen for frost er ovre.Mors havemænd eksempel:

Morsø Brolægning & Anlæg ApS
Strandparken 46
7900 Nykøbing M
CVR: 33150555
www.flisenedlaegning.dk
Olsens Græstrim
Nordbyvej 2
7900 Nykøbing M
CVR: 31653851
Tlf. 40569310
Edvin Klemmensen
Præstegårdsvej 26
7900 Nykøbing M
CVR: 27829120


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt