Havemand Mors

  • Billig havemand Mors - Indhent gratis 3 tilbud
  • Få ca 15 % i rabat med 3 sikre tilbud
  • Få kun tilbud fra energiske havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" lige nu ikke aktiv

Vi dækker også disse
veje i Mors

Legindvej
Hovvej
Hammersvinget
Maagevej
Helvigsvej
Havredalen
Grønmarken
Bjørndrupvej
Prinsessestien
Kirkehøj
Akacievej
Bysvinget
Andehøjvej
Frøslevvang
Gørtlervej
Islandsvej
Industrivej
Fredensvej
Fredsøvej
Højrisvej

Indhent 3 gratis tilbud på havemand Mors


Trægrupper

Trægruppen er en samling af træer, der har en placering, så der kan udvikles én sammenhængende krone. Det er oftest en gruppe af samme art, hvor det enkelte træ er underlagt helheden. Det enkelte træs løvfarve, blomster og frugtsætning fremtræder dog tydeligt.
Plejen sigter mod at opretholde trægruppens sundhed i form af sundhedspleje i kronerne og en forsigtig pleje i rodzoneområdet. Ukrudtsbekæmpelse: Jorden under trægrupperne kan være dækket af græs, bede eller belægning, og ukrudtsbekæmpelsen afhænger af dette.
Omkring stammerne holdes fri for græs og ukrudt. Beskæring sundhed: Observeres der døde eller sygdomsramte grene i vækstsæsonen, fjernes disse ved beskæring over sundt ved. I træernes opbygningsfase beskæres træerne, så der på hvert træ opnås én gennemgående stamme og sunde grenvinkler.

Lysthuse og gangstier

Tænk på alle de forskellige former, størrelser og arrangementer du kan lave med lodrette trærammer, Du kan sætte to i forlængelse af hinanden, lige eller i vinkel eller siksak. Fire sat sammen kan danne et lysthus. Net på 2 sider er en gangsti, 3 sider giver en siddeplads, og 4 sider er en legeplads til børnene.
Det bliver en hel hule, hvis du også lægger net over toppen; du kan sætte to rammer langs en gangsti, så der dannes en væg. Du kan også lave en labyrint med blindgyder, hjørner og kroge. Alle de typer af planter der gror på nettene, er storbladede og skaber en interessant virkning i din have.
Glem ikke slyngplanter med blomster, enten etårige, som fjernes, når sæsonen er slut, eller, hvis du ønsker noget, der blomstrer hvert år uden den store pasning, for eksempel klematis. Har du lange gangstier med lodrette rammer på hver side, kan du bygge 60 cm rammer af vilkårlig længde.


Eksempel på havemand i Mors

Alt i Brolægning & Anlæg
Tinghøjvej 28
7900 Nykøbing M
CVR: 28613962
Hjemmeside
Edvin Klemmensen
Præstegårdsvej 26
7900 Nykøbing M
CVR: 27829120
Hjemmeside
Morsø Brolægning & Anlæg ApS
Strandparken 46
7900 Nykøbing M
CVR: 33150555
Hjemmeside