Billig-gartner.dk

Havemand Midtjylland


Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" pt. standset

Havemand Midtjylland

Vi dækker også
postnummer 8200

Lisbjergvej
Bodøvej
Halmstadgade
Grenåvej
Aldersrovej
Geysergade
Polarvej
Porsgrunnsvej
Hasle Ringvej
Risvang Allé
Norges Allé
Jens Baggesens Vej
Funch Thomsens Gade
Tangen
Topkærvej
Hvidkløvervej
Herambsgade
Dusager
Dronning Margrethes Vej
Steen Billes Gade

Havemand Midtjylland → 3 gratis tilbud → Spar 29 procent


Ukrudtsbekæmpelse - Rodsikre barrierer

Forestil dig en ukrudtssikker membran stillet på højkant - det er en rodsikker barriere. En rodsikker barriere er svaret, hvis rødderne af det store træ ved siden af kommer op i dit jordstykke og tager alt vandet, eller hvis der er en tilstødende ligusterhæk med en appetit som en elefant.
Det er også effektivt som barriere til naboens ondartede ukrudt, som breder sig under hegnet. Grav en rende, der er 30 cm dyb (eller mere), langs den nederste del af hegnet eller andre steder, hvor der er brug for det, og nedsæt et lodret lag af et materiale, rødderne ikke kan trænge igennem.
Det allerbedste materiale er en vandsikker membran - et kraftigt, såkaldt bituminøst materiale, som kan købes i byggemarkeder - men jeg kender også folk, der bruger kraftig plastic eller selv gamle stykker bølgeblik.

Det gode naboskab

I vores første have, som var meget lille og smal, havde vi i den ene side en ligusterhæk med en masse skvalderkål nedenunder. Jeg stak spaden ned langs kanten, skar adskillige rødder over af både liguster og skvalderkål og stak gamle tagsten ned som en lodret barriere.
Det fungerede som en drøm, og de står der formodentlig stadig! En anden god måde at bruge rodsikre barrierer på er at bremse et udbrud af ubehageligt flerårigt ukrudt.
Det gør man for at bekæmpe det, eller for at beskytte haven mod invaderende uhyrer fra en ubenyttet jord ved siden af eller vandrende snørebånd af honningsvamp. Jeg går ind for godt naboskab, men der må være grænser.Udvalgte havemænd i postnummer 8200

Havemand Aarhus ApS
Ivar Huitfeldts Gade 54
8200 Århus N
CVR: 38148818
A+ Service Partner
Nydamsvej 18
8200 Århus N
CVR: 35997563
Tlf. 21483721
Gartner Lindy Pedersen
Marienlystvej 32
8200 Århus N
CVR: 85438913
Tlf. 86244054


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt