Havemand Midtjylland

  • Billig havemand Midtjylland - Indhent 3 gratis tilbud
  • Du sparer 14 pct med 3 fortræffelige tilbud
  • Få kun tilbud fra faguddannede havemænd

3 tilbud på Gartner er i dag standset

Postnummer 8200
vejnavne

Rydersvej
Peder Skrams Gade
Steen Billes Gade
Provst Balles Vej
Louis Hammerichs Vej
Carl Krebs' Vej
Sæterstien
Vejlby Ringvej
Klitrosevej
Tyge Søndergaards Vej
Finlandsgade
Stavangergade
Skejbyparken
Kastaniegade
Havtornvej
Ærtevænget
Skejbytoften
Aldersrovej
Myggenæsvej
Solsikkevænget

Havemand Midtjylland → 3 gratis tilbud → Spar 29 procent


Ukrudtsbekæmpelse - Rodsikre barrierer

Forestil dig en ukrudtssikker membran stillet på højkant - det er en rodsikker barriere. En rodsikker barriere er svaret, hvis rødderne af det store træ ved siden af kommer op i dit jordstykke og tager alt vandet, eller hvis der er en tilstødende ligusterhæk med en appetit som en elefant.
Det er også effektivt som barriere til naboens ondartede ukrudt, som breder sig under hegnet. Grav en rende, der er 30 cm dyb (eller mere), langs den nederste del af hegnet eller andre steder, hvor der er brug for det, og nedsæt et lodret lag af et materiale, rødderne ikke kan trænge igennem.
Det allerbedste materiale er en vandsikker membran - et kraftigt, såkaldt bituminøst materiale, som kan købes i byggemarkeder - men jeg kender også folk, der bruger kraftig plastic eller selv gamle stykker bølgeblik.

Det gode naboskab

I vores første have, som var meget lille og smal, havde vi i den ene side en ligusterhæk med en masse skvalderkål nedenunder. Jeg stak spaden ned langs kanten, skar adskillige rødder over af både liguster og skvalderkål og stak gamle tagsten ned som en lodret barriere.
Det fungerede som en drøm, og de står der formodentlig stadig! En anden god måde at bruge rodsikre barrierer på er at bremse et udbrud af ubehageligt flerårigt ukrudt.
Det gør man for at bekæmpe det, eller for at beskytte haven mod invaderende uhyrer fra en ubenyttet jord ved siden af eller vandrende snørebånd af honningsvamp. Jeg går ind for godt naboskab, men der må være grænser.


Havemænd Midtjylland eksempel:

Havemand Aarhus ApS
Ivar Huitfeldts Gade 54
8200 Århus N
CVR: 38148818
Dansk Total Service
Steen Billes Torv 2
8200 Århus N
CVR: 21205605
www.dansktotalservice.com
Anlægsgartner Peter Agger
Bygvangen 24
8200 Århus N
CVR: 15348445
www.peteragger.com