Havemand Midtjylland

  • Billig havemand Midtjylland - Bestil gratis 3 tilbud
  • Få ca 13 pct i rabat med 3 billige tilbud
  • Få kun tilbud fra dygtige havemænd

Der kan ikke bestilles 3 tilbud for nærværende

Eksempler på veje
i postnummer 8200

Dronning Margrethes Vej
Nordvestpassagen
Knud Rasmussens Vej
Elverumvej
Runen
Egegade
Mylius Erichsens Vej
Elmegade
Kløvermarksvej
Kastaniegade
Bergensgade
Godfred Hansens Vej
Slåenvej
Dalstien
Haugesundsvej
Hans Egedes Vej
Bækhusvej
Ærtevænget
Humlehusvej
Abildgade

Havemand Midtjylland → 3 gratis tilbud → Spar 29 procent


Ukrudtsbekæmpelse - Rodsikre barrierer

Forestil dig en ukrudtssikker membran stillet på højkant - det er en rodsikker barriere. En rodsikker barriere er svaret, hvis rødderne af det store træ ved siden af kommer op i dit jordstykke og tager alt vandet, eller hvis der er en tilstødende ligusterhæk med en appetit som en elefant.
Det er også effektivt som barriere til naboens ondartede ukrudt, som breder sig under hegnet. Grav en rende, der er 30 cm dyb (eller mere), langs den nederste del af hegnet eller andre steder, hvor der er brug for det, og nedsæt et lodret lag af et materiale, rødderne ikke kan trænge igennem.
Det allerbedste materiale er en vandsikker membran - et kraftigt, såkaldt bituminøst materiale, som kan købes i byggemarkeder - men jeg kender også folk, der bruger kraftig plastic eller selv gamle stykker bølgeblik.

Det gode naboskab

I vores første have, som var meget lille og smal, havde vi i den ene side en ligusterhæk med en masse skvalderkål nedenunder. Jeg stak spaden ned langs kanten, skar adskillige rødder over af både liguster og skvalderkål og stak gamle tagsten ned som en lodret barriere.
Det fungerede som en drøm, og de står der formodentlig stadig! En anden god måde at bruge rodsikre barrierer på er at bremse et udbrud af ubehageligt flerårigt ukrudt.
Det gør man for at bekæmpe det, eller for at beskytte haven mod invaderende uhyrer fra en ubenyttet jord ved siden af eller vandrende snørebånd af honningsvamp. Jeg går ind for godt naboskab, men der må være grænser.


Eksempler på lokal havemand Midtjylland

Gartner Lindy Pedersen
Marienlystvej 32
8200 Århus N
CVR: 85438913
Hjemmeside
Green Line anlægsgartner og træplejer
Tordenskjoldsgade 40
8200 Århus N
CVR: 37003190
Hjemmeside
Dich Træpleje ApS
Kasted Byvej 5
8200 Århus N
CVR: 32931936
Hjemmeside