Havemand Midtjylland

  • Billig havemand Midtjylland - Indhent 3 gratis tilbud
  • Du sparer 18 % med 3 lokale tilbud
  • Du får kun tilbud fra pålidelige havemænd

3 tilbud på Gartner er i dag ikke tilgængelig

Vejnavne i
postnummer 8200

Hestebjerrefaldet
Jess Ingerslevs Gade
Malmøgade
Godfred Hansens Vej
Gustav Holms Vej
Paludan-Müllers Vej
G.C. Amdrups Vej
Langelandsgade
Skejbytoften
Gøteborg Allé
Ørebrogade
Nydamsvej
Langdyssen
Nordre Ringgade
Elmehøjen
Jens Munks Vej
Bymandsvej
Karl Krøyers Vej
Vestre Ringgade
Risvang Allé

Havemand Midtjylland → 3 gratis tilbud → Spar 29 procent


Ukrudtsbekæmpelse - Rodsikre barrierer

Forestil dig en ukrudtssikker membran stillet på højkant - det er en rodsikker barriere. En rodsikker barriere er svaret, hvis rødderne af det store træ ved siden af kommer op i dit jordstykke og tager alt vandet, eller hvis der er en tilstødende ligusterhæk med en appetit som en elefant.
Det er også effektivt som barriere til naboens ondartede ukrudt, som breder sig under hegnet. Grav en rende, der er 30 cm dyb (eller mere), langs den nederste del af hegnet eller andre steder, hvor der er brug for det, og nedsæt et lodret lag af et materiale, rødderne ikke kan trænge igennem.
Det allerbedste materiale er en vandsikker membran - et kraftigt, såkaldt bituminøst materiale, som kan købes i byggemarkeder - men jeg kender også folk, der bruger kraftig plastic eller selv gamle stykker bølgeblik.

Det gode naboskab

I vores første have, som var meget lille og smal, havde vi i den ene side en ligusterhæk med en masse skvalderkål nedenunder. Jeg stak spaden ned langs kanten, skar adskillige rødder over af både liguster og skvalderkål og stak gamle tagsten ned som en lodret barriere.
Det fungerede som en drøm, og de står der formodentlig stadig! En anden god måde at bruge rodsikre barrierer på er at bremse et udbrud af ubehageligt flerårigt ukrudt.
Det gør man for at bekæmpe det, eller for at beskytte haven mod invaderende uhyrer fra en ubenyttet jord ved siden af eller vandrende snørebånd af honningsvamp. Jeg går ind for godt naboskab, men der må være grænser.


Eksempel på lokal havemand Midtjylland

Dich Træpleje ApS
Kasted Byvej 5
8200 Århus N
CVR: 32931936
Hjemmeside
Green Line anlægsgartner og træplejer
Tordenskjoldsgade 40
8200 Århus N
CVR: 37003190
Hjemmeside
Havemand Aarhus ApS
Ivar Huitfeldts Gade 54
8200 Århus N
CVR: 38148818
Hjemmeside