Havemand Middelfart

  • Billig havemand Middelfart - Modtag gratis 3 tilbud
  • Spar ca 12 procent med 3 rare tilbud
  • Få kun tilbud fra reelle havemænd

Vi kan for nærværende desværre ikke tilbyde tilbud

Lokale vejnavne
Middelfart

Mandal Alle
Kristiansmindevej
Højskredvej
Rs Poulsens Vej
Middelgrundvej
Vestergade
Tværgade
Vandværksvej
Thorsvej
Lyøvænget
Hyllehøjvej
Ærøvænget
Sverigesvej
Svinget
Lindevej
Tyttebærkvisten
Nyvang
Sophievej
Julievej
Industrivej

Pålidelige havemænd Middelfart står klar med gratis tilbud


Haveejerens venner - fuglene

Der findes masser af skabninger derude, som vil være mere end lykkelige for at hjælpe os af med vores skadegørere i haven uden at tage sig betalt for det. l tilgift kræver det ikke ret meget at tilkalde dem. Lad være med at bruge kemikalier og sørg for et relativt fredeligt miljø, hvor der er mad, vand og lidt læ - især om vinteren - så vil nyttedyrene finde frem helt af sig selv.
Jeg tror, at rødhalse udklækkes med en allerede indkodet viden om, at en haveejer plus en spade er det samme som frokost - de og solsortene er det naturlige svar på jordboende larver, men de tager også sommerfuglelarver og alle andre plageånder. Droslen har specialiseret sig i snegle med hus - de bruger en passende sten som en ambolt, de knuser husene imod, så de kan få fat i fyldet i dem.

Blåmejser og gærdesmutter rydder op

Blåmejser fungerer som vagtpatruljer mod bladlus; de tager regelmæssige runder i roser og frugttræer om foråret, hvor de har unger. Gærdesmutter tager masser af insekter fra hække og holder også af trips og springhaler, som ofte lever i og omkring kompostbunker.
Man tiltrækker fugle til haven ved at fodre dem med frø og fedt om vinteren, men sørg for, at der er mange træer og buske, hvori de kan søge læ og skjule sig for deres egne naturlige fjender. Det er også en god ide at dyrke planter, der sætter frø og bær, som fuglene kan leve af om efteråret.
Sørg for vedvarende forsyning af rent vand og et par redekasser, så har man skabt gode forudsætninger for mange fugle i haven. Udover nyttevirkningen ved bekæmpelse af en mængde skadedyr, så får man en ekstra bonus i for af smukke fugle i haven.


Eksempler på lokal havemand Middelfart

Blichfeldt Service
Oven Bæltet 22
5500 Middelfart
CVR: 35552065
Hjemmeside
GEA Fyn ApS
Solvænget 1
5500 Middelfart
CVR: 31262283
Hjemmeside
T.P. Mini Entreprise
Koesmosevej 74
5500 Middelfart
CVR: 30035658
Hjemmeside