Havemand Maribo

  • Billig havemand Maribo - Modtag gratis 3 tilbud
  • Få 18 pct rabat med 3 bundsolide tilbud
  • Få kun tilbud fra grundige havemænd

Det er ikke muligt at få 3 tilbud pt.

Eksempler på veje
fra Maribo

Nørrebrogade
Fuglereden
Rå Skovvej
Maglemervej
Nørresøgade
Søvænget
Smedestræde
Skovnæsvej
Hunseby Strandvej
Refshale Byvej
Maribovej
Søvej
Bekkasinvej
Agerhønevej
Gl. Anderstrupvej
Garvergården
Datavej
Rådhuset
Maria Gade
Kleins Vej

Havemand Maribo - Få 3 gratis tilbud og spar mange penge


Staudebede pleje

Gødskning: Der bør altid gødes efter en gødningsplan, der er udarbejdet på grundlag af en jordbundsprøve. Man kan dog også gøde efter nedenstående plan, indtil man har udarbejdet en rigtig gødningsplan. Til gødskning bruges primært humusforbedrende naturgødninger.
Der kan dog også anvendes NPK 23-3-7, som gives med 2 kg pr. 100 m2 pr. år. man bør ikke gøde på opvoksede stauder, idet gødningskorn vil svide skuddene i bladfæstene. Vanding: Vand altid i tørre perioder i den periode, der er markeret i tabellen.
Stauder viser hurtigt tegn på tørke med slappe blade og blomster, som visner. Der vandes med comkring 30 mm pr. gang, afmålt med en regnmåler i selve vandingsfeltet. I meget varme perioder vandes op til tre gange på en uge. Forårsklargøring: Ved efteråret klippes de visne skud af 30 cm over jorden og lægges mellem stauderne.

Køkkenhaven som gruppearbejde

En køkkenhave kan laves som et fremvisningsarbejde for mange forskellige grupper, for eksempel børnehaver, spejdere og haveforeninger. En gruppe kan anlægge en salathave med alle ingredienserne: salat, tomater, rodfrugter og spiselige blomster.
Hvert kvadrat kan have et flot skilt, hvorpå der står, hvad der vokser der. og hvordan det bruges i en salat. En anden ide er en krydderurtehave med skilte og en opfordring til at røre ved planterne. Det gode ved ideen med at bruge haven er, at den kræver så lidt vedligeholdelse, men alligevel er et spektakulært syn.
Humuspleje: Jorden skal hvert år tilføres et lag kompost på 3-6 cm, som kultiveres ned i jordoverfladen. Det gøres når stauderne lige er klippet ned i foråret. Derved opnås en levende, god og humusholdig jord med en fin omsætning. Det er endvidere et godt tidspunkt at formindske de aggressive stauder.


Udvalgte havemænd fra 4930 Maribo

Søren Olsen
Nystedvej 23
4930 Maribo
CVR: 12185499
www.nystedvej.dk
HVH Entreprise ApS
Hjulsporet 11-13
4930 Maribo
CVR: 13917302
Tlf. 54755458
Asgaard Have- og Entreprenørservice
Konemadevej 24
4930 Maribo
CVR: 35967656