Billig-gartner.dk

Havemand Mariager


Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" pt. stoppet

Havemand Mariager

Lokale veje
Mariager

Bryggerhaven
Hohøj Skovvej
Asserdalen
Fjelsted Søvej
Havndalvej
Klostergade
Fabriksvej
Randersvej
Assensvej
Vestparken
Kastaniealle
Sønderkærvej
Torvet
Sognegade
Damvej
Skovvænget
Vibevej
Stenfeldtsvej
Søbjergvej
Blichersvej

Spar 25% på billig havemand Mariagerfjord kommune


Stier i køkkenhavnen

For din egen bekvemmeligheds og sikkerheds skyld er det vigtigt at overveje, hvor brede dine gangstier skal være, dels når du skal passe rammerne, dels af æstetiske hensyn. Jeg fandt en lille, gammel dame og en stor, kraftig mand og målte, hvor langt de kunne nå uden at anstrenge sig.
Jeg fandt ud af, at begge let kunne nå 60 cm uden at miste balancen. Den eneste jord, der skal graves, gødes og vandes, findes i området med køkkenhaven og ikke på alle stierne. Det har reduceret vækstarealet i haven med 80%.
Og en ekstra fordel er det, at jorden i rammerne aldrig bliver presset sammen af dine fødder, så du behøver ikke at løsne eller gennemgrave jordblandingen. Hvad er så den ideelle bredde på stierne? Naturligvis skal du indrette dig efter, hvor meget plads du har. Hvis du har flere rammer i haven, kan du rent faktisk variere stiernes bredde.

Den rette vej i køkkenhaven

Leg lidt med nogle ideer og et stykke papir - og når du har bygget rammerne (og inden du fylder dem med min mix), kan du flytte rundt med dem, indtil de står helt rigtigt. Forestil dig, at det er ligesom at flytte havemøblerne rundt på terrassen.
Kan du se, hvordan der er sammenhæng i alt i urtehaven, og hvor godt det fungerer? Til større haver kan du altid sætte nogle af rammerne sammen side mod side for at skabe en 1 x 2 eller 1 x 3 m havekasse, hvor du stadig kan gå rundt om og nå ind til midten.
Hvis dine rammer står op mod en mur, et hegn eller en bygning til den ene side, og der på den anden side er en meget trafikeret havegang, kan du reducere kassens bredde til 60 cm. Sådan kan du nå helt ind til kassens bagvæg, og rammerne kommer ikke til at stå i vejen for de forbipasserende. Rammernes længde kan du selv bestemme, og de kan fremstilles af den slags træ, du foretrækker.Mariager havemænd eksempel:

Flotfacade ApS
Munkhøjvej 14
9550 Mariager
CVR: 32942164
www.flotfacade.dk
Agrologica
Houvej 55
9550 Mariager
CVR: 95472559
www.agrologica.dk
Husreparatøren
Stenfeldtsvej 16
9550 Mariager
CVR: 33990421
www.husreparatoeren.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt