Havemand Lyngby

  • Billig havemand Lyngby - Indhent gratis 3 tilbud
  • Få 12 procent rabat med 3 profitable tilbud
  • Modtag kun tilbud fra anerkendte havemænd

3 tilbud på Gartner er i dag ikke online

Eksempler på veje
fra Lyngby

Asylgade
Havretoften
Agerbovej
Borreparken
Egegårdsvej
Agermånevej
Bagsværdvej
Elektrovej
Gammel Lundtoftevej
Daugaardsvej
Bygtoften
Asavænget
Bækkevang
Ellehjørnet
Bygningstorvet
Brovej
Enighedsvej
Fortunvænget
Carlshøjvej
Engelsborgvej

Havemand Lyngby - Vi skaffer dig hurtigt 3 super tilbud


Ukrudt og jorddækning

Den metode, de fleste mennesker bruger som en normal del af arbejdet i haven for at forhindre ukrudt, er at dække jorden i bede om foråret. Jorddækning vil sige, at der udlægges et lag på 5-8 cm af fx havekompost eller godt nedbrudt staldgødning på al fri jord. Det har faktisk tre funktioner: Det sparer vand, kvæler frø og forbedrer jorden.
Hvordan kan det lade sig gøre? Man hører ofte folk sige, at jorddækning er med til at forsegle jordens fugtighed. Hvad der rent faktisk sker, er, at jorden opfører sig omtrent som en væge og trækker vandet op til overfladen, hvor det fordamper.
Hvis jorden er dækket, vil det løse materiale ophæve vægevirkningen og holde den underliggende jord kølig og fugtig, hvilket er meget bedre for rødderne i en varm sommer. Det siges, at jorddækning kvæler ukrudtsfrø.

Jorddækning er ret fantastisk

Ukrudtsfrø har brug for lys for at spire, så det, der rent faktisk sker, er, at ukrudtsfrøene på jordoverfladen kommer i mørke pga. jorddækket, så de ikke kan komme op. Men lug ukrudtet bort, før jorden dækkes, da jorddækningsmaterialet ikke vil dræbe eksisterende ukrudt.
Folk taler også om ikke-gravning, og jorddækning er i bund og grund, hvad de mener. I stedet for at indarbejde godt nedbrudt organisk materiale i sine bede fordeler man det på jordoverfladen og lader ormene om at trække det ned. Det er lige så effektivt som gravning, men indebærer ikke nær så meget arbejde.
Jorddækning er ret fantastisk, men det kan ikke udrette mirakler. Det kræver de rette vilkår for at virke godt, hvorfor jorddækning normalt udføres ved begyndelsen af havesæsonen, lige efter at man har luget bedene, og mens jorden er fugtig.


Engagerede havemænd fra postnummer 2800

Den Friske Anlægsgartner
Christoffers Alle 117
2800 Lyngby
CVR: 35817581
Tlf. 24846430
Ethans Træpleje
Boveskovvej 11
2800 Lyngby
CVR: 30676246
www.ethans-traepleje.dk
Anlægsgartner Jan Trinderup
Peter Rørdams Vej 10
2800 Lyngby
CVR: 15500735
www.facebook.com/864294086984994