Billig-gartner.dk

Havemand Lolland


3 tilbud er desværre ikke mulig pt.

Havemand Lolland

Eksempler på
vejnavne i 4970

Tågerupvej
Kragesøvej
Golfstien
Hillestedvej
Mågelunden
Engvej
Byhavevej
Fælledvej
Bekkasinvej
Elmevang
Klokkerholmsvej
Industrivej
Solvej
Musvågelunden
Lindsgade
Lindevang
Præstevænget
Grønvej
Havebyvej
Bomhusvej

Spar 20% på havemand Lolland - Vi finder 3 gode tilbud


Økologiske alternativer

Økologiske havedyrkere foretrækker at undgå problemerne fra begyndelsen, så de har afskærmet deres grøntsager fra skadegørerne ved hjælp af barrierer; de indfanger måske skadegørerne eller fjerner dem med håndkraft eller sørger for gode forhold for naturlige fjender ved at plante selskabsplanter.
I det hele taget må de fleste private haveejere anses for økologiske havedyrkere, der betragter haven som et levende system, som er med til at sikre gode vilkår for alle parter. Alligevel kan det ikke helt undgås, at der af og til opstår situationer, hvor der må gribes ind.
Her er de økologiske midler en god hjælp. Men også økologiske midler skal bruges med forsigtighed. Selv om mange af dem hurtigt forsvinder og er miljøvenlige, er nogle af dem ganske simpelt økologiske hammere, der ikke er selektive over for det, de rammer.

Brug af insektsæbe

Insektsæbe er ikke den slags sæbe, man bruger i badekarret, men en særlig sæbe, der er baseret på fedtsyrer. Insektsæbe sælges i flydende form og kan udsprøjtes på skadegørerne. Brug det imod bladlus, spindemider og mellus; det er et af de få virkeligt effektive midler til kålfluer, da det kan sive ind gennem deres naturlige voksbelægning.
Nyttige bakterier kan fås i koncentreret form og findes i forskellige produkter beregnet til forskellige formål. Nogle renser havedammen, andre får kompostbunken til hurtigere at blive nedbrudt eller bruges i regnvandsbassiner.
Nogle produkter bruges til at forøge det naturlige indhold af nyttige mikroorganismer i jorden, og de er med til at skabe et sundere rodmiljø; det er især praktisk, når man går over til økologisk dyrkning.Autoriserede havemænd i postnummer 4970

Hans Fjord Hansen
Langs Vejlevej 15
4970 Rødby
CVR: 28199430
Erling Bjørn
Gumpehavevej 18
4970 Rødby
CVR: 34288968
Tlf. 54608441
Tage Wollesen
Langs Vejlevej 1
4970 Rødby
CVR: 25216334
Tlf. 54601702


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt