Havemand Lolland

  • Billig havemand Lolland - Indhent gratis 3 tilbud
  • Få 32 pct rabat med 3 udsøgte tilbud
  • Modtag kun tilbud fra velegnede havemænd

Det er ikke muligt at bestille 3 tilbud lige nu

Eksempler på veje
i postnummer 4970

Glentevej
Engskærvej
Sneppevej
Svalevej
Norreskovhusevej
3.Tværvej
Svanevej
Lyttesholmvej
Ankersholm
Gartnervænget
Nordre Kaj
Lindsgade
Bjernæsvej
Mågelunden
Sverigesvej
Humlegårdsvej
Mosevej
Hyldtofte Strandvej
Fruegade
Nørregade

Spar 20% på havemand Lolland - Vi finder 3 gode tilbud


Økologiske alternativer

Økologiske havedyrkere foretrækker at undgå problemerne fra begyndelsen, så de har afskærmet deres grøntsager fra skadegørerne ved hjælp af barrierer; de indfanger måske skadegørerne eller fjerner dem med håndkraft eller sørger for gode forhold for naturlige fjender ved at plante selskabsplanter.
I det hele taget må de fleste private haveejere anses for økologiske havedyrkere, der betragter haven som et levende system, som er med til at sikre gode vilkår for alle parter. Alligevel kan det ikke helt undgås, at der af og til opstår situationer, hvor der må gribes ind.
Her er de økologiske midler en god hjælp. Men også økologiske midler skal bruges med forsigtighed. Selv om mange af dem hurtigt forsvinder og er miljøvenlige, er nogle af dem ganske simpelt økologiske hammere, der ikke er selektive over for det, de rammer.

Brug af insektsæbe

Insektsæbe er ikke den slags sæbe, man bruger i badekarret, men en særlig sæbe, der er baseret på fedtsyrer. Insektsæbe sælges i flydende form og kan udsprøjtes på skadegørerne. Brug det imod bladlus, spindemider og mellus; det er et af de få virkeligt effektive midler til kålfluer, da det kan sive ind gennem deres naturlige voksbelægning.
Nyttige bakterier kan fås i koncentreret form og findes i forskellige produkter beregnet til forskellige formål. Nogle renser havedammen, andre får kompostbunken til hurtigere at blive nedbrudt eller bruges i regnvandsbassiner.
Nogle produkter bruges til at forøge det naturlige indhold af nyttige mikroorganismer i jorden, og de er med til at skabe et sundere rodmiljø; det er især praktisk, når man går over til økologisk dyrkning.


Havemænd Lolland eksempel:

Jens Olsen
Sædinge By 12
4970 Rødby
CVR: 13056641
Tlf. 54601125
Tage Wollesen
Langs Vejlevej 1
4970 Rødby
CVR: 25216334
Tlf. 54601702
Hans Peter Rasmussen
Nakskov Landevej 27
4970 Rødby
CVR: 19166600
Tlf. 54608014