Havemand Lemvig

Det er desværre ikke muligt at indhente 3 tilbud pt.

Havemand Lemvig → Modtag 3 gratis tilbud → spar 29 %En klippet hæk

Den klippede hæk er hækken, der afskærmer og afgrænser mod fortov og veje. Den bliver klippet, så den fremtræder synlig tæt og ensartet. Plejen sigter mod at opnå en nogenlunde tæt og lige hæk, således at hækkens form hele tiden opfattes. Det opnås med en til to klipninger om året.
Plejebeskrivelse klippet hæk: Havepræg, funktionsfasen Klipning 1 gang pr. år: Der anvendes motor- eller elklipper. Man klipper efter frihånd, hvorved hækken kommer til at fremtræde lige og ensartet. Bedste klippetidspunkt ved én klipning om vinteren, hvor planterne er i hvile.
Hvis man ikke kan vente til vinteren, skal hækken klippes i slutningen af september, så hækken ikke igen begynder at skyde med nye skud hen mod vinteren. Hvis man klipper hækken én gang om året ved Sankt Hans, vil hækken sætte mange nye skud, som dermed skæmmer udseendet et år frem.En naturligt udseende hæk

Ønskes et naturligt udseende på den klippede hæk, kan stedsegrønne hække klippes én gang om året, tidspunktet er til Sct. Hans. Ønskes et pænt udseende flest måneder på et år, bør den stedsegrønne hæk klippes sidst i september. Klipning 2 gange pr. år: Ved to klipninger klippes hækken op til Sct. Hans og i september.
Ukrudt fjernes, hver gang man klipper hæk, eller hvis det i øvrigt observeres. Er der træagtigt ukrudt inde i hækken, trækkes det nemt op med rod, når ukrudtet er ungt. Er hækken tæt nede ved jorden, som den bør være, vil risikoen for spirende ukrudt være lille.
Gødskning: Hvis hækken vokser temmelig dårligt eller har fået gule blade i løbet af sommeren, kan det blive nødvendigt at gøde hækken. Der anvendes fortrinsvis naturgødninger eller NPK. Der anvendes 4 kg pr. 200 kubikmeter i begyndelsen af april eller i august. Vanding er kun nødvendig under etableringsfasen.3 tilbud på varmepumper

Få 3 byggetilbud - gratis og uforpligtende

Del - Del - Del:

Billig VVS

Eksempler på veje
i postnummer 7620:
Pederstoft
Bynkevej
Mosevænget
Ringgade
Kondorvej
Huggersgårdvej
Banegårdsvej
Juelsgårdvej
Rammekærvej
Rammegårdvej
Falkevej
Elleparken
Fjaltringbyvej
Godthåbsvej
Lindegården
Mejsevej
Kresten Bertelsens Vej
Jupitervej
Odinsvej
Heldumvej

Postnr. 7620 Lemvig havemænd


BB Entreprenør

Bækkelundvej 11
7620 Lemvig
CVR: 34359679
www.brianborg.dk

Anlægsgartner Flemming Wolff Jensen

Remmerstrandvej 39
7620 Lemvig
CVR: 26788633
Tlf. 97891491

Jeppe Stephansen

Nejrupvej 44
7620 Lemvig
CVR: 35548297
Tlf. 97836252© 2020 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt