Havemand Lemvig

  • Billig havemand Lemvig - Modtag gratis 3 tilbud
  • Du sparer 10 procent med 3 skarpe tilbud
  • Du får kun tilbud fra effektive havemænd

Vi kan i øjeblikket ikke levere 3 tilbud

Eksempler på
vejnavne Lemvig

Præstevænget
Mosevænget
Lars Eriksens Stræde
Bonnesigvej
Rombyvej
Brunsgårdvej
Navervej
Rammevej
Rattrupvej
Godthåbsvej
Juelsgårdvej
Gammel Damsgårdvej
Ringkøbingvej
Nørrelundvej
Havnen
Bakkevej
Myntevej
Anders Thuborgs Vej
Hegnsgårdvej
Fjordlystvej

Havemand Lemvig → Modtag 3 gratis tilbud → spar 29 %


En klippet hæk

Den klippede hæk er hækken, der afskærmer og afgrænser mod fortov og veje. Den bliver klippet, så den fremtræder synlig tæt og ensartet. Plejen sigter mod at opnå en nogenlunde tæt og lige hæk, således at hækkens form hele tiden opfattes. Det opnås med en til to klipninger om året.
Plejebeskrivelse klippet hæk: Havepræg, funktionsfasen Klipning 1 gang pr. år: Der anvendes motor- eller elklipper. Man klipper efter frihånd, hvorved hækken kommer til at fremtræde lige og ensartet. Bedste klippetidspunkt ved én klipning om vinteren, hvor planterne er i hvile.
Hvis man ikke kan vente til vinteren, skal hækken klippes i slutningen af september, så hækken ikke igen begynder at skyde med nye skud hen mod vinteren. Hvis man klipper hækken én gang om året ved Sankt Hans, vil hækken sætte mange nye skud, som dermed skæmmer udseendet et år frem.

En naturligt udseende hæk

Ønskes et naturligt udseende på den klippede hæk, kan stedsegrønne hække klippes én gang om året, tidspunktet er til Sct. Hans. Ønskes et pænt udseende flest måneder på et år, bør den stedsegrønne hæk klippes sidst i september. Klipning 2 gange pr. år: Ved to klipninger klippes hækken op til Sct. Hans og i september.
Ukrudt fjernes, hver gang man klipper hæk, eller hvis det i øvrigt observeres. Er der træagtigt ukrudt inde i hækken, trækkes det nemt op med rod, når ukrudtet er ungt. Er hækken tæt nede ved jorden, som den bør være, vil risikoen for spirende ukrudt være lille.
Gødskning: Hvis hækken vokser temmelig dårligt eller har fået gule blade i løbet af sommeren, kan det blive nødvendigt at gøde hækken. Der anvendes fortrinsvis naturgødninger eller NPK. Der anvendes 4 kg pr. 200 kubikmeter i begyndelsen af april eller i august. Vanding er kun nødvendig under etableringsfasen.


Lokal havemand fra 7620

Flise & Hegn
Ringkøbingvej 39
7620 Lemvig
CVR: 74904211
Hjemmeside
Plæner Professionel I/S
Råbjerghøj 6
7620 Lemvig
CVR: 30798821
Hjemmeside
A. M. Haveservice
Kresten Bjerres Vej 40
7620 Lemvig
CVR: 21991880
Hjemmeside