✅Havemand Lejre

  • Billig havemand Lejre - Modtag 3 gratis tilbud

  • Spar ca 52 pct med 3 udsøgte tilbud

  • Modtag kun tilbud fra velegnede havemænd

Vi kan for nærværende ikke levere 3 tilbud

✅Havemand Lejre - Få 3 tilbud på et par dage og spar 28 %✅Ormekompost

Hvis man ikke producerer ret meget affald, især hvis det meste kommer fra køkkenet, kan man overveje at lave ormekompost i stedet for almindelig kompost. Orme er det moderne svar på den traditionelle husmands gris.
Man putter sine rester ind i den ene ende og når det, utrolig hurtigt, kommer ud i den anden ende, er det værdifuld planteføde. Ormekompost er god, som den er, og klar til brug lige fra ormen, mens frisk staldgødning afgiver så meget ammoniak, at det kan svide enhver plante, det kommer i kontakt med, så det skal oplagres i seks måneder, før det er godt nedbrudt.
Man kan købe udstyr til ormekompost, orme og alt, hvad man har brug for til at komme godt i gang - den treetagesbeholder, der ligner en hel stabel sigter, er glimrende, hvis man ikke bryder sig om at røre ved sine små, slimede medarbejdere.

Der kan desværre ikke fås 3 tilbud lige nuOrmeekskrementer

Man kan fjerne bundkammeret, hvor det ældste materiale er klar til brug, hælde det ud og sætte bakken tilbage i toppen af bunken, hvor den kan fyldes igen. Det er det nærmeste, man kommer en evighedsmaskine i haven. Brug den næringsholdige, hjemmeproducerede ormekompost - det er rene ormeekskrementer - til topdressing af planter i udendørs krukker eller til supplement i urtehaven. Det er glimrende til økologiske havedyrkere, da det er 100 procent naturligt.
Som man formentlig er blevet klar over nu, er der mange ting, der kan gå galt, når man arbejder med planter. Bortset fra angreb fra alle slags insekter er de også bytte for sygdomme forårsaget af mikroskopiske svampe, bakterier og virus. Men ikke alle problemer skyldes sygdomme eller skadedyr.Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" indtil videre aflystLejre specialister fra branchen: Havemænd


Den Alsidig Håndværker

Hovedvejen 134
4320 Lejre
CVR: 21694193
Tlf. 26147772© 2022 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt