Havemand Lejre

  • Billig havemand Lejre - Indhent gratis 3 tilbud
  • Få rabat (32 pct) med 3 aktuelle tilbud
  • Modtag kun tilbud fra certificerede havemænd

Det er ikke muligt at få 3 tilbud i dag

Veje i postnummer 4320

Sandbanken
Hvalsøvej
Bækgårdsvej
Ledreborg Alle
Pilegårdsvej
Nørretoften
Kastholmvej
Ryeskovvej
Flintevænget
Lejrevej
Jonstrupvej
Hestehavevej
Brotoften
Flædevadsvej
Bygaden
Maglehøjen
Krohaven
Birkholmvej
Lykkesholmvej
Amager Huse

Havemand Lejre - Få 3 tilbud på et par dage og spar 28 %


Ormekompost

Hvis man ikke producerer ret meget affald, især hvis det meste kommer fra køkkenet, kan man overveje at lave ormekompost i stedet for almindelig kompost. Orme er det moderne svar på den traditionelle husmands gris.
Man putter sine rester ind i den ene ende og når det, utrolig hurtigt, kommer ud i den anden ende, er det værdifuld planteføde. Ormekompost er god, som den er, og klar til brug lige fra ormen, mens frisk staldgødning afgiver så meget ammoniak, at det kan svide enhver plante, det kommer i kontakt med, så det skal oplagres i seks måneder, før det er godt nedbrudt.
Man kan købe udstyr til ormekompost, orme og alt, hvad man har brug for til at komme godt i gang - den treetagesbeholder, der ligner en hel stabel sigter, er glimrende, hvis man ikke bryder sig om at røre ved sine små, slimede medarbejdere.

Ormeekskrementer

Man kan fjerne bundkammeret, hvor det ældste materiale er klar til brug, hælde det ud og sætte bakken tilbage i toppen af bunken, hvor den kan fyldes igen. Det er det nærmeste, man kommer en evighedsmaskine i haven. Brug den næringsholdige, hjemmeproducerede ormekompost - det er rene ormeekskrementer - til topdressing af planter i udendørs krukker eller til supplement i urtehaven. Det er glimrende til økologiske havedyrkere, da det er 100 procent naturligt.
Som man formentlig er blevet klar over nu, er der mange ting, der kan gå galt, når man arbejder med planter. Bortset fra angreb fra alle slags insekter er de også bytte for sygdomme forårsaget af mikroskopiske svampe, bakterier og virus. Men ikke alle problemer skyldes sygdomme eller skadedyr.


Kvalitetssikrede havemænd i postnr. 4320

KM-Haveservice
Hulegårdsvej 6
4320 Lejre
CVR: 25467841
www.km-haveservice.dk
DK Multiservice
Røglebakken 28
4320 Lejre
CVR: 15666242
Tlf. 46481197
Dickow´s Tømrer og Have Service
Lønspjæld 7
4320 Lejre
CVR: 37701173
Tlf. 61794593