Billig-gartner.dk

Havemand Langeland


Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" lige nu ikke i drift

Havemand Langeland

Veje 5932 Langeland

Højetoftevej
Paradisvejen
Duevej
Skovduevej
Askevænget
Blåbærvænget
Slåvænget
Ristinge Fælled
Storkevej
Nordenbro
Grottevej
Banevænget
Klitrosevej
Elmevænget
Gulspurvevænget
Granvænget
Æblevænget
Karpevænget
Poppelvej
Tværvej

Har du brug for en god og billig havemand Langeland?


Sommerblomster

Bedet med sommerblomster er et af de mest blomsterrige bede i haven. Da det består af planter, der ikke tåler frost, plantes der nye arter hvert år. Det giver mulighed for nye sammensætninger år for år. Plejen sigter mod sikker etablering ved udplantning samt renholdelse af bedet.
En væsentlig forudsætning for at undgå frostskader er kendskab til risikoen for sen nattefrost i det område, hvor bedet etableres. Der er ofte meget sen nattefrost i de indre dele af landet, hvorimod det forholder sig modsat i kystområder. Det giver et meget forskelligt plantetidspunkt, fra først i maj til midt i juni.
Der kan etableres to kulturer, hvis der anvendes frosttålsomme planter i vinterhalvåret. Først tilføres jorden 4-6 cm rimelig grov kompost og derefter 2-3 cm lerfrit grus af mellemgrov kvalitet. Dette grus blandes herefter i jorden ved nedfræsning. På sandjord skal der kun tilføres kompost.

Bedsteforældre i haven

Selv om besøget kan være af kort varighed, har jeg gennem haveprojekter set nogle af de tætteste bånd blive knyttet mellem bedsteforældre og børnebørn. Giv dit barnebarn en have eller bare et kvadrat, lad barnet skrive sit navn på gitteret, og giv det lyst til at plante i haven.
Du vil opdage, at dine børnebørn oftere sætter sig i forbindelse med dig for at se, hvordan deres have gror. Dette kan naturligvis også virke den anden vej, når bedsteforældrene besøger barnets hjem, og de tilplanter en have der. Forventningen til det næste besøg bliver stor, fordi man skal se, hvad der nu er sket i haven.
Valget af planter til børn er let; planterne skal være nemme at få til at gro og vokse hurtigt, og resultatet skal være spændende. Udfyld tekstformularen på ca 4 minutter og få 3 bæredygtige anlægsgartnertilbud på kort tid. Indtast din anlægsopgave på max 4 minutter nu!Udvalgte havemænd i postnr. 5932

I/S Larsen drift
Galbjergvej 4, Brandsby
5932 Humble
CVR: 28359608
Ristinge Nors Digelaug AmbA
Møllevænget 13
5932 Humble
CVR: 51707915
Tlf. 62571075
F.H. Multiservice
Renevejen 4
5932 Humble
CVR: 28931123
Tlf. 62572849


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt