Havemand Korsør

  • Billig havemand Korsør - Få 3 gratis tilbud
  • Spar ca 10 pct med 3 brugbare tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra reelle havemænd

Det er ikke muligt at modtage 3 tilbud for nærværende

Vi dækker også disse
veje i Korsør

Bonderupvej
Rolandsvej
Ahornvej
Blomsterparken
Rylevej
Alhøjvænget
Løvsangervej
Halsskov Havn
Bekkasinvangen
Pilevænget
Fladsken
Bernstensgade
Gøgemarken
Høgeleddet
Lilleskovvej
Grevens Træer
Annagade
Hulbyvej
Egholmvej
Hyvingevej

Havemand Korsør ➔ Her får du gratis 3 lokale have tilbud


Kompost

Mange af os smider en masse ting ud, der kunne bruges som vigtigt grovfoder til havejorden. Der er ikke nogen hemmelig opskrift på perfekt kompost, kun et par gode tips til fremgangsmåden. Man skal ikke tro på de gamle bønder, som driller med at sige, at den eneste måde at få haveaffald til at blive ordentlig nedbrudt på er at lette sig for fem liter øl ud over det på vejen hjem fra kroen.
Der er andre måder, selvom de ikke er helt så kreative. Kompost skal opvarmes for at arbejde ordentligt, og en af de mest almindelige grunde til, at kompost ikke nedbrydes, er, at den aldrig har fået mulighed for det.
Humuspleje: Jorden tilføres hvert år et lag kompost på 2-5 cm, der kultiveres ned i jordoverfladen. Herved opnås en god, levende og humusholdig jord. Kalkning: Roser kræver en basisk jord, og især på sandjorde er det nødvendigt at kalke. Der tilføres 0,5 kilo pr. m2 én gang om året.

Kompostbunker

Lad være med at gøre bunken for lille; der skal være en vis mængde i den, før den kan varme ordentligt op, og en beholder på ca. 1 kubikmeter er tæt på at være ideel. Hvis beholderen skal være større, skal den være aflang, men en meter i højden er sandsynligvis alt, hvad man kan klare, da ingredienserne skal anbringes i lag, som i en sandwich.
Hvis haven er af den slags, der giver meget affald, kan man klare det ved at have to kompostbunker. Det svarer til at have to arbejdsskjorter, når den ene er i brug, er den anden til vask. Begynd med bunke nummer et, byg den op, dæk den til og lad den være i fred, så den kan kompostere, mens der arbejdes på bunke nummer to.
Når den anden beholder er fuld, er indholdet i den første klar til brug. Man kan lave en fritstående kompostbunke, men det er utroligt meget lettere at bruge en beholder.


3 havemænd fra 4220 Korsør

JM Service
Langelandsvej 10
4220 Korsør
CVR: 30008006
Am Haveservice I/S
Bonderupvej 39
4220 Korsør
CVR: 37809152
www.facebook.com/amhaveservicekorsoer
Frederik's Grønne Gren
Marsk Stigs Vej 155
4220 Korsør
CVR: 20544880
www.frederiksgronnegren.dk