Havemand Kolding

  • Billig havemand Kolding - Få gratis 3 tilbud
  • Få rabat (26 pct) med 3 seriøse tilbud
  • Du får kun tilbud fra kompetente havemænd

Vi kan i øjeblikket ikke tilbyde 3 tilbud

Veje i postnummer 6000

Borgergade
Femøvænget
Borchsmindevej
Grønnevangen
Borchs Gård
Grævlingevænget
Albuen
Folehaven
Elsdyrvej
Damstien
Gyvelvej
Haslevej
Bramdrupskovvej
Finmarken
Buen
Gøhlmannsvej
Delken
Askøvænget
Edv. Laus Vej
Ankerhusvej

Havemand Kolding? Få 3 tilbud - 100 procent gratis


Håndtering af syge planter

I visse tilfælde kan lidt kirurgi være det, der redder en syg plante. At gøre en stor plante mindre kan øge dens chancer for overlevelse, hvis den af en eller anden grund har mistet sine rødder, for ved at fjerne noget af planten over jorden mister den ikke længere vand ved fordampning hurtigere, end den er i stand til at optage det.
Planten har bedre mulighed for at komme sig - og den vil hurtigt indhente den forsømte vækst. Som en tommelfingerregel kan det siges, at man skal sigte på at skære en tredjedel eller halvdelen af planten over jorden tilbage, hvis det kan gøres uden at ødelægge planten.
Beskæring får ofte en beskadiget plante til hurtigt at se bedre ud. Hvis en forgrenet plante er knækket, eller de unge skud er blevet forvredne af et slemt bladlusangreb, har beskæring den samme virkning som topning og fremmer hurtig udvikling af sideskud.

Ikke-kemisk bekæmpelse

Tidligere anså man sprøjtning for at være en tryllestav, der fjernede alle slags problemer, men nu findes der mange andre ikke nær så miljøskadelige bekæmpelsesmuligheder, der ofte er akkurat lige så effektive som kemikalierne.
Fordelen ved disse bekæmpelsesmetoder er, at man ikke udraderer nyttegørerne, samtidig med at man udsletter skadegørerne. Bladgødning indeholder kun næringsstoffer, der kan optages gennem bladene, og den er meget letopløselig, så der ikke er risiko for svidning.
Man kan se, når ens pleje har hjulpet, for patienten begynder at se frodig og skinnende ud og begynder at skyde igen. Når vi taler potteplanter, ved man med sikkerhed, at man har vundet, hvis man ser sunde, hvide, nye rødder langs kanten af rodklumpen, når man forsigtigt slår planten ud af potten.


Tre havemænd i 6000 Kolding

Anlægsgartner Flemming Hansen
Olgas Alle 2 A
6000 Kolding
CVR: 27479634
www.fh-sten.dk
Dansk service
Platinvej 67
6000 Kolding
CVR: 27778062
www.danskservice.dk
PL Anlæg
Lunavej 2 A
6000 Kolding
CVR: 29372306
www.engodgrund.dk