Billig-gartner.dk

Havemand Kolding


Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" indtil videre ikke aktiv

Veje 6000 Kolding

Frederikshave
Borgmestervangen
Bytoften
Bjørnøvænget
Bramdrupskovvej
Gl. Kongevej
Egernvej
Elsdyrvej
Fynslundvej
Hauchsvej
Carl Plougs Vej
Bakketoppen
Bekkasinvej
Blæsbjerggade
Egtved Alle
Erik Glippings Vej
Damhusvej
Eliassensvej
Harevænget
Almindingen

Havemand Kolding? Få 3 tilbud - 100 procent gratis


Håndtering af syge planter

I visse tilfælde kan lidt kirurgi være det, der redder en syg plante. At gøre en stor plante mindre kan øge dens chancer for overlevelse, hvis den af en eller anden grund har mistet sine rødder, for ved at fjerne noget af planten over jorden mister den ikke længere vand ved fordampning hurtigere, end den er i stand til at optage det.
Planten har bedre mulighed for at komme sig - og den vil hurtigt indhente den forsømte vækst. Som en tommelfingerregel kan det siges, at man skal sigte på at skære en tredjedel eller halvdelen af planten over jorden tilbage, hvis det kan gøres uden at ødelægge planten.
Beskæring får ofte en beskadiget plante til hurtigt at se bedre ud. Hvis en forgrenet plante er knækket, eller de unge skud er blevet forvredne af et slemt bladlusangreb, har beskæring den samme virkning som topning og fremmer hurtig udvikling af sideskud.

Ikke-kemisk bekæmpelse

Tidligere anså man sprøjtning for at være en tryllestav, der fjernede alle slags problemer, men nu findes der mange andre ikke nær så miljøskadelige bekæmpelsesmuligheder, der ofte er akkurat lige så effektive som kemikalierne.
Fordelen ved disse bekæmpelsesmetoder er, at man ikke udraderer nyttegørerne, samtidig med at man udsletter skadegørerne. Bladgødning indeholder kun næringsstoffer, der kan optages gennem bladene, og den er meget letopløselig, så der ikke er risiko for svidning.
Man kan se, når ens pleje har hjulpet, for patienten begynder at se frodig og skinnende ud og begynder at skyde igen. Når vi taler potteplanter, ved man med sikkerhed, at man har vundet, hvis man ser sunde, hvide, nye rødder langs kanten af rodklumpen, når man forsigtigt slår planten ud af potten.Aktuelle havemænd i 6000 Kolding

Dansk service
Platinvej 67
6000 Kolding
CVR: 27778062
www.danskservice.dk
Kjeld Larsen & Søn A/S
Hartevej 5, Harte
6000 Kolding
CVR: 12255373
www.kjeldlarsen.dk
JM Have v/Jesper Mikkelsen
Haderslevvej 89
6000 Kolding
CVR: 34319111
Tlf. 30282889


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt