Havemand Kokkedal

  • Billig havemand Kokkedal - Få 3 gratis tilbud
  • Spar ca 11 % med 3 konkurrencedygtige tilbud
  • Modtag kun tilbud fra faglærde havemænd

3 tilbud på Gartner er lige nu ikke aktiv

Eksempler på
Kokkedal vejnavne

Karlebovej
Vibensholmsvej
Brønsholmgårdsvej
Brinken
Rypevænget
Jellerødvænge
Avlholmgårdsvej
Dådyrvænget
Flintevej
Mørkelmosevej
Egeparken
Kokkedal Industripark
Jellerødgårdsvej
Kokkedal Stationsvej
Egehaven
Lerbakkevej
Egernvænget
Fasanvænget
Vejenbrødvej
Rugvænget

Havemand Kokkedal. Få gratis 3 tilbud fra erfarne fagmænd


Økologisk dyrkning af haven

For en kemiker er organiske forbindelser dem, der indeholder kulstof; de findes i eller udvikles af levende organismer. Udtrykket økologisk har en lidt anden betydning for havedyrkere, selv om forbindelsen til de levende ting stadig findes.
Nogle mennesker tager den økologiske dyrkning meget alvorligt, og det er let at køre fast i diskussionerne om, hvad det nøjagtigt er man må og ikke må. Inkarnerede økologer følger retningslinjerne fra Plantedirektoratet. For de fleste af os er det tilstrækkeligt at undgå kunstgødning, kemiske plantebeskyttelsesmidler og ukrudtsmidler.
Der kommer hele tiden andre typer af inaktive voksemedier på markedet, og de bliver hele tiden bedre, så man skal holde øje med, hvad man kan købe, og være klar til at tilpasse dyrkningsmetoderne de forskellige materialer.

Brug af Roundup i haven

Jeg vil anslå, at jeg selv dyrker 99 procent økologisk; min eneste svaghed er Roundup, som jeg bruger - en enkelt gang - for at komme i gang med at opdyrke ny jord. Roundup bliver inaktivt ved kontakt med jord og nedbrydes meget hurtigt.
Så snart ukrudtet er dødt, kan jeg gennemføre al efterfølgende dyrkning økologisk uden frygt for skadelige reststoffer. Jeg ser på min egen tilgang som økologisk dyrkning med sund fornuft. For mig er økologisk havedyrkning ikke en afvisning af videnskaben og en tilbagevenden til staldgødning og magi; det er udnyttelse af vores biologiske og kemiske viden på en ansvarlig, fremsynet måde.
Voksemedier baseret på komposteret bark er nogle af de mest lovende, men selv disse egner sig sjældent til formering. Prøv dig frem og find ud af, hvad der fungerer for dig det er sådan, jeg gør.


Havemand Kokkedal eksempler:

Vejenbrød Havehjælp
Vejenbrødvej 34
2980 Kokkedal
CVR: 25434323
Hjemmeside
Gartner Carlsen ApS
Højager 4
2980 Kokkedal
CVR: 29223041
Hjemmeside
M.I. Entreprise
Vejenbrødvej 74
2980 Kokkedal
CVR: 30666933
Hjemmeside