Billig-gartner.dk

Havemand Kerteminde


Vi kan i dag ikke levere 3 tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 5300

Hyrdevej
Havnevejen
Grønlandsgade
Fiskergade
Asylgade
Hundslevvej
Bellisvej
Grønløkkevej
Anemonevej
Fynshovedvej
Egevej
Glysingsvej
Chr. Jydesvej
Fyrrevænget
Idrætsvej
Holevangsvej
Birkevej
Hulemosevej
Fabers Alle
Cikorievej

Havemand Kerteminde - Indhent de 3 billigste tilbud her


Stauderabat vedligeholdelse

Stauderabatten er i modsætning til staudebedet ofte sammensat af mange planter af samme art. Det giver i staudernes blomstringstid et ensartet billede. Der vælges ofte stauder med lang blomstringstid og korte opretstående skud, der ikke vælter.
Stauderabatten kan være sammensat af flere arter plantet i et system. Hvis der også er brugt forårsløgvækster, kan der opnås et smukt blomsterskue flere gange i løbet af en vækstsæson. Plejen sigter mod renholdelse og, ved sammensætning af flere arter, afpudsning af visne blomster.
Ukrudtsbekæmpelseforetages ved at jorden friholdes for synligt ukrudt mellem stauderne , især først på sæsonen. Senere dækker stauderne jorden, så der kun kommer ganske lidt ukrudt. Det sker ved renholdelse hver 3. uge først på sæsonen, senere med noget længere interval. Ved særlige behov eller stor ukrudtsbestand kan der renholdes hver lidt oftere.

Plant løg i haven

Der er mange typer løg, fra de store milde til de små kraftigt smagende skalotter. Alle er lette at dyrke fra frø eller stikløg (små umodne løg). Stikløg er hurtigere og giver sommerhøst fra en efterårs eller forårsplantning, men der er et større udvalg af frøvarieteter.
Stikløg sættes i jordblandingen med den spidse ende opad, så kun spidsen stikker op. Vand, og det er alt, selv om du kan lægge trådnet over for at forhindre fugle i at trække løgene op. Skalotteløg bliver til hele klynger, derfor er de mere pladskrævende.
Hvis løgene skal sås, begynder du indendørs i det tidlige forår ved 10 til 15° C, og de udplantes i modulbakker og afhærdes. Eller du kan vente og så frøene udendørs tidligt eller midt på foråret (men brug en fiberdug til overdækning af den tidlige såning). Hold området frit for ukrudt, og vand i tørre perioder, men kun til løgtoppen gulner og vælter.Aktuelle havemænd fra 5300 Kerteminde

Gartneriet Peter Jeppesen
Hundslevgyden 83
5300 Kerteminde
CVR: 27932142
www.50268.dk
Annette Schweickart
Tværgyden 10
5300 Kerteminde
CVR: 25569989
Tlf. 65324861
Skovlunden ApS
Skovlunden 5
5300 Kerteminde
CVR: 33953267


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt