Havemand Kastrup

  • Billig havemand Kastrup - Få 3 gratis tilbud
  • Få ca 21 pct i rabat med 3 stærke tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra troværdige havemænd

Vi kan for nærværende desværre ikke tilbyde 3 tilbud

Vi dækker også disse
veje i Kastrup

Kajakvej
Kastrupvej
Neptun Alle
Killerupvej
Lyrens Alle
Nyhøj Alle
Kastrupkrogen
Irlandsvej
Marslevvej
Jetsmarkvej
Kastrup Tværvej B
Langeskovvej
Pårupvej
Lufthavnsboulevarden
Kollundvej
Indenrigsvej
Nubiensvej
Naviair Alle
Kastrup Tværvej C
Korningvej

Billig havemand Kastrup. Få 3 attraktive have tilbud - gratis!


Ukrudt: Det kemiske alternativ

Hvis man har travlt og ikke gider at arbejde alt for hårdt, er ukrudtsmiddel svaret, hvis man ikke har noget imod at bruge kemikalier. Vælg et middel, der indeholder glyphosat (sælges bl.a. under navnet Roundup), da det gør det muligt at plante igen, så snart ukrudtet er dødt.
Lad være med at bruge kogsalt; det bliver længe i jorden. Vand midlet ud på planterne - ikke jorden - med en fin spreder på en vandkande. (Brug en speciel kande til formålet). Nogle midler må ikke udvandes med en vandkande, og for mange af midlerne gælder det, at de ikke må bruges nærmere end 10 m fra vandløb, søer mv.
Behandlingen fungerer bedst, når ukrudtet har blade og vokser aktivt, så sent forår er ideelt. For at komme af med stort, træagtigt ukrudt skæres det først ned, og når de nye bløde skud begynder at vise sig, behandles disse.

Roundup i haven

Det kan vare tre til fire uger, før skuddene begynder at visne - vent nogle få uger og gentag behandlingen, hvis der kommer nyvækst. Roundup slår alt grønt, det rammer, ihjel, så naboplanter, som man vil beholde, skal beskyttes, og man skal undgå vindafdrift ved at lade være med at sprøjte i blæsevejr.
Så snart ukrudtet er dødt, er det helt sikkert at plante i jorden igen. Selv om mange mennesker ikke ønsker at bruge ukrudtsmiddel, har det en enkelt stor fordel frem for andre metoder.
Hvis man har en stor bestand af ubehageligt ukrudt, man skal af med, vil Roundup som engangsbehandling give et forspring, og derefter kan man holde sig fra brug af kemikalier.


Eksempel på havemand i 2770 Kastrup

Lotus design og anlæg
Sirgræsvej 49
2770 Kastrup
CVR: 33659040
Hjemmeside
Den Cyklende Havemand
Helmer Søgårds Alle 2
2770 Kastrup
CVR: 34786143
Hjemmeside
Isafold Have og Parkanlæg
Brønderslev Allé 92
2770 Kastrup
CVR: 29493510
Hjemmeside