Billig-gartner.dk

Havemand Kastrup


3 tilbud er ikke mulig pt.

Havemand Kastrup

Eksempler på
vejnavne i 2770

Kløvervænget
Petersdalvej
Lyngborgvej
Rimsøvej
Præstefælledvej
Kastrup Tværvej E
Knarreborgvej
Kystvejen
Majbøl Alle
Ingstrup Alle
Kastruphusvej
Pyrus Alle
Jershøj
Julerosevej
Karsestien
Neptun Alle
Kastrup Digevej
Kastrupvej
Lufthavnsboulevarden
Oliefabriksvej

Billig havemand Kastrup. Få 3 attraktive have tilbud - gratis!


Ukrudt: Det kemiske alternativ

Hvis man har travlt og ikke gider at arbejde alt for hårdt, er ukrudtsmiddel svaret, hvis man ikke har noget imod at bruge kemikalier. Vælg et middel, der indeholder glyphosat (sælges bl.a. under navnet Roundup), da det gør det muligt at plante igen, så snart ukrudtet er dødt.
Lad være med at bruge kogsalt; det bliver længe i jorden. Vand midlet ud på planterne - ikke jorden - med en fin spreder på en vandkande. (Brug en speciel kande til formålet). Nogle midler må ikke udvandes med en vandkande, og for mange af midlerne gælder det, at de ikke må bruges nærmere end 10 m fra vandløb, søer mv.
Behandlingen fungerer bedst, når ukrudtet har blade og vokser aktivt, så sent forår er ideelt. For at komme af med stort, træagtigt ukrudt skæres det først ned, og når de nye bløde skud begynder at vise sig, behandles disse.

Roundup i haven

Det kan vare tre til fire uger, før skuddene begynder at visne - vent nogle få uger og gentag behandlingen, hvis der kommer nyvækst. Roundup slår alt grønt, det rammer, ihjel, så naboplanter, som man vil beholde, skal beskyttes, og man skal undgå vindafdrift ved at lade være med at sprøjte i blæsevejr.
Så snart ukrudtet er dødt, er det helt sikkert at plante i jorden igen. Selv om mange mennesker ikke ønsker at bruge ukrudtsmiddel, har det en enkelt stor fordel frem for andre metoder.
Hvis man har en stor bestand af ubehageligt ukrudt, man skal af med, vil Roundup som engangsbehandling give et forspring, og derefter kan man holde sig fra brug af kemikalier.Eksempler på havemænd i 2770 Kastrup

Sundby Rengørings Service ApS
Smedekærvej 27
2770 Kastrup
CVR: 29830894
www.sundbyrengoringsservice.dk
Det Grønne Team ApS
Magle Alle 6
2770 Kastrup
CVR: 20204346
www.dgteam.dk
Brødrenes Multiservice
Dollerupvej 3
2770 Kastrup
CVR: 35379436
www.bm-service.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt