Havemand Kastrup

  • Billig havemand Kastrup - Indhent gratis 3 tilbud
  • Få ca 21 pct i rabat med 3 prima tilbud
  • Du får kun tilbud fra arbejdsvillige havemænd

3 tilbud er desværre ikke mulig i dag

Vejnavne i
postnummer 2770

Langbakken
Johan Ekmans Alle
Nairobi Alle
Rich. Granholms Alle
Karsestien
John Tranums Alle
Jacob Fortlingsvej
Ole Klokkersvej
Natalvej
Majbøl Alle
Kastrupkrogen
Jonshøj
Kastruphusvej
Kystvejen
Reservatvej
Klosterhedevej
Kamillevej
Langeskovvej
Knarreborgvej
Kastrupgårdvej

Billig havemand Kastrup. Få 3 attraktive have tilbud - gratis!


Ukrudt: Det kemiske alternativ

Hvis man har travlt og ikke gider at arbejde alt for hårdt, er ukrudtsmiddel svaret, hvis man ikke har noget imod at bruge kemikalier. Vælg et middel, der indeholder glyphosat (sælges bl.a. under navnet Roundup), da det gør det muligt at plante igen, så snart ukrudtet er dødt.
Lad være med at bruge kogsalt; det bliver længe i jorden. Vand midlet ud på planterne - ikke jorden - med en fin spreder på en vandkande. (Brug en speciel kande til formålet). Nogle midler må ikke udvandes med en vandkande, og for mange af midlerne gælder det, at de ikke må bruges nærmere end 10 m fra vandløb, søer mv.
Behandlingen fungerer bedst, når ukrudtet har blade og vokser aktivt, så sent forår er ideelt. For at komme af med stort, træagtigt ukrudt skæres det først ned, og når de nye bløde skud begynder at vise sig, behandles disse.

Roundup i haven

Det kan vare tre til fire uger, før skuddene begynder at visne - vent nogle få uger og gentag behandlingen, hvis der kommer nyvækst. Roundup slår alt grønt, det rammer, ihjel, så naboplanter, som man vil beholde, skal beskyttes, og man skal undgå vindafdrift ved at lade være med at sprøjte i blæsevejr.
Så snart ukrudtet er dødt, er det helt sikkert at plante i jorden igen. Selv om mange mennesker ikke ønsker at bruge ukrudtsmiddel, har det en enkelt stor fordel frem for andre metoder.
Hvis man har en stor bestand af ubehageligt ukrudt, man skal af med, vil Roundup som engangsbehandling give et forspring, og derefter kan man holde sig fra brug af kemikalier.


Her er de bedste havemænd

Sundby Rengørings Service ApS
Smedekærvej 27
2770 Kastrup
CVR: 29830894
www.sundbyrengoringsservice.dk
Amager Have & Anlæg ApS
Arnborgvej 5
2770 Kastrup
CVR: 36035609
Tlf. 23233374
Det Grønne Team ApS
Magle Alle 6
2770 Kastrup
CVR: 30598075
www.dgteam.dk