Havemand Karlslunde

  • Billig havemand Karlslunde - Modtag 3 gratis tilbud
  • Få ca 10 % i rabat med 3 velegnede tilbud
  • Du får kun tilbud fra faguddannede havemænd

3 tilbud på Gartner er lige nu ikke i drift

2690 Karlslunde
vejnavne

Silovej
Kongens Enge
Smedeholmen
Martinsvej
Søen
Skelbakken
Råbjerg
Motorgangen
Tofteholmen
Kildebakkevej
Mosede Strandvej
Kløvervej
Vendalsgård
Sønderholmsvej
Åbakkevej
Stationsager
Solvej
Rørgangen
Østervej
Vårgyvelvej

Havemand Karlslunde. Få 3 tilbud på din haveopgave


Ukrudt: Agertidsel og Skvalderkål

Agertidsel er en ukrudtsplante med stive, tornede blade. Blomsterne kan minde om miniananas med en tot purpurfarvede tråde, der stritter ud foroven, og som udvikler mængder af dunede frø, der føres bort med vinden. l haver breder den sig især med tykke underjordiske stængler, men hvis man luger den bort, mens den er lille, er den ikke så besværlig at have med at gøre. Lad den ikke udvikle frø, for så vil man have tidsler for evigt. Den gamle talemåde - et års frø, syv års lugning - passer særlig godt til denne tidsel.
Skvalderkål er endnu en virkelig plage. Blade og blomster minder om hyld, men de udvikles på en kort staude, der er ca. 30 cm høj. Skvalderkål breder sig med underjordiske rødder og danner tætte, knæhøje tæpper, som det er næsten umuligt at grave op, hvis de først har fået lov at etablere sig.

Ukrudt: Husfred og Lav ranunkel

Husfred er lave, moslignende måtter, som slår rod, i takt med at den breder sig, og hvert eneste lille stykke stilk, der bliver tilbage, vil skyde igen. Ved regelmæssig hakning og rivning kan det med tiden lykkes at slippe af med den. Den kan tillige blive en plage, hvis den får lov at udvikle sig i et havevæksthus. Den tåler frost, men årstidernes voldsomme skift mellem kulde, varme og fugt betyder, at den ikke kan overvintre udendørs.
Lav ranunkel er korte, nedliggende planter med rosetter af ranunkelblade fra en rodhals i eller lige over jordniveau. Det gør det vanskeligt at luge dem bort, og der udvikles hurtigt nye planter fra de rødder, der bliver tilbage. Lav ranunkel breder sig med udløbere, næsten som jordbærplanter, men de er mere beslutsomme, så grav dem op med tålmodig stædighed og en lille gaffel.


Aktuel havemand fra postnummer 2690

Klingenberg anlæg & kloak
Drejergangen 1 A
2690 Karlslunde
CVR: 26570409
Hjemmeside
PV Greve A/S
Svejsegangen 1
2690 Karlslunde
CVR: 35683356
Hjemmeside
Gardenplan ApS
Metalgangen 2
2690 Karlslunde
CVR: 35414371
Hjemmeside