Billig-gartner.dk

Havemand Karlslunde


Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" pt. standset

Havemand Karlslunde

Eksempler på
vejnavne Karlslunde

Søen
Sortemosen
Solkrogen
Klokkervænget
Ingesvej
Præstevænget
Martinsvej
Skolevej
Ternevej
Lille Strandgårdsvej
Motorgangen
Mejerivej
Mosede Strandvej
Nordmarksvej
Vendalsgård
Nørrevej
Tåstrupvej
Strandgårdsvej
Strandgårdssvinget
Klinteparken

Havemand Karlslunde. Få 3 tilbud på din haveopgave


Ukrudt: Agertidsel og Skvalderkål

Agertidsel er en ukrudtsplante med stive, tornede blade. Blomsterne kan minde om miniananas med en tot purpurfarvede tråde, der stritter ud foroven, og som udvikler mængder af dunede frø, der føres bort med vinden. l haver breder den sig især med tykke underjordiske stængler, men hvis man luger den bort, mens den er lille, er den ikke så besværlig at have med at gøre. Lad den ikke udvikle frø, for så vil man have tidsler for evigt. Den gamle talemåde - et års frø, syv års lugning - passer særlig godt til denne tidsel.
Skvalderkål er endnu en virkelig plage. Blade og blomster minder om hyld, men de udvikles på en kort staude, der er ca. 30 cm høj. Skvalderkål breder sig med underjordiske rødder og danner tætte, knæhøje tæpper, som det er næsten umuligt at grave op, hvis de først har fået lov at etablere sig.

Ukrudt: Husfred og Lav ranunkel

Husfred er lave, moslignende måtter, som slår rod, i takt med at den breder sig, og hvert eneste lille stykke stilk, der bliver tilbage, vil skyde igen. Ved regelmæssig hakning og rivning kan det med tiden lykkes at slippe af med den. Den kan tillige blive en plage, hvis den får lov at udvikle sig i et havevæksthus. Den tåler frost, men årstidernes voldsomme skift mellem kulde, varme og fugt betyder, at den ikke kan overvintre udendørs.
Lav ranunkel er korte, nedliggende planter med rosetter af ranunkelblade fra en rodhals i eller lige over jordniveau. Det gør det vanskeligt at luge dem bort, og der udvikles hurtigt nye planter fra de rødder, der bliver tilbage. Lav ranunkel breder sig med udløbere, næsten som jordbærplanter, men de er mere beslutsomme, så grav dem op med tålmodig stædighed og en lille gaffel.Eksempel på havemænd i postnummer 2690

Gardenplan ApS
Metalgangen 2
2690 Karlslunde
CVR: 35414371
Tlf. 28441580
Dennis Bay
Karlslunde Centervej 101
2690 Karlslunde
CVR: 36619996
www.facebook.com/people/Dennis-Bay-J%C3%B8rgensen/1219847205
Martin B Jensen
Adolf Andersensvej 20
2690 Karlslunde
CVR: 37294756
Tlf. 60564460


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt