Billig-gartner.dk

Havemand Kalundborg


3 tilbud er ikke mulig for nærværende

Lokale veje
Kalundborg

Moseholmen
Uglevænget
Smedevej
Vikingbanke
Kystlodden
Ugerløsevej
Vangevej
Stigsager
Lærkesvinget
Lynglodden
Romsøvej
Klosterbakken
Lynggårdsstien
Klinten
Mosestien
Radiovej
Kærholmen
Vænget
Rørmosevej
Maglehøjvej

Havemand Kalundborg → Få 3 seriøse tilbud på 48 timer


Gør tingene større

Man kan klare sig uden Sherlock Holmes-hatten, men et forstørrelsesglas er utrolig praktisk. Hvis man får et ordentligt kig, er tidlige symptomer ofte alt, hvad man har brug for, for at komme videre med sagen. Den bedste type forstørrelsesglas er den med indbygget lys.
Vælg et med et stort hoved, da dem med små linser ganske vist er lette at have med i lommen, men synsfeltet er ikke stort nok. Man har ikke brug for den store forstørrelsesgrad, ca. fire gange den naturlige størrelse er normalt tilstrækkeligt. Mærkelige pletter på bladene kan vise sig at være grupper af babylus eller dunet skimmel.
Huller i frugt eller grøntsager, forstørret til flere gange naturlig størrelse, viser sig ofte at være lavet af små musetænder eller borende insekter. Huller i bladene kan afsløres som skader forårsaget af sneglenes raspende munddele i modsætning til billernes gnaven.

Saml kendsgerningerne sammen

Som ejer af planten er man meget bedre i stand til at finde ud af, hvad der kan være galt med den, end en udefrakommende ekspert, man beskriver symptomerne for eller endda sender en prøve. Det er elementært, kære Watson.
Ved at være på stedet kender man plantens dyrkningshistorie, havens situation og de lokale vejrforhold - især de forbigående som fx et haglvejr og sen frost; alt kan være et spor i sagen. Vær opmærksom. Hvis andre havedyrkere rapporterer om tidlige angreb af lus eller kartoffelskimmel, kan man gå ud fra, at de også kommer til ens egen have.
Og hvis man har haft problemer med bladplet, rust, kålbrok eller øresnudebiller tidligere, er det sandsynligt, at man vil få det igen. Så vær forberedt på det værste og, hvem ved, måske bliver man behageligt overrasket.Udvalgte havemænd i postnummer 4400

TMG Tranemose Gartneri
Tranemosevej 129
4400 Kalundborg
CVR: 30849302
Tlf. 59510814
Hjorth Haveservice
Gl Sorøvej 47
4400 Kalundborg
CVR: 37570370
AJ-Gartneriservice
Kåstrupvej 8
4400 Kalundborg
CVR: 20431695
Tlf. 59507350


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt