Billig-gartner.dk

Havemand Køge


Der kan ikke indhentes 3 tilbud i øjeblikket

Eksempler på
vejnavne Køge

Elverhøjen
Campusbuen
Azaleavænge
Engsvinget
Brudelysvej
Becksvej
Dorotheavej
Fremtidsvej
Fuglebæk Alle
Granvej
H C Andersensgade
Forsytiavej
Glentevej
Blåhøjvej
Dahlsvej
Grønnekildevej
Digevej
Gærdet
Fanøvej
Alsvej

Havemand Køge - Modtag 3 gratis super favorable tilbud


Larver i haven

Larver gnaver huller i bladene, som minder om sneglegnav, men de efterlader ikke noget slimspor og skjuler sig ikke så meget om dagen. De efterlader også sorte ekskrementer - det høflige udtryk er ormemel - der gør det lettere at identificere dem.
De er lette at få øje på, især de typer, der laver tætte væv omkring skudspidserne, eller som lever i kolonier, fx kålsommerfuglens larver. Solsorte æder små grønne larver, men der er ikke mange fugle, der æder store eller stærktfarvede larver. En af de bedste måder at slippe af med plagsomme larver som sommerfuglelarver på er at fjerne dem med håndkraft.
Men hvis der kun er en enkelt, som ikke gør meget skade, som larven af Cucullia, der går på kongelys og buddleja, og som er er hjemmehørende i Syd- og Mellemeuropa, kan man lade dem være i fred og nyde dem.

Nøgne snegle

De nøgne snegle angriber næsten alt blødt og saftigt, og symptomerne minder om angreb af snegle med hus, men de befinder sig længere nede på planten. De findes som regel under blade, der ligger på jorden, eller inde i salathoveder.
De er et let bytte for naturlige fjender som frøer og tudser, og de er lette at bekæmpe med biologiske midler. Man kan også udlægge halve grapefrugtskaller, som sneglene vil kravle ind i, hvorefter man kan smide dem ud.
Tag det nu roligt; livet er for kort til at bekymre sig om et hul eller to i et blad. Møl og sommerfugle har lige så meget ret til at være her, som vi har. Brug i stedet tid på at studere dem!Eksempel på havemænd i postnummer 4600

Glentemose Home & Garden
Åstræde 18
4600 Køge
CVR: 38873032
www.glentemose.dk
Anlægsservice Jesper Krohn
Pinjevej 37
4600 Køge
CVR: 37684643
Tlf. 50929150
Gartner Bruno Grooss ApS
Gårdrækken 35
4600 Køge
CVR: 30699971
www.brunogrooss.dk


© 2019 - www.billig-gartner.dk - Kontakt