Billig-gartner.dk

Havemand Køge

Det er ikke muligt at indhente 3 tilbud lige nu

Havemand Køge - Modtag 3 gratis super favorable tilbudLarver i haven

Larver gnaver huller i bladene, som minder om sneglegnav, men de efterlader ikke noget slimspor og skjuler sig ikke så meget om dagen. De efterlader også sorte ekskrementer - det høflige udtryk er ormemel - der gør det lettere at identificere dem.
De er lette at få øje på, især de typer, der laver tætte væv omkring skudspidserne, eller som lever i kolonier, fx kålsommerfuglens larver. Solsorte æder små grønne larver, men der er ikke mange fugle, der æder store eller stærktfarvede larver. En af de bedste måder at slippe af med plagsomme larver som sommerfuglelarver på er at fjerne dem med håndkraft.
Men hvis der kun er en enkelt, som ikke gør meget skade, som larven af Cucullia, der går på kongelys og buddleja, og som er er hjemmehørende i Syd- og Mellemeuropa, kan man lade dem være i fred og nyde dem.Nøgne snegle

De nøgne snegle angriber næsten alt blødt og saftigt, og symptomerne minder om angreb af snegle med hus, men de befinder sig længere nede på planten. De findes som regel under blade, der ligger på jorden, eller inde i salathoveder.
De er et let bytte for naturlige fjender som frøer og tudser, og de er lette at bekæmpe med biologiske midler. Man kan også udlægge halve grapefrugtskaller, som sneglene vil kravle ind i, hvorefter man kan smide dem ud.
Tag det nu roligt; livet er for kort til at bekymre sig om et hul eller to i et blad. Møl og sommerfugle har lige så meget ret til at være her, som vi har. Brug i stedet tid på at studere dem!Eksempler på veje
i postnummer 4600:
Ankersvej
Boholteparken
Gammel Køgegaard
Egehøjen
Annasvej
Bukkarvej
Brogade
H C Andersensgade
Egeparken
Bellmansvej
Egedesvej
Griegsvej
Blegdammen
Baltic Kaj
Fortunvej
Galoche Alle
Græsmarksvej
Alperosevej
Dantamvej
Glentevej

Billig VVS

3 tilbud på isolering

Få 3 gratis Ageras Advokattilbud

Psst! Må vi fortælle dig at...
... du også kan bestille 3 lokale overslag fra en kvalitetssikret advokat fra Køge.


Udvalgte havemænd i 4600 Køge

Det Havemanden
Morelhaven 95
4600 Køge
CVR:
www.dethavemanden.dk
Stubfræseren
Billesborgvej 76
4600 Køge
CVR:
www.stubfraeseren.dk
KS1 Entreprise ApS
Samsøvej 1E
4600 Køge
CVR:
Tlf. 40870024


© 2019 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt