Havemand Køge

  • Billig havemand Køge - Bestil 3 gratis tilbud
  • Spar ca 27 procent med 3 tiltalende tilbud
  • Du modtager kun tilbud fra certificerede havemænd

Vi kan lige nu desværre ikke tilbyde tilbud

Postnummer 4600
vejnavne

Fremtidsvej
Frøslevvej
Billesøvej
Bellisvej
Brockmandsvej
Følfodvej
Gyvelvej
Fanøvej
Gammel Ringstedvej
H C Andersensgade
Brudelysvej
Gymnasievej
Centervej
Bellmansvej
Gunderupvej
Carlsensvej
Egehaven
Egevangen
Bakkeledet
Friggsvej

Havemand Køge - Modtag 3 gratis super favorable tilbud


Larver i haven

Larver gnaver huller i bladene, som minder om sneglegnav, men de efterlader ikke noget slimspor og skjuler sig ikke så meget om dagen. De efterlader også sorte ekskrementer - det høflige udtryk er ormemel - der gør det lettere at identificere dem.
De er lette at få øje på, især de typer, der laver tætte væv omkring skudspidserne, eller som lever i kolonier, fx kålsommerfuglens larver. Solsorte æder små grønne larver, men der er ikke mange fugle, der æder store eller stærktfarvede larver. En af de bedste måder at slippe af med plagsomme larver som sommerfuglelarver på er at fjerne dem med håndkraft.
Men hvis der kun er en enkelt, som ikke gør meget skade, som larven af Cucullia, der går på kongelys og buddleja, og som er er hjemmehørende i Syd- og Mellemeuropa, kan man lade dem være i fred og nyde dem.

Nøgne snegle

De nøgne snegle angriber næsten alt blødt og saftigt, og symptomerne minder om angreb af snegle med hus, men de befinder sig længere nede på planten. De findes som regel under blade, der ligger på jorden, eller inde i salathoveder.
De er et let bytte for naturlige fjender som frøer og tudser, og de er lette at bekæmpe med biologiske midler. Man kan også udlægge halve grapefrugtskaller, som sneglene vil kravle ind i, hvorefter man kan smide dem ud.
Tag det nu roligt; livet er for kort til at bekymre sig om et hul eller to i et blad. Møl og sommerfugle har lige så meget ret til at være her, som vi har. Brug i stedet tid på at studere dem!


Eksempel på havemand i Køge

Det Havemanden
Morelhaven 95
4600 Køge
CVR: 36204532
Hjemmeside
Stubfræseren
Billesborgvej 76
4600 Køge
CVR: 19515893
Hjemmeside
Gartner Bruno Grooss ApS
Gårdrækken 35
4600 Køge
CVR: 30699971
Hjemmeside