✅Havemand Køge

  • Billig havemand Køge - Få gratis 3 tilbud

  • Få 27 % rabat med 3 perfekte tilbud

  • Du modtager kun tilbud fra godkendte havemænd

Grundet travlhed er "Få 3 tilbud" indtil videre stoppet

✅Havemand Køge - Modtag 3 gratis super favorable tilbud✅Larver i haven

Larver gnaver huller i bladene, som minder om sneglegnav, men de efterlader ikke noget slimspor og skjuler sig ikke så meget om dagen. De efterlader også sorte ekskrementer - det høflige udtryk er ormemel - der gør det lettere at identificere dem.
De er lette at få øje på, især de typer, der laver tætte væv omkring skudspidserne, eller som lever i kolonier, fx kålsommerfuglens larver. Solsorte æder små grønne larver, men der er ikke mange fugle, der æder store eller stærktfarvede larver. En af de bedste måder at slippe af med plagsomme larver som sommerfuglelarver på er at fjerne dem med håndkraft.
Men hvis der kun er en enkelt, som ikke gør meget skade, som larven af Cucullia, der går på kongelys og buddleja, og som er er hjemmehørende i Syd- og Mellemeuropa, kan man lade dem være i fred og nyde dem.

Vi kan pt. ikke tilbyde 3 tilbudNøgne snegle

De nøgne snegle angriber næsten alt blødt og saftigt, og symptomerne minder om angreb af snegle med hus, men de befinder sig længere nede på planten. De findes som regel under blade, der ligger på jorden, eller inde i salathoveder.
De er et let bytte for naturlige fjender som frøer og tudser, og de er lette at bekæmpe med biologiske midler. Man kan også udlægge halve grapefrugtskaller, som sneglene vil kravle ind i, hvorefter man kan smide dem ud.
Tag det nu roligt; livet er for kort til at bekymre sig om et hul eller to i et blad. Møl og sommerfugle har lige så meget ret til at være her, som vi har. Brug i stedet tid på at studere dem!3 tilbud på Gartner er i øjeblikket stoppetDedikerede havemænd fra postnr. 4600


Luffe - Den Grønne Gartner

Fasanvej 31
4600 Køge
CVR: 32749496
Tlf. 32177573© 2022 - www.billig-gartner.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt